Человек не терпит насилия!

ЦАРІВ ПІШЛИ, ЦАРЬКІВ ЗАЛИШИЛИ, АБО ПРО БУДНІ ОДНОГО З ТИПОВИХ КЕРІВНИКІВ ФЕЛЬД’ЄГЕРСЬКОЇ СЛУЖБИ

ЦАРІВ ПІШЛИ, ЦАРЬКІВ ЗАЛИШИЛИ, АБО ПРО БУДНІ ОДНОГО З ТИПОВИХ КЕРІВНИКІВ ФЕЛЬД’ЄГЕРСЬКОЇ СЛУЖБИ

Голові Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України
генерал-майору Держспецзв`язку
Євдоченко Л.О.

У свідомості суспільства образ фельдзв’язківця закарбувався як взірець людини честі, мужності та рішучості, людини, яка за будь-яких обставин доставить інформацію “з рук в руки”. На жаль цього неможливо сказати про начальника відділу головного управління державної фельд’єгерської служби в місті Кропивницькому — Стадника Сергія Анатолійовича, який є племінником екс начальника Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України полковника Пушкаренко Сергія Олександровича – люстрованого царя фельд’єгерської служби, за царювання якого, посади та звання в підрозділах продавалися та отримувалися лише за умовні одиниці, а передпенсійне преміювання, для підвищення пенсії, здійснювалося лише особливо наближеним несунам та сексотам.
Ставши царьком місцевого пошибу, не маючи достатнього управлінського досвіду, Стаднік С.А. утворив в службовому колективі панібратські відносини, особисто приймаючи участь в п’янках, що організовуються прямо на робочому місці та у більшості випадків по його ініціативі, заробляє в колективі підлеглих дешевий авторитет.
В подальшому, відсутність елементарної дисципліни в колективі, постійне панібратство, дешевий авторитет, масові пияцтва та колективні гулянки, заплющення очей на підлеглих наркоманів та використання гасла – вжив наркотики, заплати, і йди знову працювати, тягнуть за собою вчинення підлеглими Стадніка С.О. протиправних та злочинних дій, до того ж, за мізерну платню, оскільки він один в Кропивницькомі підрозділі фельдслужби, отримує максимальну зарплату з всіма можливими преміями та надбавками (всі інші працівники отримують заробітну платню по мінімуму).
Використовуючи своє службове становище Стаднік С.О., постійно особисто дає вказівки своїм підлеглим, без відповідних записів та реєстрацій, контрабандно відправляти грузи за маршрутом Одеса — Кропивницький – Полтава і в зворотному напрямку. І це не легенькі бандерольки, а повно вісні ящики, в яких вага досягає 11 кілограмів. Таємним неврахованим вантажем може бути все: і зброя, і вибухівка, і готівкові кошти, і наркотичні засоби, тощо. Чорну готівку організатор відправки таємних посилок отримує особисто, безпосередньо від замовників. Головне! Підлеглим нічого не перепадає, оскільки працюють за страх бути звільненими.
Я, як бухгалтер підрозділу, під страхом звільнення з роботи, з безпосередньої вказівки Стадника С.О., змушена була вдаватися до фінансових зловживань та махінацій, направлених на розкрадання державних коштів. А саме, оборудки з: ремонтами приміщень, паливно мастильними матеріалами, автозапчастинами, придбанням інших товарів та послуг по завищеним цінам з послідуючим відкатом грошових готівкових коштів безпосередньо Стаднику С.О.
Також Стаднік С.О. здійснював шахрайські дії с фінансами, які пов’язані з окремими ремонтами приміщень підрозділів що здійснювалися силами та за рахунок особового складу, а Стаднік С.О. під ці ремонти оформляв фіктивні документи, і відповідно отримував всі відмиті кошти.
Окремою статтею збагачення Стадника С.О. і дядечки – царя, були премії для працівників підрозділу, так дядечко – цар виділяв бюджетні кошти для премій працівникам, а Стаднік С.О. нахабно відбирав в працівників 70% премії під гаслом – або 30%, або нічого, з яких половину залишав собі а половина надсилалася дядечку царю. Окремі працівники не отримували і цих відсотків, оскільки у відомостях за них ставили підробні підписи, а вони навіть не знали, що в них є преміальні додаткові кошти.
Змушена, не зважаючи на ганьбу, розповісти і про те, що на мої збурення щодо незаконних дій керівника, та намагання припинити свавілля Стадника С.А., які можуть потягти за собою не тільки звільнення з роботи, а й притягнення до кримінальної відповідальності, Стадник С.О. почав неадекватно реагувати та спонукати мене до інтимних відносин. Проходу не дає, створив нестерпні умови для роботи, його незрозумілим ревнощам немає меж, навіть під час обідньої перерви намагається нахабно затягти мене до свого кабінету, або вламується в мій кабінет, з якого ніяким способом його не можливо виштовхати.
Не зважаючи на те, що в мене є родина, він компрометує мене перед моїми близькими та перед особовим складом. Використовуючи свій автомобіль як свій власний, він постійно вранці присилає його до мого помешкання перед роботою і під жорстоким контролем відвозить в кінці робочого дня до самого під’їзду, навіть продукти харчування змушена купляти по вихідних. Прямо як в середньовіччі, як якась рабиня. Це призводить до постійних скандалів в родині та неоднозначних тлумачень в колективі.
Що стосується службового автомобіля, то Стаднік С.А. використовує його як власний, в першу чергу йде обслуговування особистих потреб та потреб його родини (відвідування магазинів, ринків, родичів, тощо), ну а якщо невеличкий час залишається, то він може бути використаний на потреби служби. Жодного дня, службовий автомобіль «Рено», не знаходився на службовій стоянці, зате кожну ніч службовий автомобіль ночує на подвір’ї домоволодіння Стадника С.О. Звісно, що ніхто його не контролює, де їздив, куди їздив, коли виїхав коли заїхав? Транспортна дисципліна для нього не існує.
Прошу захистити Кропивницький підрозділ фельд’єгерського зв’язку від особи, яка своїми діями паплюжить форму ВСУ, та результатом діяльності якої можуть стати вчинені злочини, за які будуть нести кримінальну відповідальність особисто я, та підлеглі очільника-злочинця.
Бухгалтер відділу головного управління державної фельд’єгерської
служби в місті Кіровограді Єфросія Василівна Ткаченко 01.03.2017.
25006, м. Кіровоград, вул. Віктора Чміленка, 33.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ