Человек не терпит насилия!

Корупційні схеми для нової родини начальника УЗЕ

Ротація керівних кадрів системи МВС частенько використовується для того, щоб дати можливість заплямованим в різного роду скандалах «начальничкам» почати службу з «чистого листа». Фактично, через резонансні випадки, акції громадської непокори та звинувачення в корупції мажорних «перевертнів у поліцейських погонах» знімаючи з посади, призначають на аналогічну, але в іншій області. Чим далі від дому та заплямованої репутації – тим краще. На новому місці роботи зазвичай ніхто нічого не знає про «подвиги» та реноме прибулого «мажорного поліцейського». Комусь після таких змін в житті вдається схаменутися і вони починають дійсно працювати по-совісті, маючи надію на підвищення та логічне переведення до столиці. А хтось просто «з’їзжає з катушок». Саме так сталося з Чернігівським поліцейським-мажором Володимиром Духно.

Духно, звільнений з посади після гучних скандалів у Чернігові майже непомітно всплив на посаді начальника управління захисту економіки НП у Кіровоградській області. Авансом йому дали шанс виправитися, та почати з честю нести поліцейську службу. Та Володимир Миколайович вибрав інший шлях. Ще в Чернігові він був відомий своїми махінаціями з нерухомістю, автомобілями та бюджетом, а також мав тісний зв’язок з гральним бізнесом. Саме ці «професійні» навички він зміг досконально реалізувати на Кіровоградщині.

Володимир Духно завжди любив розкішне життя. Він виріс в заможній родині, гроші батьків стали гарантією його стрімкої кар’єри в системі МВС. Крім того становлення його, як хабарника проходило під керівництвом вихідців з Луганської області, що на той час окупували керівні крісла Чернігівської міліції. Саме завдяки таким «вчителям корупції» Володимир Духно пристрастився до дешевих наркотиків, азартних ігор та повій.

В Чернігові лишилися бізнес і родина. Можливо, саме цей фактор і став фатальним для подальшої долі Духна. Звиклому до життя на широку ногу на всі потреби поліцейської зарплатні не вистачало. В підігрітій дешевими наркотиками голові почали з’являтися грандіозні схеми корупційних заробітків.

Отримавши посаду начальника управління захисту економіки Духно деякий час приглядався, знайомився з бізнесменами, чиновниками та політиками. Загалом старався справити враження та при цьому сильно не світитися. На одному з модних івентів він познайомився з відомою в широких колах бізнесвумен – директоркою меблевої фірми «ЮГОС» Світланою Масаликіною. В очах знову забриніла примара розкішного і багатого життя. Поліцейський Духно зрозумів, що саме її фірма може стати прокладкою для легалізації величезних хабарів, які брати «наліком» було небезпечно.

Фірма Масаликіної переживала не найкращі часи. Поціновувачів дорогої продукції з кожним днем ставало менше, почали з’являтися борги. Пропозицію Духна сильна і готова до ризику жінка сприйняла, як шанс дати нове життя власному бізнесу. Зовсім скоро родна Масаликіної майже змогла «породичатися» з корупціонером в погонах.

Амурні стосунки Володимира Духно та Юлії Масаликіної – тема для окремої статті. Посиденьки в найдорожчих ресторанах міста, екстремальні розваги, не завжди пристойного змісту. В соціальних мережах постійно обговорюються сексуальні скандали пов`язані з Масаликіною. Кажуть, що навіть є відео, в якому був знятий її статевий акт з двома чоловіками. Схоже, що Духно, теж любитель «групових забав», а особливо під дією дешевого наркотику перветину.

Поки екстримальні сексуальні вподобання Духно та Масаликіної стають темою для широкого обговорення громадськості, мажжорний поліцейський продовжує шикарне життя. Нещодавно придбав нову дорогу автівку, яку оформив так само, як і попередні на сестру. Тепер під кайфом, який від улюбленого дешевого перветину триває цілу добу, він розсікає по місту на білому «Крузаку». А коло навколо Чернігівського гастролера на Кіровоградщині поступово починає стискатися. Якщо відео з сексуальними забавами Юлії Масаликіної потрапить в мережу, простору для маневру чи відступу в Духна вже може і не бути.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ