Человек не терпит насилия!

Депутатський мандат, як ключ до бюджетних грошей

Багатії йдуть в політику, щоб ставати ще багатшими. Саме такою логікою послуговуються містечкові олігархи Олександр Цертій та Юрій Гребенчук. Вони розширюють свій бізнес, зазіхають на землю, виграють тендери. І все це під прикриттям депутатських мандатів та білосердечних прапорів Юлії Тимошенко. Подейкують, що місця в списках вони теж придбали, фактично інвестували в можливості для нових схем.

Буває ж так, дивишся на тендер і розумієш, що його умови прописані під конкретну фірму. Чи може комусь просто пощастило? Саме так, з підозрілою регулярністю щастить підприємству ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс». Яскравий приклад – ремонт головного корпусу станції переливання крові в Кропивницькому за 18,47 млн грн. Це чималі гроші. Звісно ж оцінка вартості робіт далека від об’єктивності. Воно й не дивно, адже на таких тендерах наживаються бізнесмени-депутати.

Як ви вже здогадалися, власниками ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс» є депутат фракції «Батьківщина» Кропивницької міськради Юрій Гребенчук та голова цієї фракції Олександр Цертій. Цікавий і той факти, що під час проведення цих, та інших тендерів у них фактично немає конкурентів. Просто щастить? Чи може депутати-мільйонери завдяки політичним зв’язкам отримали доступ до «золотої жили в бюджеті»?

Як з моральної точки зору, під час кризи та війни, ставитися до шалених прибутків на ремонтах медичних закладів, вирішувати вам. А тим часом багатії знову виходитимуть на трибуну та проголошуватимуть палкі ідейні промови намагаючись прикрити політикою жагу до наживи на бюджетних грошах. Але жодна з їхніх оборудок не залишиться поза нашою увагою. Про наживу Цертія з Гребенчуком на ремонтах закладів освіти, читайте незабаром.

http://nashigroshi.org/2016/08/07/tymoshenkivtsi-za-18-miljoniv-vidremontuyu t-v-kropyvnytskomu-stantsiyu-perelyvannya-krovi/?fbclid=IwAR3tiZTwsWCjIJACaXS5IH vUw2XxCc6bEKVaWuc8cYn25hOs2ZoIN-ByATI

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ