Человек не терпит насилия!

На посаду начальника Херсонської митниці претендує людина Мангера

На посаду начальника Херсонської митниці ДФС претендує Самборська Жанна Володимирівна. Про це свідчить подана нею декларація як претендента на цю посаду, повідомляє Gazeta.ks.

Згідно декларації, Самборьска має квартиру і земельну ділянку у м. Херсоні, автомобіль «Тойота» Camry» 2012 р.в. та водний засіб «Money Sharke». Заробила у минулому році кандидатка 315 тисяч заробітної плати, та отримала 900 тисяч гривень від реалізації рухомого майна, також задекларовано 25 тисяч доларів готівкових коштів.

Але нам цікава дана особа не своїми статками. Нагадаємо, що Самборська давня соратниця В. Мангера ще з часів роботи останнього начальником херсонської податкової. Більше того, зараз Жанна Володимирівна працює керівником підприємства Мангера «ТОВ «Екозерно».

Підприємці Херсона дуже гарно знають пані Самборську по ії роботі у Держсільгоспінспекції України у Херсонській області на посаді заступника начальника.

Ще одна цікава деталь. «Хрещеним батьком» херсонської таможні до сих пір є люстрований депутат облради, корупціонер зі стажем Віталій Булюк. Зрозуміло, що таке призначення не може відбутися без його благословення і конкурс буде пустою формальністю. Що за це віддасть Булюку Мангер ми скоро дізнаємось. Маємо надію, що з кримінальної хроніки.

Таким чином ми спостерігаємо повернення на ключові пости у державних органах людей з епохи Януковича та наближених до союзу Мангер-Булюк.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Екс-заступник голови ХОДА Дмитро Бутрій може бути причетним до здачі...

Колишній заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації та ставленик зрадника Віталія Булюка може бути причетним до здачі Херсонської області Мова…
Херсонские неофеодалы. Кто пошел на сделку с РФ и продолжает зарабатывать на зерне. Матиос-Барах и другие

Херсонские неофеодалы. Кто пошел на сделку с РФ и продолжает...

Украинские предприниматели, чиновники и бывшие правоохранители активно сотрудничают с российскими властями, продолжая выращивать и вывозить украинскую продукцию в Херсоне Херсонщину…

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
НОВОСТИ