Человек не терпит насилия!

КОНТРАБАНДНА МАФІЯ І ТОЛЯ-ТЕПЛОВІЗОР ЗАХОДЯТЬ У ВЛАДУ ЗЕЛЕНСЬКОГО

Хоча, чому, заходять? Король контрабанди Західного регіону,  такий собі Ілля Павлюк на прізвисько “Ілюха Курятник”, вже давно є близькою людиною до самого Володимира Зеленського. Можливо, всім вже трохи призабулось розслідування  “Наших грошей” з Денисом Бігусом щодо реального передвиборчого штабу Зеленського, яке вийшло напередодні першого туру виборів Президента, і одна частина якого була присвячена такому собі Іллє Миколайовичу Павлюку. Власне, Ілля Павлюк — це і є “Ілюха Курятник”.

В команді Зеленського, звісно, тоді увімкнули дурня і будь-який свій зв’язок з Іллею Павлюком заперечили.

Один з керівників штабу Зеленського, Сергій Шефір, заявив журналістам буквально наступне:

“Не знаю, откуда у вас информация о причастности Павлюка к команде. В принципе, я с Ильей Павлюком знаком, и уже довольно давно. Но я со многими вожу знакомство, и этот человек не является членом нашей команды. Сейчас я даже не знаю, чем он занимается.”

Ну, да. Богдан просто хороший знайомий Зеленського і просто юридичний консультант його передвиборчої кампанії, Ілюха Курятник взагалі нє прі дєлах і ніякий не член команди Зе… Сьогодні ми вже знаємо ціну тим заявам оточення Володимира Олександровича. Втім, опублікована тоді Бігусом переписка у месенджері реальних очільників штабу Зеленського, в тому числі, Іллі Миколайовича, була більш ніж красномовна. 

Але маратися визнанням своїх зв’язків з одіозним контрабандистом в команді Зе ніяк не хотіли. А те, що Ілля Павлюк є таки одіозним контрабандним решалою в Україні можно пересвідчитися в багатьох публікаціях ЗМІ ще часів Президента Януковича.

Найгучніше згадування Ілюши Курятника трапилося восени 2011 року, коли його було зухвало викрадено прямо з під’їзду свого дому на очах у власної охорони. За повернення Іллі Миколайовича живим і здоровим бандити запросили кругленьку суму у 2 мільйона американських грошей. Зрозуміло, що нахабні вимагачі знали про фінансові можливості пана Павлюка. І вони не помилилися  Ці грошики родичами уродженця селища Горішні Шерівці (запам’ятаємо цей топонім), Чернівецької області, Іллі Павлюка, були без вагань і затримок зібрані і передані бандитам у якості викупу, а Ілля Миколайович благородними розбійниками був повернений у сім’ю. Правда, менти, згодом, всю банду викрадачів накрили тепленькими. Тобто, з заздалегідь переписаними купюрами. Справою особисто опікувався міністр Внутрішніх справ, Анатолій Могильов.

Більш детально про цю чудову історію можна прочитати тут. Проте, цікаво, що інформація про неї дійшла до вух самого Віктора Федоровича, який, кажуть, був трохи збентежений тим, з якою легкістю у якогось Павлюка знайшлося $2 000 000 кешем.  Бо, взагалі-то, кожен долар в чужій кишені Віктор Федорович завжди розцінював,як власну образу, а тут цілих два ляма долярів “нєучтьонкі”. Це, правда, окрема історія, яку Курятник, до речі, змушений був деякий термін  пересидіти за кордоном.

До цього  треба додати, що в ті часи Ілля Павлюк був помічником і довіреною особою народного депутата України, комуніста, Головного митника країни і першого заступника Голови Верховної ради,  Ігоря Калетника. Можливо, саме цей факт допоміг Курятнику, досягнути не аби яких вершин у контрабанді й отримати почесне звання її короля. Втім, сьогодні, як ми бачимо, у Іллі Миколайовича інші пріоритети в зв’язках.

І тут виникає питання: а яким , власне, чином, Ілюха Курятник взагалі потрапив у найближче оточення Зеленського? Бо, погодьтеся, відповідати за роботу з регіонами під час передвиборчих перегонів і за  поповнення готівкою передвиборчого фонду Зе — це треба мати не аби яку довіру у самого Володимира Олександровича.

За даними моїх джерел, Володимир Зеленський і Ілля Павлюк не просто хороші знайомі. А Курятник не просто  так сидить у перших рядах під час концертів Кварталу — 95. Вони у кумах один до одного. Документально підтвердити їхнє кумівство і хто кого там охрестив складно. Але ж, наявність Курятника біля Зеленського — річ доволі очевидна. І я зараз доведу це саме документальним фактажом. І оточенню Зеленського, та й самому Володимиру Олександровичу, тупо зробити вигляд, що це, якась маячня, як у випадку з опублікованою Бігусом перепискою, вже не вдасться.

Для цього ми підемо до списку партії “Слуга народу” на виборах у Верховну раду іі подивимося на чудове 102 місце. А сто друге місце у списку СН, чудове тим, що воно вельми прохідне, з урахуванням бонусів при пропорційному розподілу місць у ВР.  Якщо, звісно, Зе і його Ко, суттєво не обвалять свої рейтинги за останні тижні. І хто там у нас на цьому затишному і солоденькому місці?

Ти-дим! Зустрічаємо! Заступник військового прокурора Дарницького гарнізону, Павлюк Максим Васильович! 

07 06 2019 07 33 am jLqlih7oE6p9JeNKDJbHW01b7uhpiUytjVDfTz8N

Прізвище, щось, знайоме, чи не так? А пам’ятаєте, я на початку статті просив запам’ятати місце народження Павлюка Іллі Миколайовича, тобто, Ілюхи Курятника?  Це селище Горішні Шерівці Чернівецької області. І що бачимо у Павлюка Максима Васильовича? Місце народження — Горішні Шерівці Чернівецької області!

Не буду більше тримати інтригу.  Майбутній нардеп від партії “Слуга народу”, військовий прокурор, Павлюк Максим Васильович є рідним племінником короля контрабанди Павлюка Іллі Миколайовича, тобто, сином його рідного брата Павлюка Василя Миколайовича. І всі вони з Горішніх Шерівців на Буковині.

Аби ні у кого не було сумнівів в наявності брата Василя у Іллі Павлюка, заходимо у аналітичну систему YouControl і знаходимо

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ТАРАСОВЕЦЬКА ПТАХОФАБРИКА” , яке розташоване селі Тарасівці Новоселицького району Чернівецької області. Серед засновників цієї птахофабрики:  і Павлюк Ілля Миколайович з 6 039 600гр. внеску в уставний фонд (35%) і його брат Павлюк Василь Миколайович з 2 588 400 гр. в уставному фонді (15%). Мабуть, зайвий раз, але знову зауважу, що домашньою адресою братів Павлюків, (як і у сина Василя — Максима),тут теж вказані Горішні Шерівці Заставнівського району Чернівецької області. 

І, здається мені, що саме любов до вирощування свійської птиці в умовах птахофабрики дала Іллє Павлюку оригінальне погоняло ”Курятник”.

Таким чином, на питання, а за які такі заслуги на прохідному місці списку партії “Слуга народу” на виборах до Верховної ради, опинився нікому не відомий військовий прокурорчик, Максим Павлюк, одну відповідь ми  отримали: головна і єдина заслуга Максимки — це його рідний дядько, король контрабанди і одночасно, близький товариш Володимира Зеленського — Ілля Павлюк.

Але,  в цього питання є і друга відповідь, яка тісно пов’язана з першою. Справа у тому, що в особі кандидата  в депутати від СН, Максимі Павлюку, зацікавлена ще одна зовсім не пересічна людина — його самий великий начальник, Головний військовий прокурор України, Анатолій Матіос.

Справа у тому, що земляки з Чернівецької області, Анатолій Матіос та  Ілля Павлюк знайомі не тільки, як земляки. Сам Толя — Тепловізор зовсім не далека людина від питань контрабанди, про що було безліч публікацій у ЗМІ. Автор цієї статті робив власне розслідування причетності Анатолія Матіоса не тільки до кришування контрабанди, але й до прямої участі в оборудках з незаконним поверненням ПДВ за допомогою схем з експортом сільськогосподарської продукції через фірми його дружини, Ірини Барах. Це розслідування, до речі, за вказівкою Матіоса, було знищено на тих декількох ресурсах, на яких  воно було розміщено. Але, текст у мене залишився і я його таки знову опублікую. Втім, від цих всіх публікацій Матіосу “нє холодно, нє жарко“ і він, як такий собі державнопосадовий Дункан Маклауд, успішно живе на вищих щаблях української влади вже за четвертого Президента, без жодних кримінальних переслідувань.

Так ось. У вузьких відповідних колах широко відомо те, що за часів керівництва Матіосом Львівським управлінням СБУ,  король контрабанди Західного регіону, Ілля Курятник, вирішував свої питання саме через Толю — Тепловізора.

Звісно, вони обидва можуть сказати що не знають і ніколи не бачили один одного.

Але є одна особа, на якій певний час замикалися інтереси обох наших фігурантів. Це вже згаданий вище Ігор Калетник. Ілля Павлюк просто був його помічником. А дружина Матіоса, Ірина Барах, мала спільну юридичну фірму з сином довіреної особи Калетника, на той час, керівника Херсонської митниці і радника Калетника — Віталія Булюка, Віктором Болюком. Звісно, ця юридична фірма вирішувала всі питання, які виникали на митниці. І не тільки в Херсоні.

Заходимо знову до системи YuoControl і дивимось товариство з обмеженою відповідальністю “Юридична компанія АВЕЛЛУМ ЛЕГАС”

Отже, інтереси Головного військового прокурора, Анатолія Матіоса і короля контрабанди, Ілюхи Курятника, мати своїх людей у новій владі, співпали у вигляді прохідного кандидата в народні депутати від “Слуги народу”, підлеглого Матіоса і племінника Павлюка.

До речі. Одну свою людину Матіос Зеленському вже підкинув. Чи підсунув. Військовий прокурор Ужгородського гарнізону, Павло Кириленко, вчора був призначений Зеленським Головою Донецької облдержадміністрації. У цього Кириленка журналісти виявили рідного  брата — зрадника, який служить в МГБ ДНР. Але, як сказав Володимир Олександрович під час представлення нового очільника області, у братів такі політичні розбіжності. Типу, чого перейматися? Взагалі, це така, треба розуміти, далекоглядна фішка у Толі-Тепловізора — збирати навколо себе підлеглих з близькими родичами — ворогами України.

Ще наприкінці 2017 року я зробив розслідування, в якому встановив, що військовий прокурор Білгород-Дністровського гарнізону, Цупка Олександр В’ячеславович є сином начальника слідчого управління військової прокуратури ДНР, Цупки В’ячеслава Анатолійовича.

А ще багато писалося, і мною в тому числі, про першого заступника Матіоса, Сергія Долгополова, у якого тесть, Микола Токаренко, взагалі є головою військового трибуналу ДНР. 

Тепер ось цей Кириленко.

І щось мені підказує, що призначення Павла Кириленко без Ілюхи Курятника — короля контрабанди Західного регіону, теж  не обійшлося. Бо військова прокуратура — давно відомий правоохоронний орган, особливо в таких чудових місцях, як, наприклад, Закарпаття, (читай, Ужгородський гарнізон), який, разом з прикордонною службою і СБУ, невсипно пильнує за державним кордоном і контрабандними потоками через нього. Ну і Толя Матіос. Як без нього?

Хотів закінчити статтю яким-небудь підсумковим висновком. Але, навіщо? Хіба щось комусь незрозуміло?

ПиСи. Поки я готував цей матеріал, на сайті “Української правди“ з’явилося повідомлення, в якому йдеться  про те,що близький друг Володимира Зеленського, виконуючий обов’язки голови СБУ, Іван Баканов, оточив себе консультантами на кшталт головного військового прокурора Анатолія Матіоса…  Хто б міг подумати, правда?

Хто захоче підтримати мене у моїй викривній діяльності і зробити посильний донейт, тобто, фінансову оцінку та підтримку, може зробити це на картку Приват моєї дружини — 

4149 4391 0424 4524 Марина Ружанська.

Олександр Ружанський

Енігма

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Херсонские неофеодалы. Кто пошел на сделку с РФ и продолжает зарабатывать на зерне. Матиос-Барах и другие

Херсонские неофеодалы. Кто пошел на сделку с РФ и продолжает...

Украинские предприниматели, чиновники и бывшие правоохранители активно сотрудничают с российскими властями, продолжая выращивать и вывозить украинскую продукцию в Херсоне Херсонщину…
«КОНДУКТОР», НАЖМИ НА ТОРМОЗА !

«КОНДУКТОР», НАЖМИ НА ТОРМОЗА !

( ..просто рекомендую..) Цього «безневинного» Головача ми затримали в серпні 2016 року. Саме він, разом із іншими керівниками Міністерства доходів…
"Кефирчик" -- не виноват. Матиос на него давил

"Кефирчик" -- не виноват. Матиос на него давил

Киевский апелляционный суд отменил приговор бывшему первому замглавы Налоговой службы — начальнику налоговой милиции Андрею Головачу. В декабре 2016 года…
НОВОСТИ