Человек не терпит насилия!

«Битвы за урожай», дырявый Единый реестр и где, собственно, власть

Уже не первый год, конец лета и начало осени означают, что начнутся рейдерские, а точнее, просто бандитские захваты урожаев фермеров. С неизбежными сопутствующими – стрельбой, «качками», странными манипуляциями с Единым реестром и с привычным бездействием полиции.

И Петр Порошенко может сколько угодно пафосно квакать о томосе, мове и личной «разбудове» армии, но на самом деле, каждый такой бандитский захват чужого урожая означает, что экономика Украины падает в очередную бездну и что никакие инвесторы, видя такой бандитизм в Украину просто не придут. А вскоре и международные организации перестанут давать транши власти, которая не способна контролировать собственную страну.

Вчера в Харьковской области состоялась попытка очередного такого захвата. Предотвратить который смогла не власть, а бойцы Национального корпуса. Получив при этом ранения, но проявив благоразумие, и не расстреляв нападающих из собственного наградного оружия.

Но возникает первый главный вопрос. Как так получается, что аккурат к сбору урожаев что-то происходит с Единым реестром и люди лишаются своей собственности в течение 10 минут? Без всяких судов и нотариусов. Отвечаем. Потому что доступ к Единому реестру на правах админа есть не только у министра Петренко, но и у многой иной неофициальной сволочи. К примеру, у народного депутата, «передаста» и «решалы» Порошенко – Александра Грановского. Как-нибудь расскажем в подробностях о том, как Грановский несколько раз менял собственников компании БРСМ, а Петренко дожидался времени, когда Грановский уйдет в отпуск, для того, чтобы вернуть собственность реальным собственникам. Однако, судя по частоте вмешательств в базы Единого реестра, таким странным доступом к базам обладает не только Грановский, но и множество менее известных хорьков. Которые за определенную сумму легко лишат собственности любого предпринимателя в Украине. У пусть потом пытается вернуть собственность через «честные и неподкупные» украинские суды, которые также подчинены Грановскому, Филатову, Кононенко и прочей порошенковской сволочи помельче. В принципе, это могильный крест на Украине, как цивилизованном государстве. Потому что в цивилизованном государстве право собственности – священно. У нас же его просто нет. Дикое сочетание бывших леваков-коммунистов и матерых воров привели к полному уничтожению экономики Украины, которая как конченый наркоман не может существовать без постоянных инъекций МВФ. Взамен отдавая лес, ископаемые и жизни собственного населения, которое уже просто не способно выживать при постоянно повышающихся тарифах.

И глубоко символично то, что в защиту собственности выступают правые, в данном случае – Национальные корпус. Потому что правые – это прежде всего те, кто выступает за священное право собственности и за священное право защищать с оружием эту собственность. Нынешняя власть, увы, защищать собственность не собирается. Значит, ее будет по факту защищать власть неофициальная, а именно – правые. Иначе наша страна в ближайшие пару лет, вне зависимости от имени президента из одной и той же п@дорской колоды – просто исчезнет.

О случившемся же инциденте в Харьковской области пусть расскажут его непосредственные участники.

1f6a8🚨Під Харковом рейдери відкрили стрілянину по людях, поранені представники Нацкорпусу!1f621😡

1f4a5💥Рейдери, які захопили елеватор в селі Занки на Харківщині, відкрили стрілянину по людях, які намагались відстояти підприємство ”Стратег-Агро”.

203c‼Поранення отримало кілька осіб, серед яких жінка, а також наші представники, зокрема, керівники наших підрозділів Максим Жорін (Maxim Zhorin), Владислав СоболевськийВладислав Кириллов, ветеран «Азову» Кирило Яковлев, а також поліцейський. Декілька поранених активістів перебувають у Зміївській районній лікарні. Зокрема, Максима Жоріна зараз оперують під загальним наркозом, дістають гумові кулі і свинцеву картеч.

25aa▪Напередодні кілька десятків чоловіків спортивної тілобудови заїхали на територію елеватора і, заблокувавши підприємство, почали завантажувати соняшник у свої машини.

25aa▪Місцева громада та фермери кинулись захищати підприємство, і звернулись за допомогою до Нацкорпусу. Ми вирушили на місце і разом з людьми взяли у кільце бандитів.

25aa▪Через деякий час рейдери, побачивши, що «віджати» підприємство і товар просто так не вдається, викликали підмогу. Після цього приїхало кілька автобусів, в яких більше сотні озброєних тітушок, які спробували прорватись всередину. Сталась сутичка, і бандити почали стріляти по людях з травматичної та мисливської зброї – люди отримали множинні поранення! Є інформація, що тітушки пов’язані з «Оплотом», а рейдери – з «ДНР».

25aa▪Найстрашніше, що вже навіть не дивує, це те, що представники поліції, які перебували на місці подій, жодних дій для захисту людей не здійснили, навіть після того, як поранення отримав їхній колега-полісмен.

1f525🔥Ситуація залишається напруженою.

––––-
1f1fa 1f1e6🇺🇦 — Партія “Національний Корпус”: Ми не дамо озброєним бандитам забрати підприємство!1f621😡 З громадою до кінця!1f91c🤜

1f4e2📢 Просимо максимально поширити2757

40234729 683038645395653 2386286385163141120 n

PAXP deijE
 Партія “Національний Корпус”

3 ч. · 

26a0⚠ Офіційно! Заява партії “Національний Корпус”

25ab▫Сьогодні в с.Занки на Харківщині рейдери поранили наших побратимів – членів Національного Корпусу і Ветеранського братерства. Активісти й ветерани прийшли на допомогу селянам, фермерське підприємство яких захопили озброєні бандити.

25ab▫Місцева громада зверталася по допомогу до поліції і прокуратури, але ті бездіють. Поліцейські, що приїхали на виклик, нічого не здатні були зробити. 
Зрозумівши, що правоохоронці не будуть вживати належних заходів, селяни звернулися по допомогу до ветеранів війни.

25ab▫На відміну від поліції, Національний Корпус не втік з місця подій, а разом з місцевими мешканцями заблокував бандитів всередині приміщення.

25ab▫Усвідомивши власну безпорадність та бездіяльність поліції, рейдери відкрили вогонь по беззахисних громадянах, активістах Нацкорпусу та ветеранах «Азову».

25ab▫В результаті серед активістів і селян є поранені, зокрема, жінка. Керівник терену «Схід» Національного Корпусу, колишній командир полку Азов Максим Жорін (Maxim Zhorin) отримав множинні поранення з мисливської вогнепальної зброї. Його доставили до лікарні і наразі триває операція під загальним наркозом. Начальник штабу терену «Схід» Національного Корпусу, ветеран АТО Владислав Соболевський був поранений в плече гумовими кулями і наразі продовжує координацію на місці. Керівник Луганського осередку Національного Корпусу Владислав Кириллов отримав поранення з вогнепальної мисливської зброї. Ветеран полку «Азов», член Національного Корпусу Кирилл Яковлев отримав численні поранення гумовими кулями й дробом. Ветеран полку «Азов» і член Національного Корпусу Олександр Волков отримав закриту черепно-мозкову травму, перелам кісток обличчя і тимчасову втрату свідомості.

25ab▫Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький заявив: «Ми не маємо права спустити цю ситуацію. Якщо поліція не здатна навести порядок і ув’язнити бандитів, тоді це зробимо ми».

25ab▫Бандити арештовані. Зважаючи на їх небачену зухвалість, наявність чуток про причетність їх до бандформування «Оплот» (інформація наразі перевіряється) і поранення наших побратимів, Національний Корпус бере справу під свій контроль і забезпечить максимально можливе покарання (в рамках закону, звісно) не тільки бандитів, але й працівників державних структур та правоохоронних органів, халатність яких призвела до такої ситуації.

––––
1f1fa 1f1e6🇺🇦 — Партія “Національний Корпус”: Всім складом ми вирушаємо до Харкова. Слідкуйте за новинами.

26a1⚡Командир Національних Дружин Ігор Михайленко про події на Харківщині:

25aa▪️“Лютую від тих подій, що відбулись сьогодні у Харківській області. Мої соратники, бойові побратими, просто ідеальні солдати нашої Визвольної війни, які з рядових бійців виросли до високих чинів (екс-командир полку «Азов» – друг Моссе (Maxim Zhorin), колишній начальник штабу полку «Азов» – друг Борисфен (Владислав Соболевський), відважний боєць Волков, молодий і перспективний – друг Холодний (Кирилл Яковлев) усі вони постраждали від пострілів рейдерів.Усі вони постраждали від пострілів рейдерів. І це сталося в присутності представників правоохоронних органів2757❗️

25aa▪️Я знаю, що у побратимів є нагородна, вогнепальна зброя. І зазвичай вони носять її із собою. Але в цій ситуації прийняли правильне рішення і не стали застосовувати її у відповідь, на агресію тітушок. Адже, по-перше, вони знаходяться на мирній території, а по-друге, довкола була велика кількість цивільних осіб, яких, власне, і захистили хлопці, без перебільшення – своїми тілами. Взяли найпотужніший удар на себе, так як стояли в перших рядах, і захищали громадян від вражаючих елементів вогнепальної зброї.

25aa▪️Це все вибиває землю у мене з-під ніг! Я готовий бити, ламати всіх і все, що бодай-якось пов’язано з цими подіями. Мої побратими – чесні і вірні сини України, прийшли на допомогу місцевому населенню, яке грабують нечисті на руку ділки вже багато років. Вивозять як землю, так і зерно. Це все неймовірно злить.

25aa▪️Ставлю конкретні питання системі: чим ви, в чорта, займаєтесь, жируючи з наших податків? І чому допускаєте подібні безчинства на підконтрольних Україні землях? Так, відповідальність лежить саме на представниках цієї самої системи. Адже звичайні робітники, підприємці й інші верстви населення наповнюють бюджет нашої держави, а вона повинна гарантувати своїм громадянам порядок, безпеку і спокій у їхніх домівках. Але цього не відбувається. Принаймні, я цього не бачу. Можу навести безліч випадків, коли нехтують Законом за допомогою тітушок, всупереч бажанням та настроям громади, всупереч справедливості руйнуються стереотипи Держави. Її руйнують усілякі там порошенки, міністри, депутати, чинуші… І сьогоднішня ситуація у Харківській області яскравий доказ того, що ці негідники не зупиняться ні перед чим. Навіть зможуть віддавати команди стріляти в тих, хто їх захищав, захищає і буде захищати. Адже вони, які сидять в тилу і не можуть відповідати за свої дії і вчинки – повинні відповідати перед суспільством. І, якщо нинішня система не може боротися проти них, це будемо робити ми. І саме ми візьмемо на себе відповідальність, щоб кожна «тварина», яка здійняла руку на Захисників, була справедливо покарана.

26a0⚠️Офіційно заявляю: наш Рух не відступиться від цих принципів. І сьогодні, і завтра, і післязавтра, і аж до самого кінця, доки ми не побачимо, що країна змінилась – ми боротимемося, якщо буде потрібно, до останньої краплі крові.”1f44a👊

–––-
https://t.me/CherkassND

На данном изображении может находиться: 1 человек, текст
 
 
 

 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Грановский проиграл суд Оресту Фирманюку

В ноябре 2019 года на сайте УНН было опубликовано интервью с Фирманюком Орестом Игоревичем «О контрабанде с «контрабандистом»: первое большое…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ