Человек не терпит насилия!

Бандитизм в Николаевской налоговой милиции

Що ви знаєте про миколаївську податкову міліцію?

Нажаль, миколаївські податківці не почули Президента — Володимир Зеленський, що з хабарями на часі зав’язувати. Перший заступник ГУ ДФС у Миколаївській області Фролов Олександр Вікторович вважає, що він недосяжний, якщо має “кришу” у Генеральній прокуратурі

Два роки потому він перейшов працювати до Миколаєва з Херсону, де займав аналогічну посаду. Як зазвичай, так відбувається у нашій країні міграція корупціонерів, іменуємих «перспективними керівниками»? Спочатку приходить головний, а щоб побудувати схеми незаконного збагачення, йому потрібні, перевірені не одним хабарем, свої поплічники. Таким чином, як правило, утворюється організоване стійке злочинне угрупування та ще із числа людей у погонах.

Якби у даному випадку було не так, навіщо було б Фролову перетягувати з Херсону до Миколаєва на посаду начальника оперативного управління – Федорука Володимира Миколайовича. На посаду начальника слідчого управління фінансових розслідувань – Зелінського Антона Юрійовича. На посаду заступника начальника відділу розслідування кримінальних проваджень – Мельника Євгена Олександровича. На посаду начальника відділу особливо важливих справ оперативного управління – Карнача Андрія Олександровича. На посаду начальника відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ оперативного управління – Черниша Артема Вікторовича.

На новому місці роботи майже не можливо без місцевих. Потрібно знати регіон, розуміти, як то кажуть, хто чим дихає, щоб покірні місцеві підприємці не припиняли носити щомісячний врожай. І тут, Олександр Фролов зупинив свій зір на незмінних «грамотних» керівників: Римаря Єдуарда Вікторовича, який перебував на посаді першого заступника начальника оперативного управління та Іртищева Сергія Миколайовича, на посаді начальника відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів оперативного управління. Чималенька така виходить армія вірних поплічників, яка може забезпечувати функціонування у Миколаївській області «симбіозу херсонських паразитів».

Протягом перебування на посаді Олександр Фролов позиціонує себе, як керівник, який безпритомно та наполегливо бореться з незаконним обігом підакцизних товарів. Насамперед, це знешкодження функціонування незаконних АЗС. У ЗМІ регулярно з’являлися публікації, як податкова міліція Миколаївщини героїчно припиняє функціонування таких АЗС. Та жодного разу Фролов не обмовився у пресі, що їх «героїчні вчинки» стосувалися лише тих підприємців, які були незговірливими по внесенню щомісячної данини. Звісно, що самі керівники чорнову роботу не виконують, для цього є підлеглі, які старанно виконують корупційні доручення. У наркоманському середовищу таких називають «кіньми», тобто носяться з пункуту “А” до пункту “Б” за дорученнями покровителів.

Якщо б це було неправдою, то ДБР у м.Миколаєві за матеріалами УСБУ, не розслідувало б кримінальне провадження № 62019150000000008, за ч. 3 ст.368 КК (вимагання хабаря) . Із січня 2019 року есбеушники почали відслідковувати такого «коня», проводячи його оперативне документування. А ось вже 24.06.2019р., після отримання другої частини неправомірної вигоди, у розмірі 12 тисяч гривен, затримали старшого опера з особливо важливих справ відділу протидії незаконного обігу підакцизних товарів оперативного управління ГУ ДФС , капітана податкової міліції Пастуха Є.В. Гроші вимагали за те, що не будуть проводити перевірки з питань дотримання податкового законодавства, з продажу скрапленого газу на АЗС. Безпосередній керівник Пастуха Є.В. , начальник відділу Іртишев С.М., не міг бути осторонь функціонування АЗС, власник якого був хабародавцем. Іртишев особисто і систематично приїздив на визначену заправочну станцію службовим автомобілем (зрозуміло, що не без дозволу Фролова) заправляти авто дармовим паливом.

Тай взагалі, вказаний керівник (Іртишев) має великі оперативні здібності, які дозволяють йому придбати своїй дружині з салону «Тойота центр», новий гібридний «Toyota RAV 4», за 45 тисяч американських доларів. Купує автомобіль особисто, а оформляє на сестру дружини, бо дружину ж потрібно зазначати у декларації та пояснювати купівлю авто. А чому соромитись!? Якщо його керівник Фролов, може собі дозволити придбати для службових потреб (щоб по миколаївським дорогам не бити власний елітний автопарк) — «Volkswagen Passat B-8», 15 тисяч американських доларів. Тому бізнес на чолі з Фроловим, якщо можна так назвати, стабільно функціонує в області. Незаконні АЗС закриваються, а після надання відкупних, знову відкриваються.

Тут ще є одна загагулина. Коли слідчі ДБРу, спільно з УСБУ провели обшуки у міліціонерів-податківців, вилучили у них наркотичні засоби. Змушені були ініціювати і провести їх медичний огляд. Виявилося, що вони систематично вживають наркотичні засоби. Один із них на стільки причащається медамфітаміном, що іноді кайф отримує лежачи без свідомості у подвір’ї біля свого дома. І це, на хвилиночку, капітан податкової міліції.

Олександр Фролов збентежений витоком інформації про підлеглих наркоманів та хабарників, у паніці здійснює наступне правопорушення та знову разом у групі зі своїми прихвостнями. З метою уникнення можливого подальшого службового розслідування, з боку київського керівництва, вирішив звільнити підлеглих із займаних посад заднім числом. Загалом хвилювався за своє крісло, оскільки міг потрапити під неприємні кадрові зміни. Одночасно, як «грамотний керівник бізнес-установи», Фролов відвідав своїх старих знайомих у Генеральній прокуратурі. Результатом його зустрічей, стало вилучення кримінального провадження по підлеглим наркоманам- міліціонерам з ДБР і направлено для розслідування у Інгульський відділ поліції ГУНП. Причина зрозуміла, вже не хабар, а шахрайство, бо податківці до того часу вже були звільнені. Відповідно і друзі Фролова з внутрішньої безпеки ДФС України, не бачать підстав для проведення службових розслідувань.

Виникають закономірні питання: В якій країні ми живемо? До коли, всілякі Фролови будуть заправляти свої автівки за рахунок чужого бізнесу? До коли, в рядах правоохоронців будуть служити наркомани? До коли, у Миколаєві буде функціонувати симбіоз херсонських паразитів? До коли, хабарників будуть звільняти з посад задніми числами, щоб змінити їм обвинувачення і залишити без належної відповідальності? До коли…??? Однак спробуємо отримати відповіді на всі ці запитання.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ