Человек не терпит насилия!

Співробітники охоронної компанії СБ «Сіріус» здійснили розбійний напад

19 вересня 2018 року о 3 годині 25 хвилин до чергової частини Шевченківського УП ГУНП у м. Києві по спецлінії «102» надійшло повідомлення про розбійний напад на приміщення ТОВ «Спорт Лото» за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченко, 10.

Напад було скоєно двома співробітниками групи швидкого реагування охоронної компанії СБ «Сіріус».

Так, реалізуючи спільний план, під час несення служби у групі швидкого реагування, 19 вересня, близько 3 годин 15 хвилин один із зловмисників, перевдягнувшись та узявши із собою маску типу балаклава, зайшов до приміщення ТОВ «Спорт Лото» і застосувавши до касира сльозогінний газ відкрито заволодів коштами у сумі 36890 грн., 200 доларів США та 100 євро. Його напарник, в свою чергу, знаходився на вулиці і спостерігав за навколишньою обстановкою з метою своєчасного попередження про небезпеку у разі викриття їх дій сторонніми особами.

На сьогоднішній день злочинці затримані співробітниками поліції. Розпочато досудове розслідування за ст. 187 КК України (ч.3).

Федерацією планується ініціювати проведення перевірки діяльності компанії СБ «Сіріус» органами ліцензування з метою порушення питання щодо позбавлення її ліцензії на охоронну діяльність. Окрім зазначеного факту, рішення Федерації спричинене численними скаргами операторів ринку охорони стосовно багатьох аспектів діяльності цієї компанії, що дискредитують ринок охоронних послуг.

Тут чуваки з #Сіріус-у та їх друзі прибігли в особисті повідомлення та під публікації. Кажуть, що м…

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ