Человек не терпит насилия!

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ — ОТРУТА!!!!!!

У редакцію газети “ЗЕ СТОП Корупція” почали надходити звернення мешканців селищ Подвірки та Солоніцивка Дергачівського району Харківської області, за фактом тяжкого екологічного становища, яке утворилося в районі діяльності заводу “СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИЛОВАР”, у зв’язку з чим було прийнято рішення про проведення журналіського розслідування та встановлено наступні жахливі факти.
Нагадаємо, що “СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИЛОВАР” — це компанія яка виробляє та реалізує на території України та країн СНД мило туалетне, косметичне, дитяче та інше під торговими марками “ШИК”, “Сьоме небо”, “Уті-путі”, “Друг”, “POSHE” “ОДА”, ”Сила”.

Screenshot-20191012-084933
free image hosting

milo-tverdoe-5-vydov

Виробництво розташоване за адресою: Дергачівський район, селище Подвірки, вул. Сумський шлях, будинок 53.

Screenshot-20191012-085232

Швидке зростання економіки підприємства відбулося за часів Порошенка. Керівника товариства Олександра Політуху було призначено на посаду голови Дергачівської райдержадміністрації.

12274483-852812218149305-7657580975177993902-n

Після чого підприємство почало швидко ставати переможцем великої кількості тендерних торгів та отримувати бюджетні кошти.

Screenshot-20191012-080251

Політуха постійно ставав фігурантом багатьох кримінальних проваджень але постійно уникав кримінальної відповідальності. Фактично Політуха скривав свої доходи та створював фіктивні заборгованості.

Screenshot-20191012-080613

В ході проведення хімічних досліджень продукції компанії “СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИЛОВАР” було встановлено, що у них міститься SLES та SLS, тобто натрій лаурет (лаурил) сульфат, який змиває власний жировий покрив у людини, а також містяться фосфати, цеоліти та інші хімічні речовини, які є отруйними для населення та довкілля.

Screenshot-20191012-085117

Куплені зразки продукції було направлено до експертної установи для дослідження, яке на даний момент триває.
ТОВ “СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИЛОВАР” на даний час так не було оформлено та отримано відповідних дозволів та документів спрямованих на екологічну безпеку. У наслідок токсичних та інших викидів утворилася екологічна катастрофа.
Отримані статистичні дані тяжких захворювань місцевих жителів, які мешкають безпосередньо біля ТОВ “СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИЛОВАР”, вражають своїми цифрами.
З метою забезпечення життя та здоров’я населення, звертаємо увагу керівництва обласної адміністрації, Екологічної інспекції, правоохоронних та контролюючих органів, а також терміново вжити дієвих заходів щодо забезпечення довкілля та здоров’я громадян.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ