Человек не терпит насилия!

Про безробіття в Україні та державні органи з працевлаштування

Шановний пане президент, звертається до вас громадянин України, який залишився безробітним у зв’язку зі скороченням штату. Став як належить на біржу праці на облік, і тут побачив повний безлад у цій структурі, де сидить куча чиновників, і які не прикладають жодних зусиль до мого працевлаштування. Заявляючи, що роботи не має тому стійте скільки зможете на обліку отримуйте подачку від держави, приходьте на різноманітні нікому не потрібні тренінги, от і все. А де координація своїх дій з роботодавцями, а де активні пропозиції????
Так от шановний пане президент, чи необхідно нам окрім безробітних, утримувати цілий штат дармоїдів з біржі праці!!!????
Може краще підвищити виплати по безробіттю самим безробітним. Щоб не бути голослівним, маю дві вищі освіти, одна економічна одна інженерна, стою на обліку у м.києві, Деснянського району.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ