Человек не терпит насилия!

З Білого дому «вивели під супроводом» чиновника українського походження, який свідчив про Трампа і Зеленського

Директор з питань Європи у Раді національної безпеки США Александра Віндмана, який свідчив у Конгресі США про зміст розмови між президентом США Дональдом Трампа та Зеленським, сьогодні “вивели під супроводом” з Білого дому. Про це повідомив його адвокат. Раніше ЗМІ повідомляли про плани щодо звільнення чиновника, який назвав дії Трампа “неналежними” у ході свідчень.

Віндман народився у Києві за часів СРСР. Пізніше його родина мігрувала до США. Як повідомляли американські ЗМІ, Віндману буцімто пропонували роботу в українському уряді.

Раніше ЗМІ повідомили про очікуване звільнення чиновника.

“Сьогодні підполковника Александра Віндмана вивели під супроводом з Білого дому, де він чесно служив своїй країні та своєму президенту. Він єдиний раз публічно свідчив лише через повістку надіслану Конгресом США. Жоден американець не сумнівається, чому цього чоловіка звільнено, чому у його країні тепер на одного солдата менше у Білому домі. Його попросили піти, бо він сказав правду. Його честь, відданість правді, налякала владу. Підполковник Александр Віндман сьогодні залишає Білий дім. Але ми не маємо змиритись зі зникненням правди, вірності обов’язку та вірності, які він представляє. У цій країні правота має вагу, як і правда” — йдеться у заяві адвоката Віндмана Девіда Прессмана, яку опублікував журналіст NBC Джофф Беннетт.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ