Человек не терпит насилия!

ICITAP-развод

Доброго дня, шановне товариство!

Хочу довести до вашого відома дуже повчальну історію, яка безпосередньо стосується проведення реформи Національної поліції в Україні, а саме – підготовки патрульних поліцейських в м. Києві. Я, Корнійко Станіслав Миколайович, 23.12.1975 р.н., пенсіонер МВС України з 2015 року за станом здоров’я (2-га група інвалідності), з липня 2017 року викладав предмети «Інформаційні технології в поліцейській діяльності» та «Інформаційні технології та робота з базами даних під час патрулювання» на курсах первинної професійної підготовки патрульних поліцейських (під егідою ІСІТАР) за адресою: м. Київ, вул. Кудряшова, 8-а.
Оплата праці становила 200 грн за пару. Спочатку все було начебто гарно. Я вчасно отримував оплату за минулий місяць, за кількістю вичитаних пар. Але, нажаль, з жовтня місяця почалися негаразди з оплатою. Зараз вже 06.02.2018 року, а за половину жовтня, листопад і грудень 2017 року та січень 2018 року зарплати немає!!!
Мало того, мені вдалося поспілкуватися (в телефонному режимі) з Лутіцкою Іриною ¬– людиною, яку мені представили як фахівця, що займається фінансами та логістикою в ІСІТАП. Як вона мені розповіла, зарплата координаторів ІСІТАП виплачується як зарплата, а зарплата тренерів – як БОНУСИ (???). Раніше, коли все було добре, отриманням переказів коштів із США та їх конвертацією займалась окрема організація, а потім почала займатися ІСІТАП. Тут то все і “попливло”. Чи то фахівці ІСІТАП у цій сфері виявились абсолютно некомпетентними, чи то законодавство почало різко гальмувати, але вже чотири місяці нас, тренерів, годують обіцянками. А віз і нині там. Координатори ж ІСІТАП зарплату отримують вчасно.
Шановне товариство! Я публічно відмовляюсь надалі співпрацювати з організацією ІСІТАП – організацією шахраїв, які не дотримуються власного слова. Вимагаю негайного розрахунку зі мною за всі вичитані пари та виплати коштів у повному обсязі, а не “за листопад 2017 року”.

P.S.Ось так проводиться реформа Національної поліції України із залученням коштів США.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2079528398998089&id=10 0008228477347&notif_id=1517916078324513&notif_t=feedback_reaction_generic

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ