Человек не терпит насилия!

У Дніпрі відкрили громадську приймальню з питань захисту прав дітей

До її створення долучились громадські організації, представники ювенальної превенції та обласної влади, а також небайдужі дніпряни

Роман – сирота. Говорити на камеру трохи боїться, та знаходить мужність поділитися власними проблемами – із правозахисниками та журналістами. 8 років поспіль йому не платять пенсію по втраті годувальника.
Роман Ткаченко, сирота: «Отреагировали нормально, и как раз сказали, что помогут».
Хлопець – не єдиний, кому сьогодні допомагає приймальня. До правозахисників завітала Лідія. У її доньки Аміни – ДЦП. Аби допомогти маленькій дівчинці адаптуватись у житті, родині треба відправити її на лікування до Чехії. Для цього представники приймальні мають зробити наступне:
Лідія Смирна, мати Аміни: «Помочь собрать нужную сумму, распространить нашу информацию, привлечь к нашей проблеме максимальное внимание, чтобы ребёнку помогли».
А батьки цих дітлахів – учасники бойових дій на сході країни. Їхніми проблемами громадська приймальна займається також – слідкує, аби у дітей загиблих бійців АТО було все необхідне.
Вікторія, донька бійця АТО: «Мы обратились и они нам хорошо помогли. Им спасибо большое».
Денис Розов, заступник голови ГО «Рух Вільна доля»: «Кто что находит – то мы и отдаём детям. Плюс, к тому же, если ситуация складывается, что нужно как-то юридически защитить детей, у нас для этого есть юристы. Да, мы объявляем сбор – все, кто может, приносите, помогайте юридически. Финансово ли это будет, вещи, лекарства. Всё-всё-всё. Все отчёты, естественно, будут выставлены для общего обозрения. Расчётный счёт будет выписан лично на ребёнка».
У приймальні діти можуть отримати допомогу психологів, юристів, чиновників та за потреби – поліції. Кожне звернення обіцяють уважно перевіряти та швидко реагувати.
Світлана Чернета, заступниця начальника служби у справах дітей: «Кожний громадянин, який проживає в нашій країні, відповідальний за долю дітей. Тому кожний, якщо щось виявить, він обов’язково повинен оповіщати службу у справах дітей».
Микола Кожушко, голова дитячої правозахисної організації «Допоможемо Дітям»: «Сейчас мы открываем не просто, а это уникальная детская приёмная по защите прав детей, которая будет работать и координировать защиту прав детей в Днепропетровске и Днепропетровской области. Вместе с органами государственной власти, правоохранительными органами и общественностью. Для конструктивного диалога по защите прав детей».
Приймальня розташована за адресою: вулиця Грушевського, 43. Працює вона без вихідних. Вільно подати заяву може будь-хто. http://9-channel.com/u-dnipri-vidkrili-gromadsku-priymalnyu-z-pitan-zahistu-prav -ditey-video-000137263.html

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ