Человек не терпит насилия!

Нескромного звільняють?

Дмитро Нескоромний був призначений заступником голови СБУ 1 липня минулого року

Президент Володимир Зеленський відправить у відставку заступника голови Служби безпеки України Дмитра Нескоромного. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє «Главком».

Прессекретар Служби безпеки України Олена Гітлянська не змогла спростувати або підтвердити інформацію про відставку першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного. Про це Гітлянська сказала у коментарі «Главкому».

«По-перше, я зараз знаходжуся на лікарняному. Я не можу це вам ані підтвердити, ані спростувати», — сказала прессекретар СБУ.

Нагадаємо, 1 липня 2019 року указом президента №827/2019 Дмитра Нескоромного було призначено першим заступником голови СБУ – начальником Головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки.

До відома, Дмитру Нескоромному 41 рік, він підполковник. Отримав спеціальність «Правознавство» у Луганському інституті внутрішніх справ МВС України. Також закінчив Національну академію СБУ. Має кандиданський ступінь.

У 1999-му почав працювати в органах державної безпеки.

«Нескоромний всю кар’єру зробив у главку «К» (Головне управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ), і пройшов до заступника начальника главку. Він входив у команду колишнього начальника «К» і першого заступника голови СБУ Віктора Трепака, і брав участь у затриманні «діамантових прокурорів», – писав у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Як зазначав Бутусов, у результаті за участь у резонансній справі з СБУ був звільнений Трепак, а потім 27 лютого 2017 новий начальник «К» Павло Демчина звільнив і самого Нескоромного.

У 2018-му Нескоромний був заступником начальника Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області. Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/country/society/prezident-vidpravit-u-vidstavku-zastupnika- golovi-sbu-neskoromnogo-dzherelo-662252.html

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ