Человек не терпит насилия!

«СВИНАРЧУКИ» проникли в морську отрасль. Як в ДП «МТП «Южний» пригрівся черговий сепаратист-корупціонери Косенчук Юрко

http://chesno.kl.com.ua/uploads/images/image_750x_5c9639450db90.jpg
На фоні загальноукраїнського скандалу про корупційні схеми в оборонній галузі – ми вирішили поцікавитись, які справи з морськими портами. У результаті власного розслідування на вдалось встановити те, що у ДП «МТП «Южний» начальником відділу кадрів працює дуже нахабний та дуже підозрілий тип — Косенчук Юрій Вікторович, який до недавнього часу мешкав та працював у Донецьку, а потім перед анексією працював в Кримському порту «Авліта». Цей співробітник і попав під увагу громадським, патріотично налаштованим організаціям. Доволі дивно, чого б цей бувший правоохоронець, з Російським корінням завербований КДБ, у тяжкий для країни час самоусувається від виконання свого святого обов’язку – забезпечувати безпеку народу тікає на мирну територію та вигрівається на южному берегу моря….

Нами було вирішено перевірити його спосіб життя, заглянути до його декларацій, які йому, на превеликий жаль тепер доводиться заповнювати та оприлюднювати на загальних підставах…. І, ось що нам стало відомо….

Дружина Юрія Вікторовича — Косенчук Лариса Ільївна є засновником Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛТД Стройсервіс» (Маріуполь)! та Благодійної організації «Сприяння, Допомога і Підтримка». Перше підприємство згадується у судових документах по 205 статті ККУ «Фіктивне підприємство» та фігурує у 5 кримінальних справах, що наводить на деякі думки про доброчесність всієї родини, та самого Косенчука Ю.В. Як говориться, яке їхало, таке здибало…Не зрозуміло, кому сприяє, допомагає та кого підтримує інше підприємство. Ні для кого не секрет, що Благодійні фонди часто є геніальним винаходом для відмиву коштів, отриманих злочинним шляхом…. Однак, Косенчуки себе почувають «заговореними», оскільки дочка Косенчук Вікторія Вікторівна має юридичну освіту, є членом Національної асоціації адвокатів України та займає високооплачувану посаду на державному підприємстві – АМПУ, пов’язану з іноземними інвестиціями… Тільки 13 зарплата у неї склала понад 100тис.грн. А що й казати про інші доходи…Правда, чоловік Вікторії працювати та отримувати доходи, згідно даних її Декларації, почав тільки після того, як кохана жінка, за допомогою батька Юрія Вікторовича стала начальником…

Тепер перейдемо безпосередньо до нашого героя. Так, у декларації, станом а 23.03.2018 , окрім доходів з ДП «МТП «Южний» (працював на посаді начальника внутрішньої безпеки) та пенсії він отримує доходи ще від двох підприємств: ТОВ «Портінвест Лоджистік» та ПП «Лада-Дон». Цікаво те, що ці підприємства за допомогою Косенчука Ю.В. отримують тендер від ДП «МТП «Южний» на загальну суму майже 4 млн. грн. Заробітна ж плата у Косенчука вказана неповних 14 тис. грн.

ТОВ «Портінвест Лоджистік» також отримує за допомогою Косенчука Ю.В. тендер на 7 млн. грн. і, звичайно, замовником виступає ДП «МТП «Южний». Ксенечку там заробив 273 тис. грн. Цікаво, чи повідомляв Косенчук про конфлікт інтересів, працюючи відповідальною особою підприємства, яке є основним контрагентом Порту? Думаємо, що ні. Адже лобіювати відповідні інтереси треба незважаючи на Закони….

Крім того, відповідно до ухвали Шевченківського райсуду м.Київ від 19 березня, Головне слідче управління СБУ проводить досудове розслідування в кримінальному проваджені №220170000000423 від 23.11.2017 за фактом вчинення, злочинів, передбачених ч.2 ст.205 (фіктивне підприємництво) та ч.3 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом») Кримінального кодексу, де фігурує підприємства до яких має відношення наш Косенчук Ю.В. (код ЄДРПОУ 36978722). Матеріали провадження збирались три роки: з 2014 по 2017 роки. Також є ухвала суду від 19 березня 2018 року винесена слідчим судією Шевченківського районного суду м.Київ по кримінальному провадженню за №2201700000000423 внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 23.11.2017, яка надає дозвіл на виїмку документів вказаного підприємства.

Виникає очевидне та дуже просте питання: чи не ЩУР або, ще гірше –терорист просочився на стратегічний об’єкт та ще й «друзів» підтягнув, щоб підзаробити.

Для довідки: у відповідних базах висвічується його повний тіска, уродженець РФ. У базах він світиться тому, що приїхав до нас. Тепер він- Косенчук мешкає поблизу Чорморська. Його сусіди кажуть що Юра дуже полюбляє оковиту та щоразу коли нажереться горіліки, верещить та не дає щирим сусідам відпочивати. Але далі слід зникає… Чи не є наш Косенчук (Косой) подвійним агентом? Якщо так, то розмови про можливий тероризм вже не виглядають такими смішними, ще й на симбіозі колишньої роботи Косенчука Юри в КДБ, ФСБ, СБУ та в Автономній Республіці Крим , який здали без жодного пострілу … Відомо також те що працюючи в порту «Авліта» Косенчук налаштовував контрабандні схеми та відмивав, через різноманітні «ями» брудні кошти. Косенчук Ю. до останнього підтримував тісні зв’язки з сторонниками “Русской весны”.

Звертаємо увагу, що нас цікавлять відповіді на наші питання. І якщо Служба безпеки та Міністерство інфраструктури не дасть відповіді на наші питання публічно в термін 10 днів з моменту публікації, то ми будемо змушені звернутись до РНБО, контррозвідувальної служби та інших органів вже з запитанням про порушення кримінальних проваджень відносно корупціонера.
Ексклюзивно для ЧЕСНО http://chesno.kl.com.ua

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ