Человек не терпит насилия!

«Оманська» атака Порошенко

porrohhhhhhh359454

На даний час партія “Європейська солідарність” та її лідер Петро Порошенко докладають максимум зусиль, щоб скомпрометувати президента Володимира Зеленського не існуючими фактами  про те, що він начебто під час проведення відпустки в Омані мав зустрічі з російськими держдіячами .

 
Починаючи з минулої неділі для розгону цієї “кривої качки” задіяні підконтрольні  Порошенку ЗМІ, виділені значні кошти для додаткового  фінансування структур типу “Народного Руху ні капітуляції” , також будуть задіяні політики, які з трибуни ВР намагатимуться добитись “по хвилинного” звіту Володимира Зеленського та створити ТСК.
 
Не маючи ніяких фактів зустрічі з політиками Росії, а лише маніпулюючи фальшивими фактами, ініціатори вказаної акції мають за мету виключно привернути увагу  до не існуючої події, пов’язаної з начебто таємними перемовинами з країною агресором, та надати їй інформаційного розголосу, і цим скомпрометувати Зеленського і команду “Слуги народу”, змусити виправдовуватись як президента так і Офіс президента.
Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/359454-omansjka_ataka_poroshenko

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ