Человек не терпит насилия!

Служба в Держспецзв’язку — 2

Закрыли тему: я успел скопировать
Прем’єр-міністру України
Гройсману Владимиру Борисовичу
Адреса: вул. Михайла Грушевського,
12/2, Київ, 01008

Шевели Юрія Олексійовича
1968 року народження, проживає
Інд. 33005 м. Рівне вул. Чехова 17/36
Тел. 0937613957; [email protected]

ЗАЯВА – ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРО СКОЄНИЙ КОРУПЦІЙНИЙ КРИМІНАЛЬНИЙ ЗЛОЧИН
(створення злочинного угрупування, зловживання службовим становищем, привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, підробка службових документів для отримання неправомірної вигоди, дискримінація, порушення прав людини, залякування підлеглих, незаконне звільнення волонтера прапорщика Гвоздик Н.Ф. для прикриття своїх злочинів, розкрадання державного майна і державних коштів, хабарництво, ухилення від податків.)

Я, Шевела Юрій Олексійович, бажаю повідомити Вас про скоєний корупційний кримінальний злочин начальником 4 ТВУЗ полковником Товстоногом І.В., начальником фінансово-економічного відділу підполковником Поліщуком В.С. і деяких їх підлеглих, а саме створення злочинного угрупування, зловживання службовим становищем, привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, підробка службових документів для отримання неправомірної вигоди, дискримінація, порушення прав людини, залякування підлеглих, незаконне звільнення волонтера прапорщика Гвоздик Н.Ф. для прикриття своїх злочинів, розкрадання державного майна і державних коштів, хабарництво, ухилення від податків.
Що зроблено з корупцією в Україні, зараз корупція – це норма життя в Україні, я так скажу, корупція зараз більше, чим при Януковичі. Куди не плюнь: міністерства, військові, університети, служби соц. захисту, суди, причому всі…Лише одна ілюзія. Корупція — НЕПЕРЕМОЖНА!!! Корупція — РУЛИТЬ!!!
Якщо моє повідомлення не буде прийняте до відома, не буде відкриватися кримінальне провадження, якщо знову КРУ приїде, буцім-то перевірить факти, потім з’їздить в «Червону Калину», потім з повними гаманцями поїде назад до Києва з висновками: «В нашому королівстві все нормально», я буду змушений звернутись до європейських незалежних організацій з усіма «витікаючими». Відмазка «недостатньо доказів» не проходить, адже органи влади і місцевого самоврядування повинні надати всі можливі докази для спростування звинувачень. Таким чином прошу Вас віднестись з повною відповідальністю до заяви-повідомлення про скоєний корупційний кримінальний злочин, пов’язаний в першу чергу з розкраданням державного майна, причому в державі, яка на даний час знаходиться в стані неоголошеної війни. В той час, коли вся держава згрупувалась проти зовнішнього ворога, деякі наші «співгромадяни» займаються не захистом Вітчизни, не волонтерською діяльністю, а розкраданням державного майна, підривом державної безпеки.
Саме про начальника 4 ТВУЗ полковника Товстонога І.В., начальника фінансово-економічного відділу підполковника Поліщука В.С. і деяких їх підлеглих і йде мова. Деякі докази надам я, деякі докази повинні отримати контролюючі органи, якщо вони не можуть отримати відповідні докази, прошу Вас зарахувати мене в склад ревізійних комісій, я не проміняю совість громадянина України на товстий гаманець і «Червону Калину».
І так, по пунктах:
1. Підробка службових документів для отримання неправомірної вигоди, зловживання службовим становищем, хабарництво.
Полковник Товстоног і підполковник Поліщук постійно на протязі 7 років підроблюють службові документи, а саме документи для призначення і виплат пенсії. Тим пенсіонерам, які проплачують їм одноразові або щомісячні хабарі, а також тим пенсіонерам, які приймають участь в їх злочинах ці посадові особи завищують розміри складових грошового забезпечення і відсотки до надбавок. Іншим же пенсіонерам, а таких більшість, вони відмовляють у наданні довідок про розмір грошового забезпечення, а якщо надають ці довідки до пенсійного фонду, то спеціально знижують відсотки до надбавок і за це отримують ще і «відкати» від пенсійного фонду в крупних розмірах.
Наприклад, я, при звільнені з посади начальника вузла отримав грошовий атестат УЗ №004729 з врахуванням надбавки за виконання особливо важливих завдань в 35% посадового окладу з урахуванням окладу за військовим званням та надбавки за вислугу років. А вже відповідно до довідок про грошове забезпечення від 23.11.2011, від 23.04.2012 р. за підписами Товстонога і Поліщука якимсь дивним чином надбавка за виконання особливо важливих завдань знизилась до 23%, а в довідці виданій за рішенням львівського апеляційного суду Товстоног і Поліщук в підробці службових документів для отримання неправомірної вигоди пішли ще далі: вищезазначена надбавка становить вже 11,5% (всі копії довідок за підписами Товстонога і Поліщука і грошового атестата надані в додатках). В той же час у відповідь на мій запит Товстоног стверджує, що надбавка за виконання особливо важливих завдань становить 50% посадового окладу з урахуванням окладу за військовим званням та надбавки за вислугу років. А також стверджує, що вищезазначена надбавка ніколи не складала 23%, я вже мовчу про 11,5%.
Тільки за рахунок цієї надбавки полковник Товстоног і підполковник Поліщук обікрали мене на (1325+125+507,5)(0,5-0,115)0,5317+(1400+125+533,75)(0,5-0,23)0,5370=27412, 77грн. (і це лише станом на червень 2017 року.+294,6 грн кожний наступний місяць). Ви скажете – це економія для держави, ні Товстоног і Поліщук отримали лиша на мені «відкатів» на суму більше 10 000 грн. тільки на цій недоплаті, я вже мовчу про інші, я вже мовчу про інших пенсіонерів – а це вже отримання неправомірної вигоди в особливо крупних розмірах. Це я вже не рахую недоплату по премії, щодо премії я щомісячно тільки в 2017 році недоотримую (4,65-0,9)14000,53=2782,5 грн. Підкреслюю: це щомісячна сума пенсії тільки за премією, яку в мене крадуть полковник Товстоног, підполковник Поліщук. А скільки таких пенсіонерів, у яких вони крадуть такі кошти. Це розкрадання в особливо крупних розмірах, причому мною доведене документально (всі докази в додатках).
Крім того доказом підробки службових документів є довідка про розмір грошового забезпечення начальника вузла зв’язку Дон-14 за підписами Товстонога і Поліщука від 14.04.2017 року, відповідно неї начальник вузла отримує грошове забезпечення на рівні стажорки-прибиральниці
Розглянемо на сайті «Декларацій» (https://declarations.com.ua/) декларації начальників вузлів 4 ТВУЗ за 2016 рік:
— Матвійчук Ярослав Вадимович (саме йому я передав вузол Дон-14 при своєму звільненні). Відповідно до декларації його заробітна плата отримана за основним місцем роботи за 2016 рік складає 131000 грн.;
— Ровкач Юрій Віталійович. Відповідно до декларації його заробітна плата отримана за основним місцем роботи за 2016 рік складає 111167 грн.
Навіть взявши це грошове забезпечення для розрахунку моєї пенсії, хоча тут не враховані додаткові види грошового забезпечення, з яких сплачено страхові внески на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, то в 2016 році моя пенсія повинна була складати порядка 6000 грн.
В той же час, капітан Коломієць, яка при інших командирах не могла навіть атестуватись на офіцера за станом здоров’я, при полковнику Товстоногу дивним чином, не тільки атестувалась, доросла за три роки до капітана, та ще й звільнилась в 2014 році з пенсією в 4000 грн. (при моїй пенсії начальника вузла на червень 2017 року в 2343 грн.) і це при всіх складових грошового забезпечення менших за мої, при меншій вислузі, при відсутності надбавок за безперервний стаж шифрувальної роботи, за службу в умовах режимних обмежень, при посадовому окладі в півтора раза меншому за мій, але при тому, що вона обізнана, як фінансист частини у всіх злочинах Товстонога і Поліщука. Розмір премії начальника вузла складає на даний момент 465%, а пенсіонери, які не проплачують Товстоногу і Поліщуку отримують пенсії із розрахунку всього 90%, а Товстоног і Поліщук отримують «відкати» від пенсійного фонду і від тих пенсіонерів, на яких вони своєчасно подали довідки.
Аргументація недоведеності мною отримання Товстоногом і Поліщуком багатотисячних відкатів безпідставна, адже 4 ТВУЗ не виплачує мені пенсію, а виплачує в пенсійний фонд лише відсоток від фонду оплати праці, а пенсійний фонд отримує ці відсотки вже в розмірах в 7 раз більших, ніж ті, які були отримані при моєму звільненні. Виникає питання, чому виник дефіцит пенсійного фонду, а тому, що злочинне угрупування 4 ТВУЗ разом з Пенсійним фондом, разом з Адміністрацією Держспецзв’язку «деребанять» державні бюджетні кошти, а Товстоног і Поліщук отримують багатотисячні «відкати» щомісячно на протязі 7 років, причому про які не заявляють в деклараціях про податки, а це вже чергове порушення законодавства України.
Також Товстоног і Поліщук злочинним чином маніпулюють і виплатами індексації. А саме, при нарахуванні індексації, вони можуть довільним чином підняти якусь складову грошового забезпечення лише на 1 місяць (наприклад премію на грн. 50-100), а потім за рахунок цього ненарахування індексації військовослужбовцю обраховується тисячами грн. Військовослужбовці мовчать, тому що залякані Товстоногом, але в мене в наявності докази щодо злочинних маніпуляцій Товстонога і Поліщука стосовно індексації, я їх просто не наводжу, адже це може спонукати Товстонога помститися даному військовослужбовцю.
Що стосується премій військовослужбовців: полковник Товстоног створив злочинне угрупування по розкраданню державного майна і грошей військовослужбовців.
В 2012-2015 роках полковник Товстоног в порушення законодавства України при виході військовослужбовців в планову відпустку відмінив премію з трактуванням: людина у відпустці не може бути премійована, адже не виконує ніяких службових обов’язків. Це чергова «кормушка» для чергового розкрадання бюджетних коштів і грошей військовослужбовців, адже по-перше, далеко не всі не отримували премії при виході у планову відпустку, по-друге, «якщо підійти до підполковника Поліщука і заплатити йому 700 грн, то він і нарахує тобі премію (для збільшення, наприклад, пенсії); а може навіть і видати премію в відпускні. Це все робилося з подачі полковника Товстонога і при його чутливому керівництві. А, якщо врахувати, що в наказах про преміювання по частині підпис командира стоїть на останньому листку, то я не здивуюсь, якщо середні листки з, буцім-то невиплаченими преміями, якимсь дивним чином помінялись на листки з виплаченими преміями, а кошти просто «роздеребанились» злочинним угрупуванням під керівництвом полковника Товстонога. Ці злочинні маніпуляції і зловживання стосуються не тільки премій, а і лікарняних листків, а саме в 2012-2015 роках, вони також не оплачувались військовослужбовцям, я не здивуюсь, якщо всі гроші за наявними документами (при подвійній документації) були своєчасно виплачені хворим.
Прийомом робітників на роботу (не військовослужбовців) керує начальник фінансово-економічного відділу підполковник Поліщук В.С. Мало того, що там дуже багато «мертвих душ», ніхто їх не перевіряє, який фонд ЗП і який набраний штат, якщо колись і приїжджало контрольно-ревізійне управління, то воно після відпочинку в «Червоній Калині» і важких гаманців на зворотній шлях не може знайти більш нічого незаконного і кримінального. Що стосується прийому на роботу: прості люди «без рекомендацій і настанов» Поліщука прийняті не будуть, адже з кожного працівника військової частини Товстоног і Поліщук отримують щомісячні «відкати». Без згоди на щомісячний «відкат» кандидатура навіть не розглядається…Чому я вважаю, що є «мертві душі»:
1. Ще в 2007-2009 роках в штаті мого вузла рахувалась спочатку рядова Петрук, а потім молодший сержант, а може і прапорщик, все це з подачі Поліщука, якого ледве не посадили ще на попередньому місці служби, яким чином, якщо не для злочинних маніпуляцій він був затверджений начальником фінансової служби в нашій частині. Яким чином ряд. Петрук на 5-9 місяці декрету, в цей же час рахувалась і секретарем (крім того, що невісткою) директора кондитерської фабрики ще й дружиною начальника відділу кадрів нашої частини і кращого друга підполковника Поліщука, який і витягнув Поліщука «із тюрми» в цю частину, і військовослужбовцем нашої частини, яку ніхто в частині ніколи не бачив крім підполковника Поліщука, коли він їй виплачував грошове забезпечення і компенсацію за недоотримане військове майно і то, мабуть за межами частини, я не здивуюсь, якщо вона зараз отримує пенсію за вислугу років.
2. Що стосується працівників частини: прибирання території, внутрішніх приміщень частини, туалетів і т.д. відбувається за рахунок військовослужбовців частини, в їх службових обов’язках не закладено прибирати територію і туалети, а отже в штаті передбачені місця для відповідних посад прибиральників. Куди уходять гроші відомо тільки Поліщуку і Товстоногу, але іноді зарплатня прибиральників перевищувала навіть грошове забезпечення прапорщиків частини, а це десятки і сотні тисяч грн. Посадові обов’язки прибиральників частини розповсюджуються тільки на службові приміщення штабу, та і то, далеко, не всі.
2. Створення злочинного угрупування, привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, розкрадання державного майна і державних коштів, ухилення від податків.
Полковник Товстоног прибув в нашу частину також після «корупційних скандалів» з попереднього місця служби, близько 2 років він створював ілюзію справедливого командира і добротного господарника, зібрав навколо себе в штабі і, особливо в технічній частині, фінансовій службі людей спроможних піти на любі злочини заради наживи, тобто створив злочинне угрупування для розкрадання державного майна і державних коштів, незаконної наживи, ухилення від податків. Витягнув «із забуття» своїм замом полковника Приступова (доречі обидва родом з Донецького регіону), про продаж списаної військової автомобільної техніки ходять легенди…Десятки і сотні тисяч грн. відмиваються злочинним шляхом. Наприклад, взимку 2014-2015 в частину вночі прибула партія легкових автомобілів (4-5 штук, серед яких volvo doblo, Лада, УАЗ) була розміщена в боксах, туди мали доступ лише обмежений круг осіб. Дійшло до того, що начальник штабу в злочинне порушення статуту виганяв із вартового приміщення весь особовий склад варти разом з начальником варти для того, щоб без свідків знищити записи систем відеоспостереження (хто знає, що там стиралось, але це може бути навіть прикриттям державної безпеки, навіть допомога зовнішньому ворогу, а це вже робота органів військової прокуратури). Крім того на цю техніку під прикриттям того, що вона як волонтерська піде на АТО, отримувались запчастини на автошроті по вул. Старицького (точну адресу не знаю, але біля аптечних складів, скоріш за все: Старицького 21-а), коли начальник автошроту узнав, що техніка піде на АТО, він безкоштовно надав всі необхідні автозапчастини. Так як вся інформація про цю техніку знищувалась, то це або махінації з метою особистої наживи, або взагалі якась обкрутка з сепаратистами і зовнішнім ворогом для порушення державної безпеки. А якщо, як розпускалися слухи, це все-таки волонтерська техніка, то чому тоді все так затаємничено, крім того тоді безкоштовно надані запчастини будуть списані злочинним угрупуванням, як придбані за державні кошти.
Коли робиться ремонт в штабі, то закупляються найдорожчі, зі Львова, підвісні стелі, але це тільки за документами, а в військову частину прибуває дешевий пінопласт по 6-8 грн. за м. кв. Ремонтні роботи в штабі списуються на будівельні компанії, а самі роботи виконуються силами особового складу частини. Покрівельні і будівельні роботи також списуються на будівельні компанії, а виконує їх, причому безкоштовно, особовий склад частини, причому недопущений навіть до висотних робіт.
Те, що військовослужбовці частини на постійній основі, по пів року не з’являючись в військовій частині, «виконують службовий обов’язок» в «Червоній Калині», на цементному заводі, на інших підприємствах міста і області, ні для кого не секрет, а «відкати» за це отримує полковник Товстоног, підполковник Поліщук і їх прибічники, крім того, члени КРУ, можуть відпочити в любий час в «Червоній Калині», а потім, відповідно, закрити очі на любі корупційні злочини з боку Товстонога і компанії.
Що стосується технічної зони. Що тут тільки не вирощується і не розпродається без податків в державну казну. Ітак: свині, кози, шиншили, бджоли, риба, кури, індики і т.д, і т.п. Що там вирощується і що продається може розказати лише полковник Товстоног, про допуск в технічну зону не може бути й мови. Все, як в тій казці: чиї бджоли – це начальника ТЗ, чиї шиншили – це начальника ТЗ.
Крім того, на техзоні є пилорама, прибуток з якої також не обкладається податком, а дошки для будівельних робіт в частині зписувались, як закупівля, причому не по самим низьким цінам.
Люба посада в військовій частині продається і купляється, ніхто не дивиться алкаш ти чи наркоман, аби була «проплата без чека» в 3 сотні доларів (такса для прапорщиків).
Також необхідно перевірити волонтерські організації міста, я так думаю, що вся допомога, яку надавали волонтери безкоштовно, потім описується, як придбана за державні кошти, а гроші кладуться в кишені Товстонога, Поліщука і їх прибічників. Також в 4 ТВУЗ запроваджено слідуючу схему розкрадання держави: за особливі заслуги конкретний військовослужбовець (наприклад підполковник Бистрицький) нагороджується премією, потім він за ці гроші купляє, наприклад газонокосилку, а потім газонокосилка описується, як куплена військовою частиною, а державні гроші «зникають в невідомому напрямку». Крім того, вся техніка (наприклад, комп’ютерна), яку закупили військовослужбовці за власний кошт, також описується, як куплена військовою частиною. Саме за однією із цих причин полковник Товстоног незаконно звільнив волонтера прапорщика Гвоздик Н.Ф., після законної атестації він призначає рівно за 1 день до останньої можливості підписати чи не підписати контракт «фіктивну» атестацію. Причому він в категоричній формі відмовив підписати їй контракт, причому її рапорт на продовження контракту дивним чином зник з особової справи, а їй категорично відмовлено надати цей рапорт, а в особовій справі прапорщик Гвоздик Н.Ф. звільнена «по закінченню контракту». А це є прямою дискримінацією і порушенням прав людини.
Я вже мовчу про махінації з будинком за адресою: м. Рівне, вул. Млинівська 26/1: 10000000 грн. були виділені державою на забезпечення в/с, що перебувають в черзі на отримання житла з обов’язковим виділенням до 20% цього житла на забезпечення учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО. Але хто отримав квартири в цьому будинку: прибічники Товстонога, причому собі Товстоног в порушення всіх норм законодавства України виділив 2-кімнатну квартиру жилою площею 42,7 кв.м. собі і матері, яка володіє житлом в Києві і навіть не виписалась з нього. Наприклад ст. пр-ку Грекову, який знаходився перший в черзі, виділили 1-кімнатну квартиру жилою площею 17,4 кв.м. на трьох чоловік, а ст. л-ту Котяй, яка не прослужила навіть 2 років, але яка прикриває всі зловживання Товстонога на одну особу виділили квартиру 17,6 кв. м. житлової площі.
Якщо антикорупційні органи, органи військової прокуратури і далі будуть так відноситись до своїх посадових обов’язків, ми ніколи не поборемо корупцію в Україні. Тому прошу Вас зі всією відповідальністю віднестись до моєї заяви-повідомлення про скоєний корупційний злочин, тим більше, що вона надіслана також в Кабінет Міністрів України.

«20» червня 2017 року _________________________ Шевела Ю.О.

Оцените материал:
54321
(Всего 16, Балл 4.19 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 194 ответа

  1. Останні 6 років щось реформують. Зявляються якісь відділи, сектори і т.д. з самодурами. Нічого нового не варто очікувати. Той же соус

  2. Маємо шанс привести службу до стандартів певної країни. Наразі керівники ідіоти деградували особовий склад та заклади совковий підхід для подальшого розвитку — деградації.

    1. Ребрик єбло закрий. Бо Сава верне назад. Хто, хто , а ти лось по життю, ще й не хороша людина. Скажи йому дякую, що він тебе гандона терпвів. Сука ти с помни дятел Звенигородкау Сава для тебе командиру пороги відбивав.. А в прочім вони з Рудюком корихші. Я знаю що Сава тобі не пробачить.
      У

  3. Ребрик нормальний пацан, то Сава спеціально вирішив від нього позбавитись. Він всіх невгодних, хто йому дупу не лиже, чмирить і намагається спихнути в інший підрозділ.

  4. Вован ти савою користувався машину в Черкасах купить, сина забрати з Київа і писав що. Сава подох. Саві фареро як начальнику, що терпів. А те що ти при всій групі бунтував щобне допомагати на передок..гнида ти блядь.

  5. Тоді багато хто машини покупляв. Поки в лісі відсижувались, горілку пили та своїх колег жінок-військовослужбовців дерли. Влаштували там блядство, а тепер патріотів з себе корчите.

    1. Звісно є. Всіх толкових розігнать — в розпорядження або в роту (чи вже бригаду) БПЛА. Поставить тих, хто файно лиже. Гроші, землі і майно спиздить. Кіберзахист віддать в СБУ, залишити ГУУЗ, решту ліквідувати.

        1. Вже давно буда ідея розділити кібер і зв’язок і винести їх в окремі служби. Нове створювати зараз не дадуть, тому можуть ГУУЗ залишити, а кібер віддати в СБУ.

  6. Один ГУУЗ тільки працює!
    Купу роботи виконують!
    Молодці хлопці!
    Тільки на вас все тримається!

  7. Реформи не на часі, тим паче кому їх проводити?!Люди в Києві навіть не уявлявляють, що твориться у сусідньому кабінеті.
    Служба спеціальна, задачі секретні, сидимо тихонько…

      1. Люди не річ щоб їх віддавати,а військовослужбовець це не вирок, кожен сам собі обрав службу посаду та підрозділ відповідно підписав контракт,контрактник не мобік дирки закривати якщо хоче то хай банківськими касирами закриває,а віддавати людей заради хайпу та показухи така собі справа,веЛікіЙ рефАрматор.

        1. З якого переляку Ви стали військовими. За десять років нікуди не виїжджали. Функції даної служби можна виконувати й в статусі держслужбовців. Хто не згоден з цим рішенням та вважає себе підготовленим військовим, то будь-ласка беріть відношення та шукайте місце й носіть далі форму

  8. Правильно. Раз воювати ми не вміємо, будемо копати окопи. Хоч якась користь з нас буде. Все одно ніяких задач по зв’язку ми не виконуємо тільки гроші отримуємо.

  9. Як же подобається спостерігати коли запускається по приколу якась деза і у всіх починають горіти сраки))))) включайте голову,і не накручуйте себе,жах)

  10. А як надають оцінку роботи тиловим службам ? чому постійно мучать звязківців а ті сидять згдно робочих годин ? якого хера ці бляді особливо в управліннях не залучаються на бойві чергування? Якого хера сидить по 3 ебучіх бухгалтера, а в самих корисних підрозділах цю цифру треба помножити більше ніж на 3. Компютери існують не тільки щоб рапорти пачками друкувати та іншу паперову хуйню для збору підрисів та інвентарних номерів. Якого хуя продовжується паперова армія, підписи ггалочкі, і т.д . Аговв…….
    Якого хуя деякі кервники ведуть себе як Царькі хуй зна чого. Агоооооввв.
    Не дарма криптоман назвав це колхозом.

  11. ох и наржатся можно с ваших комментариев

    если и пойдет часть службы куда то под настоящих военных, то в ген штаб

    а вообще, это все вбросы.

    делаем дроны, улыбаемся и машем господа

  12. Як що по факту, то в найкоротший термін бажано підтягнути вогневу та фіз підготовку, зробити запас сухпая

    1. А також запас води,багато штанів бо вже срати в них почали,і готуватись до наступу на КийОв,з Білорусії,з Сум Чернігова,готуватись до окопів,з лопатами на танки,ракети ловити кабелями,шахеди серваками,все заради хайпу що орган місцевого самоврядування якогось хуя воювати почав,щоб комусь медалі заробити)))))) почистити службу,місця,і привести бравих хлопців тро,так так це все було в планах,але вже накрилось тазом,не очкуйте.

    1. За який кошт? Кількість особового складу тільки збільшується, а ще й персони в розпорядженні. Зрівняйте зп з ЗСУ, та радійте, що попередник підняв ГЗ хочаб до цього рівня.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ