Человек не терпит насилия!

Баканову о махинациях в УСБУ Запорожской области

Т.в.о. Голови Служби безпеки України
                                                                                                                                       БАКАНОВУ І.Г.
                                                                                                                                       громадянина України МОРОЗОВА Ю.Ю.
                                                                                                                                       мешкаючого за адресою: м.Запоріжжя,
                                                                                                                                       вул. Українська, буд.6-а, кв.91
 
                                                                              ЗАЯВА
 
     Шановний Іване Геннадійовичу, до Вас вчергове звертається підполковник у відставці СБ України Морозов Ю.Ю. із єдиною метою, суть якої дуже проста і зрозуміла, а саме: допомогти притягнути до відповідальності, в т.ч. кримінальної, тих посадових осіб із числа вищої керівної ланки Служби безпеки України, які вчинили протиправні дії. Безумовно, і я це добре розумію, що для цього повинні бути достатні беззаперечні докази. І я готовий їх Вам надати, а тому й звертаюсь по допомогу. Колишнє керівництво Служби безпеки України на чолі із генералом арміїї України Грицаком В.С. тільки те й робило, що покривало саме ці злочинні дії, бо саме Грицак в ті строки був керівником антитерористичного центру СБ України і за його підписом видавались всі накази по АТЦ. Все зрозуміло, хто також повинен нести відповідальність, а тому недолугі розмови генерал-майора Хілька О.О., начальника УСБУ в Запорізькій області про те, що Грицака, нібито, таким чином, підставили вважаю безпідставними.
     Шановний Іване Геннадійовичу, у своїх попередніх заявах від 02.06.2019 року, 19.06.2019 року та 21.06.2019 року я намагався чітко і аргументовано донести до Вас свою позицію щодо корупції, яка панувала в Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області відколи її очолив генерал Шмітько О.Г. Саме завдячуючи його стилю керівництва, який грунтувався виключно на фінансовій складовій, в Управлінні і з’явився так званий “військовий туризм”. Такі, як Веселовський, Щербаков, Семекліт, Дюндик та інші дуже швидко второпали, що в такий спосіб легко й нахаляву зможуть отримати статус учасника бойовий дій. При цьому, їм, і таким як вони, взагалі не потрібно було нічим ризикувати, бо їх супроводжували співробітники спецпідрозділу. Головне домовитись із Шмітьком, а УРОС СБ України для Веселовського і Фінансове управління СБ України для Семекліта — це лушпіння. Вони домовлялись із їх керівниками — Баліозом і Анікіним, просто граючись. Достаньо переглянути наказ Голови СБ України Наливайченка В.О. від 23.12.2014 року про заохочення і все стане зрозумілим. Тим більше, по лінії АТЦ СБ України на той час була своя людина — це славнозвісний підполковник Прозоров В.М. (де він зараз і у якості кого усі прекрасно знають). Саме через нього вони й вирішували ті питання, які могли викликати певні сумніви. Запевняю Вас, що всю схему “військових туристів” вибудував безпосередньо Веселовський у парі із Щербаковим, які на той час були моїми керівниками під час проходження військової служби у відділі кадрового забезпечення УСБУ.
     Шановний Іване Геннадійовичу, дозволю собі Вам нагадати, що після того, як Веселовський і Щербаков за мовчазною згодою Шмітька намагалися втягнути мене у протиправну діяльність, а також залишившись наодинці із цими покидьками, 02.04.2015 року я письмово звернувся до Генеральної прокуратури України із відповідним повідомленням про злочин, вчинений офіцерами Управління Служби безпеки України в Запорізькій області (усього — 7 чоловік) за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 КК України. (довідково: окремі офіцери (від заступника начальника відділу до заступника начальника Управління) під час перебування у службових відрядженнях в період жовтня-листопада 2014 року в зоні проведення АТО фактично не перебували, але вносили до офіційних документів завідомо неправдиві відомості та вчиняли інше підроблення офіційних документів для незаконного отримання статусу учасника бойових дій). За результатами розгляду мого звернення, дані щодо вчинення кримінального правопорушення 06.04.2015 року були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42015000000000612 відповідно до ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення). Як можуть проводити досудове розслідування співробітники військової прокуратури, а тим більше на місцевому рівні, не мені Вам розповідати. Достатньо сказати, що під кураторством Іванова разом із Веселовським, Семеклітом та іншими вони п’ять разів виносили Постанови про закриття даного кримінального провадження.
     Шановний Іване Геннадійовичу, ціково інше. В той час, коли тривало досудове розслідування, безпосередньо Веселовським і Щербаковим напочатку лютого 2015 року готувались довідки (зразок оригіналу довідки додається) за підписом генерала Шмітька на і’мя в.о. начальника Головного управління Держземагенства у Запорізькій області Євграфову О.Є. для отримання в подальшому земельної ділянки, в яких для кожного за списком зазначалось, що він під час проходження військової служби, в період 2014 року, залучався до проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. До цього списку були включені й фігуранти кримінального провадження, а саме: Веселовський, Щербаков, Семекліт, Дюндик, який, як було доведено, протягом періоду 2014-2015 років в зоні проведення АТО взагалі не був. Це Веселовському, Щербакову і Шмітьку було відомо краще за інших, але вони, Веселовський, Щербаков і Шмітько, незважаючи на це, вчинили злочин, передбачений ч.3 ст.366 КК України, коли готували і підписували для Дюндика вказану довідку. Зазначу про те, що у березні 2016 року Дюндик на підставі наданих документів, серед яких головним була видана УСБУ в Запорізькій області довідка від 10.02.2015 року про те, що він, Дюндик, у 2014 році залучався до проведення АТО, отримав земельну ділянку у с. Балабіне Запорізького району Запорізької області.
     З урахуванням вищевикладеного, шановний Іване Геннадійовичу, прошу Вас доручити співробітникам Управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України провести ретельну перевірку викладених мною у заяві даних щодо протиправних дій з боку, насамперед, генерала Шмітька О.Г., полковника Веселовського Ю.Л. та полковника запасу Щербакова О.О., які вчинили злочинні дії, коли свідомо сфальсифікували документ, на підставі якого полковник Дюндик В.В. в незаконний спосіб отримав земельну ділянку, тим самим нанесли значну шкоду Державі Україна. З цією метою прошу в обовязковому порядку витребувати довідку, яка 10.02.2015 року була видана за підписом генерал-майора Шмітька О.Г. (на той час начальника УСБУ в Запорізькій області), після чого провести її перевірку на предмет ідентичності підписів тих, хто її готував та підписав. У разі підтвердження моїх свідчень з наданням доказу щодо протиправних дій з боку вказаних колишніх і теперішніх посадових осіб СБ України, прошу Вас направити відповідні матеріали до Державного бюро розслідувань з метою внесення до ЄРДР відомостей про злочин та проведення досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення на підставі ч.3 ст.366 КК України.
     Шановний, Іване Геннадійовичу, звертаючись до Вас із своєю заявою, я хотів би сподіватись на те, що саме за Вашим підписом я зможу отримати обгрунтовану відповідь по суті заяви. Тільки так я буду впевнений в тому, що моя заява не залишилась без Вашої уваги. Наскільки мені відомо, якщо особа звертається із заявою до керівника органу або установи, то саме за його підписом або особи, яка його заміщує і повинна отримати відповідь.
 
     Додаток: зразок оригіналу довідки, яку готували і видавали безпосередньо полковник Веселовський Ю.Л. і полковник Щербаков О.О., керівники відділу кадрового забезпечення УСБУ в Запорізькій області за підписом генерал-майора Шмітько О.Г., начальника УСБУ в Запорізькій області полковнику Дюндику В.В.
 
     З повагою, підполковник у відставці СБ України Морозов Ю.Ю. Контактний телефон: 067-614-66-40
big zaporusbu
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ