Человек не терпит насилия!

Очільника Одеської митниці підозрюють у змові з контрабандистами

Очільника Одеської митниці підозрюють у змові з контрабандистамиДругу добу на Одеській митниці затримують грузи українських експортерів агропродукції. Як свідчать потерпілі, їх звинувачують в порушенні прав інтелектуальної власності на упаковку і схиляють до співпраці з контрабандистами.

Експортери української агропродукції б’ють на сполох від свавілля на Одеській митниці. Митники затримують швидкопсувні вантажі, посилаючись на порушення прав інтелектуальної власності власника патентів № 92464, 92463 та 104765, що належать Грицаю Антону Жановичу та Чорнею Івану Кризантовичу, які досить тісно спілкуються з в.о. обов’язки начальника Одеської митниці Мартиновим Сергієм Володимировичем.

Зі слів постраждалих, Мартинов разом з Чорнейом та Гріцайом побудували корупцїну схему здирництва з експортерів, згідно з якою для безперешкодного митного оформлення експортери повинні “домовитись” з власниками патентів за певну сумму грошей. Для цього в.о. обов’язки начальника Одеської митниці дав вказівку на затримання вантажів експортерів агропродукії, що хоч якимось чином можна було підвести під дію даних патентів.

Як стверджують експортери, Іван Чорней — відомий безпокарний контрабандист, який усупереч указу Порошенка, веде торгівлю з агресором (РФ) товарами сількогосподарського призначення. Постачання дана особа здійснює транзитом через Республіку Білорусь.

Після декількох днів затримки вантажів на митниці, експортери налаштовані йти мітингувати під стіни ДФС, щоб звернути увагу вищого керівництва Фіскальної служби на одеський безлад.

Антикор

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ