Человек не терпит насилия!

«This is Sparta» — «скрізь бариги»

Серед громадськості Вадим Хитрич позиціонує себе як герой АТО та непримиримий борець з баригами. Але живе він виключно за рахунок цих ще бариг. Да і про службу теж багато не розповідає.

А що можна розказати про свої бойові подвиги, провівши рік на блок-постах в 2-й та 3-й лініях. Напевно про сотні затриманих ним бойовиків, які проривалися до наших домівок, або про «податок» на автомобілі та речі, які перетинають пост. Тому Хитрич у цих випадках зовсім лаконічний – «Я ВОЮВАВ».

А хтось може згадати його службу, та, можливо, знаючи його, жоден боєць батальйону не вступив до спілки учасників АТО м.Вінниці та Вінницької області, яку очолює Вадим.

А хто ж такий Хитрич, і з якими баригами він бореться? Як не дивно, але основним спонсором активіста-майданівця є колишній голова Оратівської РДА та регіонал Ковтун, який у 2013-2014 роках відправляв «тітушок» до Києва. Саме в інтересах Ковтуна Хитрич зі своїми поплічниками тероризує орендарів Оратівщини, «віджимаючи» земельні паї та отримуючи кошти на «боротьбу із злочинною владою».

(В.Хитрич разом із поплічниками «віджимають» землю в орендарів)

Щоб позбутися слави «барижника» Хитрич приєднався до «Руху визволення». У їх складі знову ж таки не маєжодного бійця батальйону «Вінниця», який би підтримав свого колишнього колегу, та пішов за ним, що в чергове підтверджує відсутність будь-якого авторитету у цього горе-АТОшніка.

Дивно бачити «фінти» однопартійця Хитрича по «Самопомічі», заступника голови обласної ради Хміля, який розповідаючи скрізь про розкрадання обласного бюджету, сам тихесенько фінансує свою приватну армію на чолі із Хитричем. І не потрібно розповідати, що підпал шин біля обласної ради, це була ініціатива самих АТОшніків, бо вже через кілька годин замовник і виконавці обговорювали наступну акцію… Навіть зробили фото на пам’ять.

То хто-ж розкрадає обласний бюджет для власних потреб? Переконаний, що поліція дасть правову оцінку діяльності як лже-атошніків так і їх спонсору.

Сподіваємось побачити коментарі керівників та військовослужбовців батальйону «Вінниця», які відбілять горе-патріота від «слави» про його поведінку в зоні АТО. Можливо в його особовій справі знайдуться рапорти про переведення в ДАП ти продовження контракту в зоні АТО?

Шановні учасники АТО. Ми пишаємося Вами, оскільки ви віддали своє здоров’я, а окремі й життя, захищаючи Батьківщину від російської орди.

Однак зважте, що Вадим Хитрич своє здоров’я зберіг і продовжує прикриватись кожним з Вас, відробляючи замовлення то «регіонала» Ковтуна, то очільників партійної структури, що здатна навести лад у своєму місті тільки за 40-50 відсотків «відкату». От така у Вадима Хитрича «громадянська позиція».

Посилання на джерело: 20minut.ua

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ