Человек не терпит насилия!

Ростислав Подольский: кроками Остапа Бендера або як заробити 3млн.гривень на державних землях

Пане Ростиславе Подольський, Ваше прізвище має бути увіковічено як великого комбінатора на кшталт одіозного Остапа Бендера.
З акту перевірки, по дотриманню вимог земельного законодавства Головного управління Держгеокадастру Донецької області № 108-ДК/101/АП/09/01 від 08 травня 2019 року об’єкту – земельної ділянки чітко зрозуміло, що кадастрові номери відсутні, земельні ділянки загальною площею 716,8 га не зареєстровані. У акті зазначено, що земельні ділянки, використовувалися з метою отримання прибутку, що суперечить цільовому призначенню земельної ділянки, наданої у постійне користування навчального закладу – а саме для діяльності державного аграрного технікуму (навчальних цілей). Пане Ростиславе навіщо згідно акту було розорювати пасовища, хто як не ви маєте розуміти, що територія земель коледжу знаходиться в Степовій зоні України.
За Актом перевірки, у 2018-2019 році користувачем (орендарем) з керівництвом ЛНАУ було узгоджено план користування ділянкою. І тут виникають питання, як в. о. ректора Р. Подольський дав згоду засіяти площі під урожай 2020 року будучи обізнаним, що це має робити тільки ЛНАУ? Чому Ви впродовж всього терміну свого керівництва не зробили жодного кроку, після перевірки, 08 травня 2019 року для оформлення землі належним чином, а саме, отримання кадастрових номерів на земельні ділянки та виправлення зазначених порушень, на що превелебний пане чекаємо і на кого сподіваємося?
Виявляється, через підставних осіб, Ви маєте намір у такий спосіб відібрати земельні ділянки площею 616 га, які належать на теперішній час Хрестищенській сільській раді Слов’янського району Донецької області.
Інформація для роздуму — чому факт перевірки замовчаний, пан Ростислав, як ви будете це пояснювати, що один переміщений університет який навчає студентів з непідконтрольних територій, має позбавитися земель, призначених для навчання студентів профільних спеціальностей і навчати їх на пальцях, задля цього усі ваші комбінації, відібрати у майбутнього покоління останнє, а потім розводити руками і казати що в нас втрачена молодь і немає спеціалістів?
Вишенька на вашому святковому торті – створення безпрецедентного відділу безпеки з трьох структурних підрозділів, від чого вони мають убезпечувати такий скромний вуз, можливо від вас самого, як у старому відомому фільмі «… не переймайтеся, все вже вкрадено до вас…» Як будете пояснювати витрачання бюджетних кошт на утримання відділів безпеки, для чого вам стільки?
Можливо будете платити із власного кармана, ви зможете це собі без сумніву дозволити. Власне повернімось до земельних ділянок та урожаю 2019 року. Згідно статистичних даних на 1 жовтня 2019 року, середня урожайність соняшнику по Слов’янському району Донецької області становила 23 ц, навіть обчислюючи по мінімуму 2 т., ціна 1 т. соняшника 6 тис., помноживши на урожайність з 1 га і отримуємо, 12 тис. грн. Потім множимо на 100 га — виходить 1200 (один мільйон двісті тисяч). Урожайність зернових – 41,4 ц/га, припустимо мінімум 4 т. Ціна пшениці 3 класу коливається до 5200 грн, взявши ціну пшениці 4 класу 4500 грн., помноживши 4500*4 = 18 тис. грн з 1 га. Множимо 100 га на 18 тис. грн. і отримуємо 1800 тис. грн. Пане Ростиславе, за самими скромними підрахунками, наведено суму прибутку в 3 млн. грн. з 200 га посівних площ, а було засіяно 616 га, ви з колишнім головним бухгалтером Канцевич, провели операції готівкою, без жодних питань від контролюючих органів, уникнувши сплати податків
А студенти та викладачі ЛНАУ живуть та сподіваються на обіцяні гранти, для відбудови університету. Питання про виправлення ваших помилок так і залишається відкритим, хто буде за них розплачуватися?
Радов Станіслав, колишній декан будівельного факультету у судовому порядку виграв справу за незаконне звільнення, Тетяна Плахова виграла 2 справи в суді, попереду останнє засідання. Згідно акту Держгеокадастру, за порушення статей 125, 126 та 211 Земельного кодексу України необхідно сплачувати за порушення. Знову питання, чому ЛНАУ має виплачувати штрафи із бюджетних коштів, а ви продовжуєте знищувати те, що залишилося від вузу та набиваєте кармани.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ