Человек не терпит насилия!

У продовження теми «Этажи коррупции: СБУ уличают в сговоре с застройщиками Мхитарянами»

http://ord-ua.com/2018/12/26/etazhi-korrupcii-sbu-ulichayut-v-sgovore-s-zastrojs hikami-mhitaryanami/

Як всі вже зрозуміли, відбулося покращення житлових умов генеральської “еліти” в СБУ, та деяких інших щасливців. Наприклад, люди говорять, що секретар центральної житлової комісії СБУ також отримав у елітному будиночку квартирку, хоча був забезпечений службовим житлом у нещодавно збудованому будиночку в житловому комплексі на вулиці Максимовича.
Ну то таке, хвилює інше — у цей надскрутний час СБУ легко могла б обміняти елітне житло на, щонайменше, удвічі більшу кількість квартир у звичайній новобудові яка не претендує на “елітність”. УДВІЧІ БІЛЬШУ. І забезпечити житлом не “елітні сідниці”, а людей, які РЕАЛЬНО потребують поліпшення житлових умов. Але чомусь пану Василю Сергійовичу це не потрібно.
А ви тут про реформи кажете, боротьбу з корупцією…

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ