Человек не терпит насилия!

СБУ у Запорізькій області це ОЗГ

На території Запорізької області тривалий час діє низка організованих злочинних угрупувань, що спеціалізуються на вчиненні злочинів майнового характеру та у сфері незаконного обігу наркотиків (ОЗГ «Арташи», «Сокири», «Єрьоменка Артура», «Одеси»), а також ОЗГ «Злодія в законі» Паати Чхартішвілі, а також чисельна кількість ОЗГ нижчого рівня. Обороти коштів, здобутих злочинним шляхом налічує мільйони доларів.
Безкарна діяльність ОЗУ обумовлюється «покриттям» з боку співробітників правоохоронних органів (СБУ, МВС).
Наявні дані свідчать, що до вчинення корупційних діянь найбільш всього причетні наступні службові особи УСБУ в Запорізькій області:
— співробітник відділу «К» полковник Ціпіньо Ю.В. Завдяки впливу на діяльність ГУ НП покриває лідерів ОЗГ (Єрьоменка Артура – наркобізнес, Саргсяна Арташеса, Сокиру Олександра Павловича (бандитизм) від «наїзду» з боку поліції.
Одним з напрямків діяльності ОЗК «Арташи» є незаконний обіг спирту. Про високий рівень прибутку Ціпіньо Ю.В. опосередковано свідчить той факт, що цього року 5 разів був за кордоном. Найближчим часом вилітає в Домініканську республіку), має коштовний автомобіль Фольксваген Пассат (орієнтовна вартість 25 000 доларів). Призначений на посаду колишнім начальником УСБУ генерал-майором Хілько О.А.
— колишній співробітник відділу «К» полковник Кривонос С. (останній відкрито підтримував дружні стосунки із лідерами кримінальних угрупувань Запорізької області: «злодієм в законі» Патою Чхартішвілі, Саргсяном Арташесом «Арташи», Урсуленко Денисом «Квадрат» (один з лідерів ОЗГ «Сокири») та передавав останнім службову інформацію. За час перебування на посаді придбав автомобіль Тойота «Ленд Крузер» (орієнтовна вартість 50 000 доларів).
— начальник Мелітопольського МРВ УСБУ Савченко М. (останній підтримує дружні стосунки із лідерами місцевих ОЗГ). На даний час в Мелітопольському суді слухається справа по обвинуваченню близьких зв’язків Савченка (потерпілий Бірзулов), однак останній намагається вплинути на рішення суддів. Наявні дані свідчать, що останній вирішує питання про призначення на посаду начальника 3 відділу «К» замість Кривоноса. Його інтереси лобіює Ціпіньо Ю.В.
— співробітник відділу «К» Яромій І. покриває контрабандну діяльність. Серед близького оточення підприємець, курд за національністю на ім’я Іят, яких займається контрабандою золота з країн близького сходу під кураторством Яромія І.
Злочинна діяльність вказаних службових осіб УСБУ в Запорізькій області стала можливою завдяки систематичного «покриття» з боку начальника представництва в Запорізькій області ЦВБ СБУ Люлька В., також начальника Управління внутрішньої безпеки генерал-майора Саппи О.С.
Злочинна діяльність вказаних осіб не обмежується переліченими вище даними.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ