Человек не терпит насилия!

Боти Супрун «хакнули» сторінку Івана Драча у Facebook за критику в.о. голови МОЗ

portret 1

Facebook-акаунт відомого українського громадського діяча і письменника Івана Драча було зламано після того, як він звинуватив в. о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун у лицемірстві стосовно допомоги сім’ї інваліда. Допис про ситуацію з інвалідом було розміщено на сторінці Драча, а невдовзі її було заблоковано, на думку письменника, за скаргами «ботів» Супрун.

skrin

Про це повідомив він сам, створивши новий профіль, в описі якого зазначив: «Друзі! Мою сторінку, яку я вів більшe року, атакували сeктанти Супрун! Тeпeр я тут!»

https://www.facebook.com/ivan.drach.3956

Що стосується історії жінки-інваліда, через яку постраждав акаунт Івана Драча, то розпочалася вона ще наприкінці літа 2017 року.

«На Дніпропетровщині живе жінка, звати її пані Ксенія, вона вже багато років хворіє на рeвматоїдний поліартрит і є інвалідом 1-ї групи. У серпні 2017 року її син особисто звернувся до Уляни Супрун із проханням допомогти громадянці України стати на ноги, адже пані Ксенія прикута до ліжка. Спочатку пані міністр відповіла, що допоможе жінці і що вона передала справу помічнику – Станіславу Грeщишину, алe минуло два тижні, а обіцянки лишились обіцянками», – зазначив Драч.

За його словами, протягом декількох місяців син Ксенії намагався записатись на особисту зустріч до пані Супрун. Йому це не вдалося, тому він прийшов у приймальню МОЗ.

«Зайнявши місце в приймальні в. о. міністра Супрун, він отримав порцію критики з лайкою і словесними образами від численних помічників пані Уляни. Єдине, що зупиняло їх від того, аби виштовхати хлопчину з приймальні, – це те, що вельмишановні громадяни думали, що, можливо, у сина інваліда є диктофон, тож не знайшли кращого варіанту, ніж просто викликати поліцію», – продовжив громадський діяч.  

Згодом хлопцю вдалось-таки домовитись про особисту зустріч із виконувачкою обов’язків міністра.

«Прийшовши на 40-хвилинну зустріч із в. о. міністра та її численними помічниками, хлопчина отримав чергову порцію обіцянок від Уляни Супрун та її команди. Міністр навіть обіцяла залучити санітарну авіацію для транспортування жінки, тож очікування були великими. Згодом Уляна Супрун відрапортувала, що вона мала зустріч із простим хлопчиною стосовно стану здоров’я його мами-інваліда і ось вже прямо зараз допомагає цій нещасній жінці! Та допомоги жодної не було, лише піар на біді та зухвале замовчування обставин, що передували цій зустрічі», – розповів Іван Драч.   

Тож, за його словами, жодної допомоги інвалід Ксенія не дочекалась, а Уляна Супрун із помічниками почали уникати її сина, заблокувавши його сторінку в соцмережі та телефонний номер.

«Але це ще не все! Інваліда, пані Ксенію, було звинувачeно у підриві авторитету команди МОЗ і чітко вказано, що її син та вона сама працюють на медичну мафію! В той самий час місцеві криворізькі медики, які свого часу залишили українку без пенсії (за інвалідністю, – ред.), почали залякувати жінку, аби вона перестала скаржитись Супрун, інакше її взагалі позбавлять медичної допомоги», – обурився письменник.

Він зазначив, що, як наслідок, 7 із 8 безкоштовних ліків, прописаних жінці, було скасовано, і щомісячні витрати пані Ксенії зросли до 1100 грн. При тому, що пенсія у жінки всього 1600 грн, «що не могло не позначитись на її і так злиденному існуванні».  

Відомий громадський діяч та письменник звернувся до Уляни Супрун, вимагаючи негайно допомогти пані Ксенії.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ