Человек не терпит насилия!

МАА Международная антинаркотическая ассоциация

Преступная организованная группа МАА Международная антинаркотическая ассоциация ЛАлексей Линник, Игорь Щеглов, Артем Выскубенко, Антон Головань, Андрей Титаренко, Дарья Колос — связь с президентом Украины Зеленским https://www.president.gov.ua/ru/news/volodimir-zelenskij-razom-iz-druzhinoyu-ole noyu-vzyav-uchast-55609

Викриття діяльності злочинної організації, що грубо та масово порушує права людини

Діяльність Міжнародної антинаркотичної асоціації (МАА) полягає у таємному викраденні людей та примусовому їх утриманні в повній ізоляції, без можливості зателефонувати у поліцію, без згоди та відповідних рішень судів, у приватних будинках на території України, Грузії та Молдови. Вже викрадених людей заставляють працювати як рабів, а саме: прибирати будинки, вулицю, готувати їжу, прасувати.

На відміну від трудових приватних тюрем типу Касачевка та Ширяєво — тюрьми МАА носят тюремно-психіатричний аспект знущання над людьми.

У КОНВЕНЦІЇ про захист прав людини і основоположних свобод говориться:

Стаття 3

Заборона катування

Нікого не може бути піддано катуванню або нелюдському чи такому, що принижує гідність, поводженню або покаранню.

Стаття 4

Заборона рабства і примусової праці

  1. Нікого не можна тримати в рабстві або в підневільному стані.

  2. Ніхто не може бути присилуваний виконувати примусову чи обов’язкову працю.

Крім цього, Кримінальним кодексом України передбачена наступна відповідальність:

Розділ III

ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ВОЛІ, ЧЕСТІ ТА ГІДНОСТІ ОСОБИ

Стаття 146. Незаконне позбавлення волі або викрадення людини

  1. Незаконне позбавлення волі або викрадення людини —

караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

  1. Ті самі діяння, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу, —

караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

  1. Діяння, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені організованою групою, або такі, що спричинили тяжкі наслідки, —

караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

В МАА говорять, що наркоман має виздоровлювати у стресі. 16 годин на ногах, 30 чоловік в одній кімнаті, обкладеній кафелем, по якій не можна переміщатись і так на протязі 6 місяців. Це не стрес — це тортури!

Прогулянка розкладом дня не передбачена, її наявність чи відсутність залежить від настрою самодура начальника, і продовжується вона не більше 15 хвилин у літній період, взимку взагалі люди не виводяться на вулицю. Можна або сидіти на дерев’яному твердому стільці, або стояти біля нього.

Наркоманія — це хвороба почуттів, душі. Наркоманією починають хворіти люди, які виросли у неповноцінних сім’ях, люди, в житті яких сталися трагедії, складні обставини. Замість любові та розуміння в МАА до наркоманів проявляється ще більше злості, насилля, сарказму.

Контакты МАА: http://www.maaua.com, Киев, просп. Лобановского, 54 [email protected] ‎+38 (099) 703-21-28 +38 (‎068) 710-35-94.

Публічними власниками та топ менеджерами цього злочинного бізнесу є Ліннік Олексій Сергійович та Щеглов Ігор Олександрович, колишні наркомани, які пройшли аналогічну реабілітацію в реабілітаційних центрах ЦЗМ (Центр Здорової Молоді), під час якої знущались з них і тепер вони знущаються з інших людей і при цьому заробляють великі кошти на батьках та родинах наркозалежних.

МАА співпрацює з священниками Московського патріархату УПЦ отцем Олексієм, отцем Дмитром та іншими, які мають власний логістичний бізнес. МАА має численні контакти у державних установах, серед відомих осіб, зокрема з 95 кварталом.

Ліннік Олексій Сергійович контактує із співробітником Адміністрації Президента України з питань автотранспорту на прізвище Кузін, оскільки його син Сергій на умовах віп-персони “пригав” з метадонової залежності в Боярці.

В установах МАА пропагується принципи психологічного та фізичного насилля, знущання, до незгодних з режимом та вказівками санітарів-самозванців застосовуються препарати психіатричної медицини, зокрема Аменазін, Респірон, Респолепт, Мадам Депо (Модитен-депо), які мають важку побічну дію та пригнічують психіку людини.

Зокрема, в грудні 2018 січні 2019 року в місті Боярка по вул. Тарасівська 15, будинок колишнього міліціонера, перебував громадянин Ілля Огагін, уроженець міста Боярка. Йому було надано велику кількість препаратів психіатричної медицини, що призвело до розгублення свідомості даного чоловіка. Препарати йому призначив Микола Львович лікар 9-го відділення Психіатричної лікарні імені Павлова (м. Київ, вул. Фрунзе, 103). Препарати надавали колишні наркомани, а нині співробітники МАА Васкубенко Артем Сергійович, Головань Антон Сергійович, Дарья Колос, Владлена Олександрівна. Можливості відмовитись від прийняття препаратів у нього не було, препарати надавались примусово!

На території України під егідою МАА діє від 30 до 42 приватних будинкіів-тюрем-психіатричних закладів. На сайті МАА пропагується ідея реабілітації від наркоманії та алкоголізму, насправді це тюремні заклади, які діють без будь-яких дозвільних документів та ліцензій, в яких знущаються з людей, застосовують психологічне та фізичне насилля, в тому числі до наркозалежних.

До людей без будь якого медичного обстеження застосовуються препарати психіатричної медицини, зокрема нейролептичні засоби, які впливають на центральну нервову систему та мають побічні ефекти: тревога, панічна атака, параноя та інше.

Діяльність та успіх МАА будується на психологічному та фізичному залякуванні, погрозах, що людина може утримуватись в закладах МАА роками, доки не будуть виконані певні умови, які висловлюються індивідуально.

Україна прагне членства у Європейській спільноті, хоча мовчазно погоджується з таким середньовічним пережитком як викрадення людей та утримання за гроші.

Заяви з приводу окремих фактів передаються на розгляд дільничних поліцейських, які нічого не можуть зробити, оскільки інфраструктура закладів дозволяє миттєво перевозити під конвоєм людей з місця на місце так званою зовнішньою службою МАА.

У приватних тюрьмах МАА перебувають неугодні громадяни України та іноземні громадяни, зокрема відомий випадок утримання громадянина Молдови Миколи, мати якого сплачує 700-800 Євро за місяць перебування у приватній психіатрично-армейсько-тюремній установі.

Фінансові оборутки в МАА вчиняються без сплати податків.

А саме, середньомісячний дохід МАА з одного клієнта — 8 000 грн. В будинку утримується у середньому 30 осіб. Зараз діє щонайменше 30 будинків на території України. Нескладний підрахунок дає наступні цифри:

8 000 грн. Х 30 осіб Х 30 будинків Х 12 місяців = 86 400 000 грн.

Отже, річний оборот МАА складає приблизно 86 400 000 грн., з яких не сплачуються податки. Гроші сплачуються готівкою або на карткові рахунки фізичних осіб.

Більш того, МАА постійно отримує спонсорьку допомогу, оскільки заявляє про високі ідеали у боротьбі із наркоманією. Хоча насправді має дуже низький процент виздоровлення, оскільки весь процесс в МАА побудований на насиллі, залякуванні, а має будуватись на мотивації і любові, в такій складній проблемі — як наркозалежність. Має місце відвертий злочинний заробіток на стражданні людей.

В Київській області в місті Боярка по вулиці Тарасівська 15 тюремно-армійська-психіатрична установа МАА діє в приватному будинку без належних санітарно-гігієнічних умов (відсутня каналізація з розрахунку на 45 осіб, що примусово утримуються в будинку, вода подається за розкладом по 15-20 хвилин). Цей будинок належить колишньому міліціонеру боярського райвідділу міліції (поліції), значні звязки якого допомагають проведенню незаконної діяльності МАА. В телефонній розмові директор цього будинку Боярка Васкубенко Артем Сергійович звертався до власника будинку на ім’я Василь Васильович.

Навожу окремий випадок псевдо-терапевтичного процесу: віч Інфікований співробітник МАА Андрій Титаренко, раніше судимий, за незгоду вдарив та розцарапав до крові громадянина України Дениса Якимовича, уроженця міста Бровари, якого вже більше 2-х років примусово утримує в заклад МАА його мати Ізольда Якимович через те, що їй вважається, що син не так засміявся і вона хотіла би, щоб він розмовляв з нею певним чином, з повагою та скорено. Артем Васкубенко за гроші Ізольди Якимович утримує її сина Дениса Якимовича та психічно та медикаментозно Респіроном пригнічує психіку Деніса.

Ще один випадок. Батьки Олексія Ротовського утримують його в закладах МАА та психіатрічних лікарнях. За незгоду приймати препарат Респірон Антон Головань вколював щонайменше два рази на протязі осені 2018 року Олексію укол Мадам Депо.

У Києво-Святошинському районі Київської області діє відомий дім у Боярці по вул. Тарасівській 15, а також дома по вул. Юрія Гагаріна (орендується у оперного співака Гришка), дім під назвою “Муравейник”, “Православний”, “Святопетровський”.

МАА в своєму розпорядженні має так звану Зовнішню службу, яка займається захопленням, викраденням, доставкою і переміщенням людей між домами-тюрмами в різних регіонах України.

В своїй діяльності дані особи використовують підроблені посвідчення працівників поліції та особистий транспорт. Також під час полювання та захоплення людей вони колють заручникам Аменазін. Це розповідав Руслан Розщупкін та Андрій Теодорович, які працювали на МАА в якості працівників зовнішньої служби захоплення людей.

Може виникнути питання або, навіть, представник МАА зауважить, що все робиться правильно, і діяльність таких як МАА (Ренесанс та інші ребухи) це єдиний спосіб боротьби із наркотичною залежністю. Насправді ні!

Є всесвітня програма Анонімних Наркоманів, яка будується на добровільності та бажанні залежних припинити вжиття наркотичних засобів.

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 1 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

30 ответов

  1. Вместо того чтобы сделать из меня нормального человека который после прохождения реабилитации вернётся трезвым и эмоционально стабильным в социум в секте МАА сделали из меня озлобленную на родителей и сотрудников центра тварь з розшатанной психикой которая после выхода имела сильное желание отомстить первым и вторым. Все это делается с целью чтобы после выхода из этого центра бывшие пациенты опять заторчали и родители опять отправляли на реабилитацию. Это бизнес который завуалированный под помощь зависимым от алкоголизма, наркомании, игромании и т.д. Прежде чем отправить туда своих детей, родственников или знакомых на какой то срок вы сначала сами хотя бы поедете туда на месяц или два через неделю или две вы сами оттуда начнёте ломится так как там психика не выдерживает того, что там происходит на самом деле.

  2. А меня незаконно лишил свободы и колол препаратами Илья Серебрянский,в доме на ул. Андреевская 23, с.Крюковщина. Там у них дом под названием “Муравейник”.
    Прошу правоохранителей проверить данный адрес!

  3. Погоджуюсь Нікітос! Серебрянський- підар!!! Мене на поварство 5 місяців ставив, а коли брат приїхав, до нього не випустив, гандон!!!

  4. А меня и Олю Илья и консультанты- заставляли миньеты делать по ночам, после отбоя, на ”Муравейнике”….

  5. Ого расклады у Вас там были?!)
    Я себе по тихой, скромно, по старой мусарской привычке прстукивал на всех и имел свое…
    А Вы там такое творили! Да девчонки, я был о Вас лучшего мнения!….

  6. Яна! Какая же ты всё таки тварь неблагодарная, Илья тебе налбуфин носил каждый день по 3-4 куба, а ты такое пишешь здесь!

  7. Ой,девочки!) Тоже мне новость!….
    Я регулярно “уединялась” с “ребиками” в подвале)) Однажды чуть Паша не запалил)…
    Раз правда, после, очередного “суботнего тройничка”- дала уйти двоим через окно на кухне…
    Думаю, после этого коментарии- мне пиздец!)
    Да, по хую, кто я на самом деле такая….

  8. Да…прчитал, слов- нет!!! За что платят такие деньги родители зависимых детей???
    Что творится: разврат, то же употребление и безконтрольность со стороны руководителей псевдо- центров, гордо именубщих себя- реабилитацией!!!
    Правоохранительные органы, обратите внимание на происходящее и отреагируйте надлежащим образом!

  9. Мы никого не вспоминаем и не запоминаем, всё и так очевидно и ясно, пока не можем всё раскрыть сразу, чтоб не помешать нашим планам дальнейшим.
    Немного расскажу: мы- это проект гражданской организации, под патронатом ДБР, которая собирает информацию по крупицам от первоисточников, о деятельности подобных организаций, как МАА.
    Скоро публикуем ссылку на наш почтовый адрес, чтоб всё, кто пострадал от подобной деятельности, а также их родственники могли написать нам для дальнейшего обобщения и передачи детективам для работы.

  10. Да, весело тут у Вас ребята!))
    Яна, что ты пишешь??? Если было пару раз, так зачем об этом.
    Оля- если мы с тобой пару раз ро “ресничке” бахнули в лидерской конфиската от новопривезенного узника, так молчи об этом и не вздумай писать обо всем и остальном))
    И не давайте никаких показаний, если Вам позвонят, плиз!

  11. Илья! Что же теперь делать? Я же на своей машине людей доставлял, которых воровали из дому и насильно удерживали в салоне с применением аминазмна.
    Лёля,ты меня удивляешь!!! То, что ты шлюха- очевидно, но чтоб с ребусами в подвале дома сношатся?!)) Жесть! Тебе что нас не хватало?

  12. Итак друзья! Смеём анансировать нашу почту, сюда можете писать всё известные факты о “деятельности ” псевдо- центров, их представителей, а также великих специалистов в области психологии. Полная анонимность- гарантируется!
    Почта: [email protected]
    Наш юрист будет изучать, обобщать и в дальнейшем передавать в соответствующий правоохранительный орган.
    Вместе мы победим беспредел, отдельных людей, которые посчитали себя Богами и решили насильно лишать свободы, гордо именующие себя психологами, консультантами, терапевтами. На самом же деле- это компания самозванцев с сомнительной репутацией и прошлым.

  13. Фу! Обсосы!!! Я думал вы серьёзная организация!….А вы так- сами себя в жопу отебали!!!
    Своим же хуем- себя же в жопу!!!
    (из записок бывалого винтового)

  14. З 5.09.18 по 30.07.21 я находився в МАА.В загальному провів 10 місяців на реабілітації та 12 на ресоціалізації, їздив на школу хімічної залежності на три тижні з середини червня по липень 20 року правда навмисно завалив екзамен,і не отримав псевдо сертифікат консультанта по ХЗ я не хотів залишатися з ними, бути наглядачем для в’язнів реабілітантів,колишніх зеків, попаяних від вживання солей та психічно хворих і розповідати їм казки про виздоровлення. Коли я був на рябусі За люблю спробу бунту чи самогубства реабілітантів били, Заводили
    в кімнату де не було нікого і били. Били не консультанти,чи волонтери а били активісти (середнє звєно) в потім зав’язували руки і ноги скотчем і так лежиш до тих пір поки не погодишся вести себе нормально. Якщо тікали потім внєшка ловила і привозили назад, перевозили на інший регіон. Сексу між реабілітантами не було. Якщо доторкнувся до дівчини рукою або сів біля неї або вона сіла біля нього на диван йшло покарання, носив халат, або рукавиці. Якщо терпілив по телефону що погано кормлять кожен реабілітант віддавав половину своєї пайки цьому голодуючому і чекали поки він не з’їсть ніхто із за стола не встає. За любий косяк було своє покарання. Назвав вид наркотика чи марку алкоголю носив дерев’яну табличку метр на метр с шнурком півтора до тих пір поки хтось не почне ганяти тягу або когось не розведеш щоб назвав наркотичний препарат чи марку алкоголю. За мат чи неповагу і т.д писанина з 5 до 7 ранку 500 раз я буду уважать так і так. потім провіряють .Не встиг написати встаєш на наступний день з 5 до 7 і не дай Бог закрив на секунду очі потім йде покарання на групах стоїш цілий день. Якщо частота конфліктували могли прив’язати за руку одне одного шнурком і там ходите двоє зв’язані до тих пір поки не помиритися або перебирати стакан гречки і рису з 5 до 7…

  15. [email protected]
    Ти реально віриш в те, що тобі юрист допоможе знайти справедливість? Коли я у 18 році проходив рябуху в Чернівцях до нас на центр прийшла прокуратура з перевіркою, із 18 чоловік пішло 5 (алкоголіки) і що дивно у цієї секти на було ліцензії від МОЗ не було кваліфікованих психотерапевтів, наркологів з ліцензіями від МОЗ а тільки красиві у рамках псевдо сертифікати,якмим можна підтертм дупу що вони пройшли школу і являться, консультантами, терапевтами. Хіба це
    на підстава для прокуратури припинити діяльність цієї секти по всіх регіонах? Їхня діяльність є незаконною без ліцензії від МОЗ. У них по любому є дах в кабінетах міністрів якому вони платять за цей дах і їх не кошмарить ні прокуратура ні СБУ ні ДБР

  16. По официальным данным до МВД Гогилашвили руководил некой Международной антинаркотической ассоциации (МАА). Организация простая. За деньги лечат наркоманов, алкоголиков и игроманов. Насчет успешности лечения есть вопросы, потому как один из высших руководителей организации недавно «крякнул» от передозировки. Но есть и более интересные детали. МАА – ранее называлась «Центр здоровой молодежи». Организация изначально российская. Являлась структурным подразделением секты «Царство Бога». Гогилашвили был руководителем пресс-службы «Центра здоровой молодежи».

  17. Зеленский пристроил в МВД. заместителем министра, курирующим Департамент противодействия наркопреступности. Александра Гогилашвили который является основателем секты Международная Антинаркотическая Ассоциация а также крышей для
    успешного ведения бизнеса под видом » реабилитация». Хочу заметить, что
    Владимир Зеленский уже достаточно долгое время оказываете посильную поддержку Международной Антинаркотичской Ассоциации. Государственные наркологии, с квалифицырованными специалистами зачем тогда нужны ?

  18. Международная антинаркотическая ассоциация это частная тюрьма с тюремно — армейскими порядками. Кроме поломанной психики никакого выздоровления НЕТ!! Смотрел недавно фильм на Ютубе о Соловках так вот методы МАА напоминают методы чекистов чтобы сломать человека. Обращаюсь к матерям, женам, родственникам те которые хотят отдать на реабилитации зависимого центр МАА. Не делайте этого чтобы вам там не рассказывала эта секта!!! выйдя оттуда озобленным он начнет вам мстить опять употребляя алкоголь или наркотики. Попытка возвратить обратно на реабилитацию может закончиться смертью или они меня или я их а на суде сказать, что это была самооборона ведь согласно ст 146ч 2 его хотели незаконно лишить свободы или похитить незнакомые люди а вы и пойдете. паровозом как организатор законного лишения свободы а вышшее руководство МАА останется не пределах ведь консультанты, и ихняя внешка это козлы отпущения эсли какие то проблемы с полицией они сядут и им всегда найдется замена.

  19. В МАА Неправильная реабилитация и рессоцилизация. Все центры МАА преследуют лишь цель обогащения

  20. Это не выздоровления!!! Из домов пресс-хат МАА можно выйти полностью сломленным человеком с расшатанный психикой. К недовольным тюремно- армейским режимом применяются методы воздействия на психику (надуманными дисциплинарными наказаниями). Настраивают против одного все его окружения потом несколькими недовольными создаётся психологическое и физическое воздействие с целью сломать непокорного.

  21. прикольно. проошло время а информации подсобралось
    европа, европейский союз и тюрьмы маа +++
    а где свобода равенство и братство
    а что насчет рабского труда на юге испании
    а что насчет одесской области, они там походу еще застряли в состоянии феодализма и им это нравится, рабы на асфальтном заводе, бережок со своим конем, там цегане просто используют рабов
    походу на этой планете есть только один правильный совет === НЕ попадайся))!

  22. Меня тоже похищали , обы чно это происходит из 3 людей. Потом удержуют закрывают рот когда общаешься по телефону если им что-то не подходит или не нравиться. Вырваться было нереально с полицией не связаться ни с судом. Процес так измучивал , что я постоянно как раб взалкал

  23. Читая комментарии, понимаю что ни один зависимый не остался трезвый. И обвинения высказанные в адрес МАА — это слова обиженнок . Я пройдя курс реабилитации и частичный курс рессоциализации под руководством Титаренко А.В. , остался трезвый и благодарен этой организации за её существование. А высказывания на счёт уборки и готовки — это смешно.

    1. Ты расскажи как ты рога носил на реабилитации активист ебаный и с такими же петухами из среднего звена гасили толпой непокорного когда проходили реабилитацию а потом. стал сотрудником и давал приказ унижать среднему звену бунтаря или косячного по приказу этого пидоро-терапевта. трезвый он кому ты пиздишь фуфел? По выходу из этой ебанной секты Международная Антинаркотическая Ассоциация торчать начинают после недели макс месяц трезвым никто не остаётся.

  24. Ты расскажи как ты рога носил на реабилитации активист ебаный и с такими же петухами из среднего звена гасили толпой непокорного когда проходили реабилитацию а потом. стал сотрудником и давал приказ унижать среднему звену бунтаря или косячного по приказу этого пидоро-терапевта. трезвый он кому ты пиздишь фуфел? По выходу из этой ебанной секты Международная Антинаркотическая Ассоциация торчать начинают после недели макс месяц трезвым никто не остаётся.

  25. У меня отношение неоднозначное. Да, с некоторыми моментами я не согласна, но считаю что мне лично помогли. Слава Богу, трезвая уже в общей сложности 3 года, и жизнь поменялась в лучшую сторону! Да, возможно, процент тех, кто действительно выздоравливает и остаётся потом трезвым, довольно низкий, НО я могу объяснить почему так происходит. Дело в том, что довольно низкий процент тех, кто приезжает туда изначально с желанием и полным осознанием проблемы, а также готовностью принять помощь. А без этого эффекта не будет. Помогает тем, кто хочет, чтобы ему помогли. Проходила реабилитацию, ресоциализацию, было даже восстановление, была также сотрудником (херовым правда сотрудником, потому что не умею я быть надзирателем и дисциплину налаживать, но я и не стремилась никогда сделать там «карьеру»), и я лично такого не припомню, чтобы где-то кого-то били или принуждали к каким-то работам, хотя была на нескольких центрах и в нескольких регионах. Так что не хочу говорить про МАА ничего плохого. Основной существенный минус — оттуда очень сложно уйти по-хорошему (даже будучи сотрудником), силой никто держать не будет (сотрудника), но могут наговорить очень много крайне неприятных вещей и вызвать чувство вины, а также внушить мысль, что быть трезвым можно только будучи там, в организации, а если уходишь — значит по-любому хочешь употреблять. И с этим моментом я не согласна. А так в целом я им благодарна, главное — я трезвая по состоянию на данный момент (хоть и ушла), а значит программа работает, и это уже многое значит! 🙂

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ