Человек не терпит насилия!

Пшонка відпочиває! В мережі показали будинок найбагатшого прокурора України. Масштаби вражають

Старшого слідчого з особливо важливих справ департаменту спецрозслідування ГПУ Юрія Кривобока називають найбагатшим співробітником служби. У мережі з`явилися дані про його доходи й кадри його маєтку під Києвом, повідомляє “Бизнес Украина”.

Кривобок працює в Генпрокуратурі з 2014 року. До цього, в період з 2009-го по 2014-й, він трудився в прокуратурі Оболонського району Києва.

Декларації за кілька років показують, що служитель закону і його сім»я володіють великою кількістю рухомого майна. Їх доходи за чотири роки перевищують 182 мільйони гривень. Зарплата в цій сумі становить лише 700 тисяч гривень, а решта – дохід від продажу майна. У декларації Кривобока немає даних про доходи від заняття підприємницькою діяльністю його або його дружини.

У прокурора задекларований будинок в 1827 кв. м за 7,2 мільйона гривень, який розташований на шести земельних ділянках загальною площею 8600 кв. м. Всі вони також належать Кривобоков. Ціна за сотку землі в цьому районі досягає трьох тисяч доларів.

Крім того, у власності Кривобока є будинки в включеному Криму, а також у Карпатах і Одесі. Є у служителя закону і дві суміжні квартири на проспекті Героїв Сталінграда в Києві, загальною площею 221,90 кв. м. Житлом на Оболоні володіють дружина і мати Кривобока.

«Тільки за приблизними підрахунками прокурорська дитина придбала у власність чотири елітних будинки загальною площею 2741 кв. м, чотири квартири на 367 кв. м, 62 га землі по всій Україні, два автомобілі вартістю кожен 1 млн грн., дохід у розмірі 182 млн грн.», — розповіли активісти за підсумками розслідування.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ