Человек не терпит насилия!

Последняя гастроль Демчины

Паша Демчина попутал поля и решил наехать на весьма серьезную иностранную компанию Драгон Капитал. Естественно, не сам, а выполняя заказ своих хозяев Кононенко_Грановского. Идиот есть идиот. И не понимает, что расплачиваться придется ему, а не этим двум жуликам.
Генеральний директор інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала не виключає, що обшуки СБУ можуть бути пов’язані з тиском у справі Skymall.
Про це він повідомив в коментарі Економічній правді.
“Поки не знаю звідки ноги ростуть, але, можливо, хочуть відбити бажання боротися за виконання рішення Лондонського міжнародного арбітражного суду по Skymall”, — сказав він в коментарі ЕП.
“Але це знову підтверджує, що без реформи правоохоронних органів, судової системи, без створення Служби фінансових розслідувань та Антикорупційних судів, ми будемо залишатися бідною країною”, — додав він.
Як відомо, Високий суд правосуддя підтвердив рішення Лондонського міжнародного арбітражного суду, що дозволяє Arricano викупити частку в проекті ТРК Sky Mall.
Згідно з вердиктом, всі акції компанії Assofit Holdings Limited (володіла центром через свою дочірню компанію — Призма Бета) повинні до 5 червня безкоштовно перейти від Stockman Interhold S.A.Андрія Адамовського у власність Arricano Real Estate Plc Хіллара Тедера.
Конфлікт між партнерами Андрієм Адамовський і естонцем Хілларом Тедером триває з 2010 року, коли бізнесмени уклали угоду, за якою Stockman Адамовського виділила на добудову торгового центру $40 млн. Натомість вона отримала від Arricano 50%+1 акцію в кіпрському офшорі Assofit Holdings Limited, який володів ТРЦ через компанію Призма Бета.
У документі було прописано, що у Arricano є опціон на зворотний викуп пакета за $51,4 млн. Але в листопаді 2010 року договір опціону був розірваний.
“Представники Андрія Адамовського неодноразово заявляли, що Тедер взяв в партнери інвестиційну компанію Dragon Capital Томаша Фіали, яка порушила умови конфіденційності угоди по Sky Mall. Це, на їхню думку, денонсувало початкове угоду”, — писала Liga.net.
Тедер через Лондонський арбітраж зажадав відновити дію опціону, щоб повернути собі частку в Sky Mall.
Андрія Адамовського пов’язують з фірмами “Трейд Коммодити” і “Август пром”. Сам Адамовський бізнес-партнер впливового нардепа від БПП Олександра Грановського. Самого Грановського пов’язують з іншим впливовим депутатом БПП Ігорем Кононенко.
Раніше повідомлялося, що СБУ проводить обшуки у компанії Dragon Capital через ніби то нелегальне використання програмного забезпечення.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ