Человек не терпит насилия!

Иван Баканов, «ви кстаті маєте новий айфон»?

Надо отдать должное Ивану Баканову. Его собственные подчиненные-контрабандисты и контрабандисты таможенники хоть и не перестали «контрабасить», но делают это теперь с большой оглядкой. Правда, надолго ли? Учитывая насыщение «конторы» людьми Матиоса. Нам попала интересная переписка начальника 4 сектора отдела «К» в Волынской области Михаила Фролова с начальником смены на Доманово (граница с Белоруссией). Весьма познавательно. Особенно то, что сотрудники СБУ надеются на “камбек Петра”.

 IMG 20191018 WA0015 

IMG 20191018 WA0016 

IMG 20191018 WA0017

IMG 20191018 WA0020 

IMG 20191018 WA0021 

IMG 20191018 WA0019

Фролов уже «светился» в СМИ в связи с контрабандой, но, как видим – без последствий.

«В зоне деятельности Волынской таможни, в частности таможенного поста “Ягодын”, так же налажены схемы пропуска товаров через таможенную границу. По данным в интернете, там особой известностью пользуются смены Б. Глущука, В. Пинчука и А. Марчука.

С использованием незаконной схемы маскировки больших объемов товаров под “норму” (порог для беспошлинного ввоза в страну товаров гражданами) работает таможенный пост “Устилуг”. Непонятно, почему на это не реагирует Михаил Фролов, начальник 4 сектора отдела “К” в Волынской области»

Вообще, вся эта контрабандная братия живет на широкую ногу, не скрываясь и весьма нагло. Недавно вот журналистов побили и ограбили.

П’ЯНІ ВОЛИНСЬКІ МИТНИКИ ПОБИЛИ ТА ПОГРАБУВАЛИ ЗНІМАЛЬНУ ГРУПУ ТЕЛЕКАНАЛУ «АВЕРС». ВІДЕО

 
 
asd

Журналісти телеканалу «Аверс» навідалися на корпоративне свято Ягодинської митниці – керівник митного поста «Ягодин» Олександр Оникійчук виставляв могорич за День народження. Привітати начальника зібрався увесь бомонд Волинської митниці.

Завітали і журналісти, бо ж на святі знаходилися люди, які напередодні пропустили через Ягодин партію контрабандного бурштину, вагою близько 1,3 тонни.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Оскільки на митниці цей прецедент замовчують, то журналісти вирішили з перших уст дізнатися, як так вийшло. З порожніми руками ходити на такі свята негоже, тому знімальна група власними руками зробила подарунок.

Святкували іменини начальника митного поста Ягодин з шиком – на березі Світязя. У готельно-ресторанному комплексі «Лемарк». Належить елітний ресторан та готель дружині митника Олександра Марчука – заступника начальника одного з відділів Волинської митниці.

На святкуванні були присутні головний державний інспектор Митного поста Ягодин Віталій Болюх, завідувач сектору митного оформлення митного поста «Ягодин» Микола Хурсяк, заступник начальника одного з відділів Ягодина Віктор Лончук, господар готельно-ресторанного комплексу «Лемарк» і за сумісництвом заступник одного з відділів Волинської митниці – Олександр Марчук, начальник митного посту «Доманове» Едуард Назарчук, головний державний інспектор Волинської митниці Олександр Прокопюк, заступник начальника одного з відділів митниці Богдан Дуда та начальник зміни, яка пропустила 1300 кілограмів бурштину до Польщі через Ягодин Михайло Бурдейний.

Бомонд Волинської митниці не надто зрадів візиту журналістів. Власник ресторану Олександр Марчук і ще один чоловік вивели журналістів з зали попід руки.

Тим часом оператора відвів у бік чоловік, якого журналісти бачили за одним столом з митниками, і пошкодив йому камеру.

Потому Олександр Марчук відвів журналістів на перемовини до сусідньої зали, де вони пояснили, чого приїхали і що хочемо дізнатися. Під час розмови він заявив, що тут сьогодні не День народження, а траур та пообіцяв занести відібрані троянди на Меморіал. Що оплакували? Можливо бурштин, який не доїхав за призначенням і опинився у польських митників. Заразом він розповів як волинські митники пропустили півтори тонни бурштину.

Під час розмови оператор виявив пошкодження на камері, які спричинив гість іменинника.

Зі слів журналістів, найстрашніше відбулося на вулиці, як тільки вони вийшли з так званих переговорів. На них напали п’яні митники, які гостювали на іменинах Олександра Оникійчука. Почали шкодити техніку, зривати посвідчення з ший та силою забирати телефони. Напали та побили водія та оператора. Потрощили камеру. У водія викрали водійське посвідчення, документи на автомобіль та банківські картки.

А митник Віктор Лончук навіть пообіцяв закопати одну з журналісток наступного дня.

На місце події викликали правоохоронців та швидку. Написали усі необхідні заяви та дали пояснення. Докази злочинів журналісти надали поліції.

Детальніше – у сюжеті.

 

Однако, надеемся, скоро этой контрабандной вольнице придет конец. Или конец придет новой власти.

Сергей Никонов, «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ