Человек не терпит насилия!

В Закарпатті виявили псевдо-інвесторів. Ними стали звичайні шахраї розстрілявшого Майдан Захарченка

Сподівання на розробку власного українського золота в Закарпатті виявилися марними. Попри заяви ряда комерційних компаній про розпочате інвестування, зацікавлених іноземних благодійників і створення робочих місць – виявилося, що на руднику ТОВ “Закарпатполіметали” триває руйнація і занепад (кадри з об’єкту – 5 канал). Місцеві стверджують: влада не має доступу до надр. Поліметалеві надра присвоїли люди з оточення злочинного екс-міністра МВС.

Розтиражовані ще у 2015 році обіцянки компанії Avelana Gold вкладати гроші, почати видобуток на об’єкті, розвивати інфраструктуру Берегово і забезпечувати роботою населення – на практиці нічим не підтвердилися і залишилися порожнім звуком. Як, зрештою, і сам факт існування “американської” Avelana Gold виявився медійним фейком.

Влада Закарпаття підтвердила: “Карпатська рудна компанія” яка вела роботи в Мужієво Берегівського району і, начеб-то продала права на видобуток офшорці Avelana Gold – належить людям Віталія Захарченка”. Джерело в облдержадміністраціі, побажало не називатися, аби не наражатися на небезпеку. Адже прогнозована вартість об’єкту досі не визначена. Георозвідка “Закарпатполіметалів” повідомляла про 50 тон золота, що досі знаходится в мужіївській землі.

Карпатською рудною компанією, яка знищила шахту та фабрику, попри арешти прокуратури, було виключено з реєстру нерухомості відомості про дві шахти, мета цього – унеможливлення повернення майна законному власнику. Так само, ймовірно під певним тиском, Закарпатською ОДА було виділено Карпатскій рудній компанії дві земельні ділянки у Мужиєві, під шахтами та родовищем. Чому так? Інакше чому б чиновники з ОДА заявляли про «людей Захарченка»? Укладання цих договорів, за наявною інформацією, лобіював нардеп Сергій Березенко.

Так само останні два роки, ліквідатор Іван Гусар під егідою ДАК «Українські поліметали» повністю сприяв тому, щоб з “Карпатської рудної компанії” було неможливо стягнути збитки та ТОВ «Закарпатполіметали» залишилося без землі. До речі, Гусар і є тою ланкою в злочинному ланцюжку, який ув’язує закрапатських корумпованих ділків з втікачем Захарченко. Адже Іван Гусар – креатура Сергія Березенка, який прийняв “керівництво” по розграбунку “Закарпатполіметалів” від самого Віталія Захарченка.

Екс-Голова правління ДАК “Українські поліметали”, до складу якої входило підприємство “Закарпатполіметали” Михайло Желязо:

“Є насправді вражаюча річ, яка шокує не тільки нас але й іноземних партнерів. Це питання — чому Віталій Захарченко, розстрілявший Майдан, зрадивший краіну, досі через своіх ставлеників (представників Авелан, інших псевдоінвесторів, Громчакових, Гожиків, Бредіхіних) безкарно руйнує індустрію, шкодить економіці і першкоджає стратегічним проектам довгострокового інвестування”.

big IMG 9b7eaede76da5d065684de9f23abbebe V 

Підприємство збанкрутувало ще 2007 року. Підверглося повному демонтажу і розграбуванню (фото що було і що стало).

medium avelanaaa 

Фото 2007 року.

big IMG 51478265974ce5b4c7e06a437631e2e3 V

big IMG ca30c7a446e4b855e308ec6d9d721190 V

big IMG 4f173d5431bb3b1c18d32b40a0367fb2 V

Люди, які поставили золотовидобувний гігант на коліна, і через яких блокується робота в шахтах – досі у розшуку.

http://prokurorska-pravda.today/novosti/item/59683-eduard-stavickiy-i-valeriy-bredihin-uderzhivayut-zolotoy-zapas-zaharchenko

Зустрітися слідчим Генеральної прокуратури з фігурантами справи розкрадання активів ТОВ “Закарпатполіметали” так і не вдалося через війну. Колишній власник “Карпатської рудної команії”, і один з ліквідаторів – прописалися на окупаваній території Донецької області.

Виникає питання, чому ліцензія, яка зобов’язує її утримувача піклуватися про родовище і приносити користь – ніким на практиці не використовується? Адже розробка перспективної галузі вже давно мала б підняти економіку Закарпаття на суттєво вищий рівень. Хто в країні досі покриває шкідників і мародерів україньскої економіки?

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ