Человек не терпит насилия!

Міліонери ДВБ

Дуже гарна та правдива стаття нещодавно вийшла за результатами журналістського розслідування «Слідство.Інфо»,щодо земельного феодала Закарпаття — батька заступника Голови НП- Коваля Євгена Олександровича

https://www.slidstvo.info/texts/tsar-gory-yak-batko-zastupnyka-golovy-natspo litsiyi-nazhyv-zemli-na-30-mln-u-karpatah/?fbclid=IwAR1QL2gEC_5sas4LfjJlCeH2CDLD XeOdmpITuulIRWEig3xn3zgtygfxsu4

Хочеться підсумувати та трішки доповнити дану розповідь, де під маскою борців з корупцією ховаються ті самі МЕГА — корупціонери….., які працюють за принципом ловимо лише тих які не спроможні відкупитись. Особлива увага буде приділятися нещодавно призначеному заступнику Голови Національної поліції — Ковалю Є.О. та його лизоблюдам.

Останній за час роботи в ДВБ заробив на відкупних хабарах міліони доларів які були легалізовані у нерухомість та придбання земель, квартир та маєтків. Про це всі знають у Міністерстві куди він приїздить на кількох автомобілях з охороною, і тихенько ненавидять та зневажають його, тільки дуже тихенько, щоб пан «гестапо для копів» не дізнався. На даний час всю свиту лакеїв та лизоблюдів він буде призначати на кормові посади по регіонам та в нещодавно створенні Департаменти та управління, щоб жодна копійочка не пройшла повз. Так його права рука 36 -ти річний вправний «фахівець», доречі теж латентний міліонер Андрій Рубель готується зайняти тепле крісло начальника Департаменту стратегічних розробок та аналізу — колишній ГУБОЗ, де останні до речі розпочинали свою кар’єру. До цього часу цей спеціаліст навіть побував очільником поліції Закарпаття, де тяжкою та кропітливою роботою вибивав своєму керівництву з Києва земельні ділянки в горах! Другою лівою рукою Коваля є спеціаліст Сергій Дуб, якого робота в ДВБ також зробила латентним міліонер,

хоча в декларації останнього нічого як завжди не знайти!

В цих підрозділах будуть розповсюджуватись всі грошові потоки та сфери впливу останніх. Інші вправні та покірні працівники підрозділу ДВБ будуть через Коваля назначатись на начальників інших областей неньки України.

І таким чином все буде зконцентровано в одних руках команди «Ко», весь контроль над злочинністю. А там буде ще більше матеріальне покращення становища сім’ї Коваля, що вподальшому надасть можливість його батькові придбати вже у власність найвищу гору України — Говерлу.

Формально все буде реєструватися на батька, а сам бізнес буде вести його дружина — Коваль Юлія Анатолїіна, яка навіть вже нещодавно зареєструвала ФОП, щоправда за адресою гуртожитка в Голосіївському районі столиця, а не за адресою елітної столичної квартири на 100 квадратів та з парко — місцем у 10.000 доларів, чи щонайменше за адресою приватної садиби в Київської області на 300 квадратів.

За час роботи в ДВБ Коваль придбав елітні квартири та будинки в населених пунктах Проціві, Жуках та Іванковичах, має елітний автопарк який також зареєстрований на його батька.

Також Коваль за час роботи в ДВБ створив свій власний автономний комерційний підрозділ типу колишнього ГУБОЗу, який займається розкриттям не службових злочинів а зовсім інших — «глибокими розробками еліти» з великими грошима: впливові бізнесмени-крадї-шахраї, злодії в Законі, конвертаційні центри, звідки надходять великі потоки грошей. Даним підрозділом керує його вже права нога — Лисенко Денис Сергійович, який за час тяжкої роботи успішно поповнив свій матеріальний стан та автопарк, навіть зміг набрати зайвої ваги, що придало йому більш авторитетного вигляду другого підборіддя.

В своєму арсеналі дані підрозділи мають стаціонарних торпед для документування хабарів яких використовують для провокацій та подальшого заробітку відкупних, зупинятись на яких зараз не будемо. Їх вже навіть на вулицях впізнають та в кабінети чиновники не пускають, навіть перестали в них заяви відбирати про вимагання хабарів, також вони носять дуже страшні та сурові прізвиська…..

Принципи роботи зазначених борців з корупцією полягає в наступному: відважним працівником

спеціально друкується відповідний рапорт з нібито отриманою оперативною інформацією (оперативним шляхом) або від повідомлення агента, від якого взагалі нічого не було — просто так пишеться!, проте що є група злочинців а з ними в змові якийсь «потрібний поліцейських» який їх конкретно цікавить і який по багаче, потім на підставі рапорта вносяться дані в ЕРДР, де також працює його окрема групка слідчих. Потім на підставі лише цієї інформації прослуховуються телефони потрібних поліцейських — і все в перед можна комбіювати, провокувати, заводити інтриги та проводити різні афери та шукати компроміси, фігурант на крючку ! На даний час майже кожен начальник районного управління поліцї Києва його перші заступники, начальники розшуків, начальники обласних управлінь всі стоять на «2», такий принцип роботи Коваля, а в друг хтось проговориться по телефону з цих 30-50 псевдо — фігурантів, всеодно хтось попаде в його сітку, а там настане страшне «фінансове гестапо для копів». Тим більше саме головне це володіння інформацією, і кожного вечора в кабінет до Коваля приходять його лизоблюди і за чашечкою кави та чаю розповідають своєму шефу, що там пройшло по «2» за останню добу.

Даний Коваль так боїться щоб його не збили з даної посади тим більше не розкрили його схема мільйоних доходів, що два рази на місяць запрошує до себе в кабінет та автомобіль спеціалістів які виявляють наявність спецтехніки, щоб раптом його ніхто не документував !

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 1 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ