Человек не терпит насилия!

Знайомтись, кришувальник нелегалів в м.Харкові а за сумісництвом співробітник СБУ Плетньов О.В.

Ви, як Голова Служби безпеки Українни, повинні знати що ващі підлеглі займаються вкрай «важливими» справами для державної безпеки України, а саме кришуть нелегалів на території м.Харкова.
Як стало відомо, з новин 24 лютого 2017 року, оперативні співробітники Східного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з представниками Харківської прокуратури припинили діяльність протиправної групи, яка займалась незаконною легалізацію іноземних громадян на території України. В рамках кримінального провадження, розпочатого за матеріалами оперативних підрозділів прикордонного відомства, правоохоронці встановили причетність до злочинної діяльності представників деяких вищих навчальних закладів м. Харків. Легалізація здійснювалася шляхом видачі посвідок на тимчасове проживання в Україні на період фіктивного навчання у вузі. Таким чином більше 400 громадян Китаю, В’єтнаму та громадян інших країн – постачальників нелегальних мігрантів, незаконно тривалий час перебували на території України та «навчалися» по 10-15 років. Вартість такої «послуги» зловмисники оцінювали у 850 доларі США на рік. У ході обшуків виявлені матеріали, які підтверджують злочинну діяльність та вилучено «чорну» бухгалтерію.
Тут слід надати доповнення, діяльність групи це ПП «ПІА» (фактичне місцезнаходження м.Харків, пров.Самеровсктй 3-В неподалік в ДМС в Харківській області) яке через можливості учбового закладу «Укртехпрогресс» оформлювала запрошення та реєстрацию іноземних громадян на території м.Харкова. Згодом іноземці переїджали в інші країни але з кожного іноземця ПП «ПІА» заробляла на запрошеннях 300 долл.США на реєстрації близько 200 долл.США на місяць а у разі допомоги в отриманні посвідки на постійне проживання в Україні 4000 дол.США. Офіційним керівником зазначеної структури є гр.України Куріло Юрий (м.т.067-577-30-21) який виконував роботу поштаря а саме перевозив документи та готівку а неофіційним керівником та кассиром є довірена особа колишнього заступника начальника СБУ в Харківській області, полковника Плетньова О.В. з псевдонімом «Князь» Редько Юрій Анатолійович (м.т.067-570-28-12). Слід зазначити що Редько Ю.А. був завербований колишнім керівником відділу контррозвідки СБУ в м.Харккові, полковником Плетньовим О.В. та згодом був працевлаштований до ПП «ПІА». Отже, робота в ПП «ПІА» складувалась все краще та краще, з боку СБУ був «зелений корідор» так як Плетньов О.В. «кришував» це підприємство, в ДМС Редько Ю.А. за домовленністю з Плетньовим О.В. відкривав ногами двері та і до прикордонніків Плетньов О.В. навідувався з «гешефтом» кожного місяця. Але тут трапилась неприємність. Колишній керівник СБУ в Харківській області Півовар О.В. розпізнав у Плетньові О.В. зрадника та жадного до грошей хапугу та вивів Плетньова О.В. в розпорядженя з посади заступника начальника УСБУ в Харківській області. Але Плетньов О.В. напередодні свого звільнення, маючи корупційні зв’язки в центральному аппартаі СБУ за хабар у розмірі 10 тис.долл.США був зарахований до Інституту підготовки юридичних кадрів для органів СБУ в м.Харкові на посаду викладача кафедри КРД-ОРД, це теж система СБУ де і зараз працює та радується життю.
Після зазначеного працевлашування полковник Плетньов О.В. почав збирати гроші на нову посаду начальника СБУ в Харківуській області щоб помститися Півовару О.В. Так, Плетньов О.В. через свого родича, депутата Харківської обласної Ради від партії «Солідарність» Президента України Русецького А.А. намагався вийти на адміністрацію президента України щоб його поновили на посаді в СБУ в Харківській області але скільки компромату назбиралось на Плетньова О.В. що в нього невистачило грошей на поновлення. Натомість, Плетньов О.В. дає вказівку своєму «касиру» Редьку Ю.А підняти «таксу» за реєстрацію іноземців та збільшити кількість іноземців. Редько Ю.А. приймаючи вказівки свого «шефа» збільшив іноземний поток на надав Плетньову О.В близько 50 тис.долл США. Але збільшення числа іноземців привернуло увагу прикордонників та прокуратури які були сильно здивовані що близько 2000 іноземців навчаються в зазначеному навчальному закладі.
З усього зазначеного, складається враження що досі діють кримінальні схеми «злочинної» влади а саме «кришування» злочинних схем легалізації нелегалів в Україні, але як можна допустити щоб офіцери а саме полковники Служби безпеки України були авторами цих злочинних схем та діяли досі.
Звертаємось до Вас Шановний Василь Сергійович!!!
Треба раз та назавджи вичистити таких офіцерів як полковник Плетньов О.В. з СБУ. Прийміть до уваги ще те що зазначений офіцер неодноразово був фігурантом службових розслідувань через зраду та отримання хабарів.
З повагою,

Спілка офіцерів СБУ в Харківській області.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ