Человек не терпит насилия!

У підрозділі юстиції на Кіровоградщині людина голодує 2 день

Сьогодні, 14 серпня, — уже другий день, як громадський активіст Олександр Боршуляк п’є лише воду, через те, що він не згоден з рішенням виконавчої служби, яка виставила на продаж майно – недобудований реабілітаційний центр для дітей з ДЦП та АТОвців у Кропивницькому.
У свою чергу виконавча служба так діє за рішенням суду, через те, що будучи підприємцем ще в 2008 році пан Боршуляк нібито поставив неякісне спортивно-медичне обладнання до держсанаторію в Донецькій області.
Як розповів «Гречці» громадський активіст, голова Кіровоградської обласної асамблеї інвалідів, він продовжить голодування доти, поки не будуть призупинені торги на момент розслідування кримінального провадження у справі «Слов’янського курорту». Заклад вимагає повернути кошти в повному обсязі за поставлене їм обладнання паном Боршуляком. На думку Олександра Боршуляка, це — сфабрикована справа.
Я не підписав жодних заяв, що я є боржником. Тим більше вони не повідомили про оціночну вартість майна і проведення електронних торгів. Значить тихенько хотіли його продати, — каже активіст.
— Я там на четвертому поверсі Будинку побуту в управлінні юстиції вчора ніч просидів. Мене намагалися взяти на «абордаж». Приїхав начальник поліції і каже: «Вибачте йому зробили укол і він у слабкому стані, тому не можемо його силою «депортувати»». Приставили до мене поліцію і ми цілу ніч разом просиділи. Все нормально: ніхто нікого не бив, — відзначив активіст.
У мене є пляшка води і туалет поруч – я звідси нікуди не збираюся іти, — каже чоловік.
За словами чоловіка, недобудований (вже майже 12 років) центр реабілітації для дітей з ДЦП та АТОвців був виставлений на торги з початковою вартістю в понад 160 тис. грн. У судовій справі наразі фігурує ТОВ «Право Плюс» з Макіївки (нині на окупованій території), а судові справи відбувалися в Донецьку без участі Олександра Боршуляка.
— Цей об’єкт мав піти сьогодні (14 серпня, — ред.) з молотка вранці за 160 тисяч. Я оголосив голодування і вони не зняли його з торгів, але не допустили або ніхто не зареєструвався з покупців. Я вважаю це й серйозним прецедентом усіх рейдерських захоплень, — каже Олександр Боршуляк.
Натомість у прес-службі Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області повідомляють, що Олександр Боршуляк блокує роботу виконавчої служби, зокрема, здійснює психологічний тиск на державних виконавців Кіровоградського районного відділу державної виконавчої служби, заблокувавши їх роботу й погрожуючи оголосити голодування. Крім того, як зазначають у прес-службі, громадський активіст «незаконно перебував у відділі не лише під час робочого дня виконавців, а ще й у нічний час».
— Державна виконавча служба повинна стягнути з Олександра Боршуляка близько 300 тисяч гривень боргу на користь ДП «Санаторно-курортний реабілітаційний центр «Слов’янський курорт» Міністерства охорони здоров’я України. З метою виконання рішення суду арештувало майно, яке знаходиться у власності боржника. У результаті комплекс будівель на селищі Новому було виставлено на аукціон для його подальшої реалізації. За умови успішного проведення торгів виручені кошти були б спрямовані на часткову ліквідацію заборгованості. Однак, боржник вирішив примусово змусити державних виконавців зняти його майно з аукціону, заблокувавши приміщення відділу виконавчої служби й перешкоджаючи роботі державних виконавців, – каже керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.
Згідно з повідомленням сайту ДП «СЕТАМ», де і розміщуються лоти торгів арештованого майна, сьогодні торги з продажу комплексу будівель (майбутнього реабілітаційного центру) загальною площею в 102,5 кв. м (за адресою: вул. Туркенича, буд. 7, смт Нове) і стартовою ціною в 167 895 грн не відбулися. Натомість вже сьогодні було оголошено наступний аукціон з продажу цього ж комплексу на 3 вересня і з пониженою вартістю в 142 710,75 грн.
Докладніше в розділі У Кропивницькому чоловік оголосив голодування, бо з нього намагаються стягти борг (ФОТО) — Інформаційний портал Кіровоградщини — Гречка — Новини Кропивницький на сайті gre4ka.info

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ