Человек не терпит насилия!

Схеми Чагаровського!!!!

1
Під видом санітарної вирубки лісу, Руслан Чагаровський збагатився на мільйони гривень.
Відповідно до діючого законодавства України, а саме Санітарних правил в лісах України затверджених постановою кабінету Міністрів України від 27 липня 1995 р. № 555
(в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2016 р. № 756) «4. Для поліпшення санітарного стану лісів здійснюються такі заходи: вибіркові санітарні рубки; суцільні санітарні рубки; ліквідація захаращеності; профілактика виникнення та поширення осередків шкідників і хвороб лісу, боротьба з ними та захист заготовленої деревини від шкідників і хвороб лісу…6. Санітарні рубки призначаються в насадженнях, ушкоджених пожежами, шкідниками, хворобами лісу, внаслідок аварій та стихійного лиха, що викликають деградацію лісових деревостанів…27. Суцільні санітарні рубки проводяться шляхом вирубування сухостійних, відмираючих і дуже ослаблених дерев, пошкоджених пожежами, шкідниками, хворобами лісу і внаслідок аварій та стихійного лиха, лише у деревостанах, в яких проведення вибіркових санітарних рубок призведе до зменшення повноти насаджень нижче 0,1….30. Доцільність призначення суцільної санітарної рубки визначається комісією, утвореною за рішенням власників лісів, постійних лісокористувачів, які надають інформацію про утворення такої комісії територіальним органам Держекоінспекції…. До складу комісії входять представники органу виконавчої влади з питань лісового господарства Автономної Республіки Крим або територіального органу Держлісагентства, органу місцевого самоврядування, на території якого зростають насадження, що потребують суцільної санітарної рубки, державного спеціалізованого лісозахисного підприємства, власника лісів, постійного лісокористувача….32. Для підготовки пропозицій щодо проведення суцільних санітарних рубок власники лісів, постійні лісокористувачі подають органу виконавчої влади з питань лісового господарства Автономної Республіки Крим, територіальним органам Держлісагентства такі документи: акт обстеження насаджень, що потребують суцільної санітарної рубки; зведену відомість насаджень, що потребують суцільної санітарної рубки (додаток 6); зведену відомість пробних площ, закладених у насадженнях, що потребують суцільної санітарної рубки (додаток 7); плани лісових насаджень, що потребують суцільної санітарної рубки, з нанесеною на них схемою пробних площ….».
Використовуючи такий інструмент як «суцільна вирубка» Руслан Чагаровський придумав та реалізував в життя злочинну схему, яка полягає в наступному.

images

Чагаровський за попередньою злочинною домовленістю з особами, які являються його підлеглими відповідно до Санітарних правил вказаних вище, готує необхідні документи для пропозиції щодо проведення суцільних санітарних рубок. Всі ці документи завідомо містять не правдиві відомості, зокрема акт обстеження насаджень, зведена відомість пробних площ, тощо…. На основі неправдивих відомостей Чагаровський в Києві отримує погодження про проведення суцільної санітарної вирубки лісу.
Далі здійснюється санітарна рубка, де Чагаровському в руки течуть тисячі та навіть мільойни гривень: а саме деревена отримана під час суцільної вирубки ділиться на два види:
— Ділова деревина (яка має три сорти)

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ