Человек не терпит насилия!

Корупційні схеми київської влади. З речами на вихід, товаришу Спасибко!

В умовах бездіяльності влади громадськість змушена самотужки розкривати зміст корупційних схем київських чиновників. Цього разу матеріали громадського розслідування стосуються заступника Голови КМДА Олександра Спасибка – у недалекому минулому водія, а сьогодні топ-чиновника, який цілеспрямовано веде столицю України на задвірки Європи.

sps1                     

Пан Спасибко (поки що під корупційною парасолькою)

Пропонуємо читачам ознайомитися зі змістом корупційних схем цього персонажа.

Отже, доказами корупційної діяльності О.Спасибка є:  

1. Протягом періоду перебування на посадах директора Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА і заступника голови КМДА О. Спасибко вносив недостовірні відомості до щорічних декларацій про доходи.

Так, чиновник указував, що йому та членам його сім’ї належать лише дві квартири. В дійсності ж О. Спасибко приховав інформацію про ще одну квартиру, яка знаходиться у тому ж будинку, де й інші квартири, за адресою: м. Київ, пр. Лобановського 4.

sps2

В одному із цих будинків Спасибко «прихопив» одразу декілька квартир

2. О. Спасибко не вніс до своїх щорічних декларацій за 2016 та 2017 роки інформацію про те, що він є фактичним власником елітного автомобіля «AUDI А-6», АА5544НТ. Більш того, О.Спасибко оплачує послуги особистого водія, який щоденно привозить (забирає) до садочку тещу і його дітей. Раніше ці номери були закріплені на автомобілі «TOYOTA CAMRY 30», яким особисто користувався О.Спасибко і також не вносив до щорічних декларацій про доходи.

sps3

На такому авто можновладці відвозять своїх дітей до садочку

3. Протягом року з моменту призначення на посаду заступника Голови КМДА різко змінився майновий стан О.Спасибка. Так, у декларацію за 2014 р. цей чиновник вніс лише один рухомий засіб – автомобіль «HONDA CR-V». За перший же рік перебування на посаді заступника Голови КМДА статки родини О.Спасибка поповнилися автомобілем «PORSHE CAYENNE» та земельною ділянкою в елітній місцевості Сухолуччя Вишгородського району.

Докази «кришування» О.Спасибком фінансово-будівельних пірамід:   

1. В інтерв’ю періодичному виданню «Сегодня» (автор: Христина Зеленюк) від 23.04.2018 р. О.Спасибко поширив недостовірну інформацію. Зокрема, вказаний чиновник заявив, що з 2014 р. київська влада не дозволила почати жодного незаконного будівництва. Вказана інформація абсолютно не відповідає дійсності, оскільки ціла низка житлових комплексів столиці, будівництво яких розпочалося у цей період та триває понині є незаконним (ЖК «Шевченківський квартал» та багатьох інших об’єктів Войцеховського), що засвідчують не лише матеріали кримінальних проваджень, а й судові рішення.

sps4

Схеми Войцеховського швидко перейшли до спритного Спасибка

2. У ході офіційних зустрічей з ошуканими інвесторами десятків «заморожених» житлових комплексів столиці О. Спасибко публічно заявляє, що київська влада не може впливати на спорудження багатоквартирних будинків столиці та жодним чином не допомагатиме вирішенню проблем недобудов. Тому інвестори самі повинні шукати спільну мову із компаніями-забудовниками, об’єднуватися в кооперативи та добудовувати об’єкти за власні кошти.

3. О.Спасибко переконує нещасних інвесторів у тому, що члени Кооперативів недобудованих будинків отримають можливість увійти на ремонт та вселитися у придбані квартири ще до моменту введення будинків в експлуатацію. Таким чином, указаний чиновник прямо порушує норми Закону України «Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності». Такі дії О. Спасибка неминуче призведуть до шкоди життю і здоров’ю киян, які самовільно вселяються у невведені в експлуатацію будинки. Це також дасть можливість шахраям-забудовникам уникнути кримінальної відповідальності, так як їх обов’язки візьмуть на себе нав’язані Спасибком кооперативи.   

sps5

Олег Репа – улюблений забудовник, якого «кришує» Спасибко

Антикорупційним органам слід якнайшвидше перевірити цю інформацію, а киянам усвідомити нарешті важливість обдуманого вибору тих правителів, яких часто-густо ми самі ж приводимо до влади.

Журналіст-розслідувач Дарина Волинець, спеціально для «ОРД»

Окрема подяка у підготовці матеріалів розслідування:

— чесним працівникам реєстраційних органів, які навіть під загрозою звільнення допомогли встановити та підтвердити належність нерухомого-рухомого майна сім’ї О.Спасибка;

— інвесторам ЖК «Шевченківський квартал», які розкрили зміст корупційних схем у будівельній сфері столиці, надали автору доступ до груп ошуканих киян у мережі «viber» та вимагатимуть для вказаного чиновника чесного правосуддя.  

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
Плис на главу КМДА? "Зеленые", вы серьезно?

Плис на главу КМДА? "Зеленые", вы серьезно?

Владимир Бондаренко: «strana.ua пишет, что на главу КМДА вместо Кличка рассматривают Геннадия Плиса в 2012-13 гг Плис был главой набсовета…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…
НОВОСТИ