Человек не терпит насилия!

Оборотни Днепра в команде Зеленского (Войтов, Бородин)

№ 00060/1/1 від 12.06.2019р. Президенту України, Володимиру Зеленському
Голові партії «Слуга народу»

СКАРГА
«на приховання корупційного злочину прокуратурою Дніпропетровської області»
Другий рік поспіль ми скаржимося прокуратурі Дніпропетровської області на чисельні порушення діючого законодавства у «розслідуванні кримінального провадження № 42017040000000384, яке було порушене в позаминулому році по нашій ініціативі і лише через суд, завдяки нашим адвокатам Ігорю Руденко, Євгену Шустрову, правнику Миколі Кожушко. Де відома фірма «УПС», яку контролює депутат обласної ради Владіслав Бородін,депутат обласної ради Геннадій Войтов, депутат обласної ради Святослав Олійник, поставила під загрозу життя мільйонів людей, системно використовуючи сотні тисяч тон радіаційного щебеню. Це ганебна погоня за наживою вказаних покидьків , які у відомому місці скупають дешевий непотріб, використовуючи який фактично гублять здоров’я та життя людей.
Як що б вказане нашими фахівцями, Дмитром Кашиком, Романом Гунчаком, Віктором Жихом було не так, то слідство поліції з прокуратурою швидко б провели всі необхідні дії, в тому числі і експертизи, і нас виставили б дурнями. Але такого не сталося. Бо ми маємо документи, свідчення. Ми викрили схеми даного бандитського угруповання на кістках ні в чому не повинних громадян. Вірогідно за хабар, справу свідомо понурили у тяганину.
За два роки, наші люди свідки так і не опитані, необхідні експертизи не зроблені, походження щебеню по факту не перевірено, справою займається недолугий Шевченківській ВП ДВП ГУНП у Дніпропетровській області.
У шановного пана Романа Токаря прокурора Дніпропетровської області, мови про боротьбу з корупцією не ведеться? Вимагаємо зміни слідчого органу, процесуального керівника, реального контролю над справою з Вашого боку, а краще через нового Генерального прокурора, і нового прокурора області.
Р.S. Шановний наш Пан Президент, та керівництво партії «Слуга народу», вказанні в цій скарзі депутати злочинці, зараз у Вашій команді, та претендують на посади та місця у Верховній раді.

З , повагою, Голова ГО «Євромайдан Дніпро» Віктор Васильович Таратушка

см. /https://www.facebook.com/groups/1446159498957990/

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ