Человек не терпит насилия!

Руслан Георгійович та його довбойоби

75204631 1320275641485468 6015928612396466176 n

Я зрання не те що сміюсь – я плачу від сміху. Генеральний прокурор Руслан Рябошапка взяв гроші з колишнього начальника управління прокуратури Миколаївської області Юрія Марченка, якого зараз судять разом з двома подільниками – адвокатом Оксаною Валешинською та екс-головою Первомайської райдержадміністрації Миколаївської області Борисом Демченком. Обвинувачені Марченко, Валешинська й Демченко в 2012 році в інтересах сина тодішнього генпрокурора Артема Пшонки підробили документи й влаштували спробу рейдерського захоплення 1500 га землі, привізши з Києва до Первомайська озброєних «тітушек». Але після наших з Ігорем Луценком публікацій Генеральна прокуратура України в 2014 році зареєструвала кримінальне провадження відносно рейдерів, які зараз вже відправлені на лаву підсудних, двоє «тітушек» отримали реальний строк і кілька років провели за ґратами, а Порошенко після депутатського звернення Ігоря був змушений видати Указ про скасування розпорядження обвинуваченого (на той час підозрюваного) Демченка про передачу рейдерам землі (до речі, депутатське звернення Ігоря та проект Указу Порошенка готовував я).

Так ось, друзі мої, випускник Міжнародного Соломонового університету «всмоктав цифру» від обвинуваченого Марченка й розпорядився провести 24 жовтня обшуки в Києві та Миколаївській області, щоби полякати нас з Ігорем під машкарою «розслідування справи проти Порошенка». Більш того, Рябошапка вже заявив, що він внесе у Верховну Раду подання про зняття з Порошенка недоторканності за те, що Порошенко своїм Указом у відповідь на депутатське звернення Ігоря Луценка скасував розпорядження Демченка, яке було винесено на підставі підроблених документів і за яке Демченка зараз судять. Причому, судять у кримінальному провадженні, яке було порушено за моєю заявою. І все це Рябошапка чудить замість того, щоби розслідувати реальні злочини, скоєні 5-тим президентом.

Хочу звернутись до генерального прокурора: Руслане Георгійовичу, з таким же ж успіхом Ви можете лякати їжака голим задом. Тож поверніть обвинуваченому Марченку гроші й не ганьбіться. Усі Ваші спроби розвалити справу щодо рейдерів нічим не закінчаться. Нагадую, що Столярчук, попри моє та Ігоря Луценка попередження, вже пробував закрити провадження відносно Валешинської – за це Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів винесла йому догану. Якщо Ви й далі будете торгувати справами, то це для Вас закінчиться не доганою, а кайданками.

У першому коментарі – перша публікація Ігоря Луценка 6-ти річної давнини про рейдерів, які зараз взяли на утримання пана Рябошапку та його команду реформаторів.

P.S.Друзі мої, усе ж таки випускник Міжнародного Соломоного університету – це діагноз. Сьогодні, 24 жовтня, Рябошапка влаштував два обшуки в «справі Порошенка», у Києві та Миколаївській області, взявши гроші з обвинуваченого в рейдерстві екс-прокурора Марченка. Обшукували оселі колишнього народного депутата Корнацького та його сина, в яких Марченко 6 років тому намагався для Пшонки-молодшого віджати 1500 га землі по підроблених документах. Слідчі ДБР прийшли, покопались та пішли – не знайшли нічого цікавого, нічого не вилучали. І це зрозуміло – Корнацькі не мають жодного відношення до історії з виданням Порошенком указу про скасування розпорядження Демченка. Тому звертаюсь до генерального прокурора: Руслане Георгійовичу, дайте вказівку Вашим довбойобам провести обшуки в мене та в Ігоря Луценка. Або, принаймні, щоби хоча б мене допитали як свідка по цій справі. І скажіть Дунасу, щоби він повернув Марченку гроші, не ганьбіться.

Володимир Бойко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ