Человек не терпит насилия!

На чому наживаються Київські податківці?

Натрапилась непогана стаття про київських районних падатківців. Зрозуміло, що це лиш “крапля в морі”.

“Ви ніколи не мріяли про подарунки в кілька мільйонів гривень? Мрійте, мрії збуваються! Доведено начальницею Печерської ДПІ.

Нечепорук Оксана Анатоліївна — начальниця ДПІ у Печерському районі Головного управління ДФС Києва. За освітою економіст-організатор. У 1995-му розпочала кар’єрне зростання з посади старшого ревізора-інспектора податкової інспекції Ватутінського району Києва. Весь цей час працює у податковій системі. На посаді начальника Печерської ДПІ ГУ ДФС Києва з 2015 року.

В електронній декларації за 2015 рік пані Нечепорук вказала чотири квартири!

Перша площею 60.00 (м2) придбана у жовтні 1996 року і належить її батьку — Кулєшову Анатолію Петровичу.

Друга загальної площею 87.30 (м2) придбана у жовтні 2001 року і належить її першому чоловіку Мухіну Максиму Анатолійовичу.

Третя задекларована квартирка, площею 67.00 (м2), придбана у листопаді 2003-го і знаходиться у власності Оксани Нечепорук (на той час мала прізвище Датій від першого чоловіка).

І нарешті у 2015-му (в рік, коли Нечепорук стала начальницею Печерської ДПІ Києва) родиною була придбана квартира площею 150.10 (м2), яка 50/50, знову ж таки, знаходиться у власності Максима Мухіна та її батька Анатолія Петровича Кулєшова. Йому ж, згідно декларації начальниці податкової, належить Mercedes ML 350 (2008 року випуску).

Друга машина, Mercedes E200 (2008 року випуску), традиційно записаний на першого чоловіка начальниці податкової Мухіна. Щоправда у матері її теперішнього судженого, автопарк значно солідніший. Але про це згодом.

Є машини – відповідно є два паркомісця, Дата набуття права — вересень 2013 року. Але адреси цих об’єктів невідомі, адже ті перебувають в оренді.

Заробітну плату начальниці за 2015 рік склали три позиції:

  • Сума виплачена у Вишгородській ОДПІ ГУ ДФС у Київській області склала 625 грн.

  • Деснянська ДПІ Києва виплатила Оксані Нечепорук 21 728 грн.

  • А також з нинішнього місця роботи, тобто Печерської ДПІ, нашій пані виплатили 23 395 грн.

З додаткових коштів вказані:

  • Соціальні виплати по народженню дитини — 22 478 грн.

  • Та дохід від надання майна в оренду — 100 000 грн (щоправда про яке майно йде мова – не вказано).

У підсумку, пані Оксаною Нечепорук у 2015-му було зароблено 168 226 грн.

На той час її чоловік — Мухін Максим Анатолійович, згідно е-декларації, за рік роботи у Святошинській ДПІ ГУ Міндоходів у Києві, заробив 43 780 грн. Але навіть якщо скласти річний сімейний дохід, виходить надто мізерна сума, для того, щоб примудритись придбати у 2015 квартиру завбільшки 100 квадратів.

«Цікаві гроші»

А ось і гроші, от тільки стосовно джерела їхнього походження, простим людям не все зрозуміло.

Припустимо годувальник родини, перший чоловік пані Оксани, Максим Мухін, зміг отримав прибуток 1 090 000 грн, від продажу земельної ділянки загальною площею 0.1002 га у Києві.

Але далі у е-декларації нашої героїні, ну, просто «перли»!

Впадає в око задекларований у негрошовій формі подарунок вартістю 1 058 505 грн, що перебуває у власності того ж чоловіка. Подарунок у грошовій формі 5 700 000 грн, теж у власності чоловіка.

А активи Оксани Датій та тодішнього чоловіка склали 100 000 та 4 100 000 гривень відповідно.

Звернімо увагу на цікавий момент. Дочка начальниці податкової — Кристина Юріївна Беспалько (Датій), 1993 року народження, у свої 24 роки вже має бізнес. Підтвердження факту, легко знайти на сайті Мінюсту.

Згідно реєстру державних послуг Кристина їздить на NISSAN JUKE ( 2016 року випуску), що коштує близько пів-мільйона гривень. Звичайно можна припустити, що авто придбане на кошти від бізнесу 24-річної Крістіни. Але у КВЕДАх підприємницької діяльності доньки значиться: оптова торгівля чаєм, кавою, прянощами. І одному Богу відомо скільки б дівчині довелося працювати на таке авто.

Як кажуть самі ж колеги-податківці Оксани Нечепорук, начальниця Печерської ДПІ Києва часто їздить за кордон. Приміром, у «врожайному» для цієї родини 2015 році, літала в Дубай та Мюнхен. А в 2016-му році — двічі в Англію, та по одному разу до Берліна, Мюнхена, Бургаса та Анталії.

Третій чоловік пані Начальниці — Нечепорук Кирило Михайлович.

Нині працює начальником управління обслуговування платників податків ДПІ у Печерському районі ГУ ДФС у м. Києві (напевно, зручно працювати, коли начальниця цієї податкової твоя дружина).

У щорічній декларації за 2015 рік вказав квартиру загальною площею 56,92.

Але ми проаналізували відкриті реєстри і відшукали прямо таки шокуючі дані, стосовно автопарку матері податківця, пенсіонерки Тамари Костянтинівни Нечипорук. Спрямувавши запит до державного реєстру речових прав на нерухоме майно ми отримали відповідь, що підприємця. Тамари Костянтинівни Нечипорук 1952 року народження – не існує. Однак автопарк пенсіонерки вражає!

Їй належить:

LAND ROVER RANGE ROVER (рік випуску 2008, чорний)

TOYOTA LAND CRUISER 200 VX4.5L (рік випуску 2010)

MERCEDES-BENZ 310 (рік випуску 1993)

До речі, TOYOTA теж не дешева «штучка». Коштує, всього- на-всього, понад 1 мільйон гривень.

Старенький мерседес, насправді не дорогий. Хоча виникає питання: навіщо він цій родині, хіба що це була машина самого Майкла Джексон?”

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ