Человек не терпит насилия!

Свавілля заступника слідства СБУ в Кіровоградській області Дідковського О.С.

Шановний Василь Сергійович!

Звертаюсь до Вас, але це звернення не є першим. Маю надію, що дане звернення не лишиться без Вашої уваги.
Суть мого питання полягає в тому, що в Кіровоградській області один із працівників Вашого підрозділу який займає досить високу посаду (зі слів його рідного брата Дідковського Андрія Сергійовича), а саме заступника начальника слідства СБУ в Кіровоградській області Дідковський Олександр Сергійович став людиною, яка має безпосереднє відношення до шахрайських схем, видурювання у людей грошей у великих розмірах від трьох до сорока тисяч доларів. Загальна сума прибутку, та що вже відома складає близько восьмидесяти тисяч доларів США. Схема досить проста. Ця подія відбулася на початку 2015 року. Так як в країні, на той час, курс долара США був не стабільний та купити його можна в обмеженій кількості, скориставшись цією ситуацією, вище зазначений та його рідний брат Дідковський Андрій Сергійович, розробили схему та придумали легенду, як на довірливих громадянах, враховуючи «кришу» зі сторони СБУ, в особі вищезазначеного, можна заробити «кругленьку» суму грошей.
Процес «заробітку» шахрайським способом, згідно легенди, виглядає наступним чином.
Дідковський Андрій, пропонує здійснити обмін валюти до 1000$ США декілька разів, повертаючи кошти, вже у іноземній валюті, у зазначений термін. Пояснюючи, що обмін здійснюється на законних підставах у касі одного із відділень банку «Надра», керівником якого він являється. Потім ввійшовши в довіру пропонує здійснити обмін валюти у більш великому розмірі, за заниженим курсом, так як впливає на встановлення і регулювання курсу, в банку де він працює. Посилаючись постійно, у своїй переконливій розмові на те, що його рідний брат, є працівником правоохоронних органів, а саме являється підполковником СБУ, що забезпечує безпеку цього валюто-обмінного процесу та недопущення факту обману, з його боку. Називаючи при цьому прізвище ім»я та по-батькові свого брата. Враховуючи, що ця людина працює, не вірити не можливо.
Після передачі гривні, у великому розмірі, останній наступного ж дня пояснює, що грошей немає, банк закривають, віддавати не має з чого а якщо будете з мене «требувати» гроші, то: «брат зробить так, що вас притягнуть до відповідальності за вимагання» а також пояснює, що звертатись до правоохоронних органів немає сенсу, так як брат «закриє» всі питання користуючись своїм службовим становищем.
Також хочу зазначити, що Дідковський Андрій, в процесі залучення нових потенційних жертв, та для отримання консультацій щодо неповернення раніше отриманих коштів, постійно відвідував службове приміщення Дідковського Олександра, яке розташоване в місті Кіровограді по вулиці Калініна, не ховаючись ні від камер спостереження ні від особового складу.
Коли схема стала відома багатьом людям і мені особисто, так як місто у нас не велике, та обдурити стало тяжче із-за проінформованості, вище зазначений співробітник СБУ, маючи впливові зв»язки, відправив свого брата, через руки якого і проходили всі кошти, за межі міста Кіровограда та області а саме посприяв тому, щоб Дідковського Андрія призвали до Збройних Сил України, а саме до ВЧ А-3384 в місті Полтава, як мобілізованого, зі слів Андрія, «заховати» його, та ще й «по-швидкому» розлучити з дружиною, щоб за всі ці схеми, ніхто з їхнього шахрайського клану не поніс відповідальності.
Я, як потерпіла сторона, цієї шахрайської схеми, звернулась з письмовою заявою до Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області (так як заява була подана в 2015 році) з наданнями всіх необхідних документів, в т.ч. копію розписки Дідковського Андрія Сергійовича та копії паспорта, ідентифікаційного коду, також наданням інформації щодо свідків які підтвердять, по теперішній час, про здійснення валюто-обмінної операції та хід шахрайської схеми. Але на даний час не проведеного жодної досудової слідчої дії. Під час усних звернень до працівників міськвідділу, щодо розгляду моєї заяви, жодної відповіді не отримала. Отже можна зробити висновок, що зі сторони працівників поліції спостерігається лояльне відношення до матеріалів даного кримінального провадження (якщо таке взагалі існує!?), а отже підтверджуються слова Дідковського А.С., щодо впливовості та причетності до даного злочину його брата.
Враховуючи вище викладене, прошу Вас, посприяти, щоб такі службовці, як Дідковський Олександр Сергійович, не захищали свої власні інтереси та інтереси свого брата у вигляді розробки та покривання шахрайських схем, користуючись повноваженнями СБУ, заробляючи на цьому дуже великі гроші на людях, які заробили їх законним шляхом. А також прошу надати правову оцінку діям співробітнику СБУ Дідковському Олександру Сергійовичу.
В разі ігнорування, повторного звернення, буду змушена звертатись через ЗМІ до вищого керівництва Держави а також з заявою до органів прокуратури.
З вірою в найскоріше припинення цієї корупційної схеми, повернення всіх незаконно отриманих коштів та недопущення в подальшому неправомірних, шахрайських дій до інших чесних людей. Заздалегідь вдячна за об»єкивно прийняте рішення.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ