Человек не терпит насилия!

Не дай Бог, інформація по Савченко не буде доказана, — Безсмертний

Сьогодні в Україні має бути приділено максимальну увагу питанням безпеки, а звинувачення проти Надії Савченко повинні бути беззаперечно доказані в суді. Про це в ефірі телеканалу «1+1» говорив український політик, екс-віце-прем’єр-міністр Роман Безсмертний.

«Провину Савченко ще треба доказати, поки що для мене вона не злочинець і не терорист. Все це виключно інформація. По кожному із пунктів звинувачення треба не просто показати відео, а доказати все за встановленою законом процедурою.  Повинні бути прийняті рішення, які ніколи і ніхто не буде заперечувати», — сказав він.

Безсмертний згадав, як на Майдан у 2004 році приходили певні «таланти» з такими сценаріями, що «подібних п’єс вистачило б на кілька романів». «Скільки за останні 26 років вже засуджених ставали прем’єрами, міністрами, депутатами? Особисто проти мене у 2004 році була заведена кримінальна справа за «змову з метою повалення конституційного ладу». Ось вам приклад, чого ці справи варті», — зазначив він.

«Не дай Бог, ця інформація не буде доказана. Я кажу це тим, хто нею замається в СБУ та Генпрокуратурі. Сьогоднішній день — це початок. Не варто аплодувати та вистрибувати із штанів, бо в результати дійдемо до крапки, про яку пожалкуємо», — вважає політик.

Безсмертний сказав, що, якби зараз був у парламенті, то проголосував би і за зняття недоторканості із Савченко, і за її арешт. «Верховна Рада вчинила абсолютно правильно: ми даємо вам можливість — докажіть! Парламент,  як ніколи, продемонстрував консолідовану позицію», — зауважив він.

Він також закликав народних депутатів не змішувати питання безпеки і політичний орган — парламент. «Не треба цькувати органи безпеки, вони мають робити свою роботу. Не треба з’єднувати парламент та СБУ», — сказав політик.

На його думку, сьогодні йдеться не про Савченко, а загалом  про безпеку: «Крикнули лише тоді, коли навели приціл на купол Верховної Ради? Знаєте, скільки і на кого сьогодні наводять ? І ми поки мовчимо, що в руках у населення 6 млн. стволів, і  на кожен в середньому по 2 000 патронів. Ви розумієте, що це таке?..»

«Найцінніший урок з цього всього — це питання безпеки усіх нас. Ми зараз, як на динаміті. Коли довіра до парламенту лише 3%, а до Президента — 8%, не треба триматися за ці стільці, а йти на вибори. Ви ж повинні відчувати, що люди вас ненавидять, так треба поступитись місцем. Прийміть інший закон про вибори. Зробіть таку дорогу, щоб туди зайшли люди, бо те, це що ми бачимо сьогодні, лише квіточки», — додав Безсмертний .  

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ