Человек не терпит насилия!

Земельні апетити містечкових олігархів. Гектари для Цертія

Скільки коштує патріотизм і активна громадська позиція? Провокативне запитання, чи не так? А якщо додати, що мова йде про депутатів від партії «ВО Батьківщина» і по сумісництву місцевих олігархів середньої руки? Звичайно ж такі люди використовують політику для власної наживи, а під голосними лозунгами часто криється власний фінансовий інтерес.

Олександр Цертій дуже хоче стати політичним лідером і витрачає на свою розкрутку чималі гроші. Звичайно ж, як людина бізнесу Цертій не альтруїст, бо безсоромно заробляє на бюджетних закупівлях та тендерах, які проводить мерія. Але апетит з’являється під час обіду, а разом з ним і нечуване нахабство. Містечковий мільйонер дірвавшись до владного корита надумав, що йому дозволено все і навіть більше.

Фракція «Батьківщини» в міській раді Кропивницького активно маніпулює на всіх питаннях, де можна попіаритися. Особливо це стосується земельних рішень. Розвиток малого бізнесу, потреби простих городян, учасників АТО та активістів зразу криються штампом «земельного дерибану». А як же може бути інакше, місто ж не гумове. Хоча, для Цертія та його бізнес-політичного партнера Юрія Гребенюка межі нахабства в питаннях виділення землі для самих себе фактично відсутні. А як же здоровий глузд?

Одного разу «провідні борці з земельним дерибаном» — депутати фракції ВО «Батьківщина» Цертій Олександр та Гребенюк Юрій вирішили, що можуть собі дозволити брати в оренду на 49 років землю в місті гектарами. Так-так, саме гектарами. Не 20, 30 чи 100 квадратних метрів, а 1,43 і 1,97 га. Такі от апетити у кропивницьких «борців з земельним дерибаном». Виходить голосніше всіх кричать, тримайте злодія» ще ті пройдисвіти, а серед них і любитель піаритися Олександр Цертій.

P. S.Як виявилося, сферу політико-бізнесових інтересів Цертія, Гребенчука та їхніх батьківщинівців формують не лише земельні питання на гектари. Матеріал про їхні оборудки на ремонтах медичних та освітніх закладів Кропивницького та області чекайте незабаром.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ