Человек не терпит насилия!

Як група Кінаха – Чубака «оборонку» Тернополя знищує

medium 16177582 1364200393623735 4909302051269068130 o

Волонтери складу АТО , вул Дністрянського 10, отримали оперативну інформацію про плани знищення оборонного заводу Промінь, Згідно цього плану планується знищення всієї промисловості Тернополя. Згадайте історію:
1. Танковий завод — Комбайновий завод — знищено. Хто поніс покарання?
2. Оборонний завод Сатурн — знищено. НОВЕНЬКІ Станки здано на металобрухт. ВИКОНАВЕЦЬ — група Кінаха -. по факту — Чубак.
3. Фарфоровий завод, м. Тернопіль. — знищено . Печі — побито. ВИКОНАВЕЦЬ — група Кінаха -. по факту — Чубак.
4. Оріон — “тиснуть” до банкруцтва. На “передок” закупляють рації Моторола. По Поліції замовлення “кришують” два брата — акробата в “главку” Поліції. Оріон замовлень не має. Скоро піде з молотка….Рука Чубака….
5. Промінь — доведений штучно до банкруцтва. Про керівника і “братву” в додатку:https://www.facebook.com/taras.bilan.7/posts/1364200826957025?notif_t=like&notif_id=1485109368011143.
Війна не закінчилась…Ми тримаємось. Якщо з нами щось станеться… прізвища в зносці присутні.
Ми любимо Україну!
Любіть Тернопіль! Де будуть рости Ваші діти, онуки… де не від москаля,а від чубатого українського козака… народяться Ваші правнуки…
Ваші волонтери Складу допомоги воїнам АТО, вул. Дністрянського 10, м.Тернопіль. 

В кожного громадянина України є друзі, родичі,… І у кожного громадянина України є бажання зробити щось корисне, щось таке, що йому хочеться робити від душі для своєї держави … просто так, щоб ВІН в душі розумів , що ВІН- громадянин України…
Але все це відходить на другий план, коли на нашу державу нападає ворог… Тоді економіст стає — зварювальником, інженер — танкістом, бухгалтер — швеєю….
І всі разом ми – стаємо НАЦІЄЮ , що боронить свою державу, боронить майбутнє своїх дітей та онуків.
Біля року тому волонтери почали звертати свою діяльність та повертатись до мирного життя.
Однак час показав : ще зарано.
Недобитки колишнього режиму за цей рік окріпли, «погладшали», і навіть добре себе почувають. 
Взялись за старе і продовжують підточувати засади державності із середини.
Коротко та стисло:
Підприємство «Промінь», м. Тернопіль: рік тому в цеху навіть молотка не було. Борг 12 млн. грн.
Логічне птання : державу відстояла Небесна Сотня; вирізали нікому невідомий блок-пост Луцьких пацанів; кіборги Доецького аеропорту… і гасло : Герої не вмирають…

А за цим гаслом, просте питання рядових пацанів: де форма для бійців 2014р., де НЕРЖАВІ (без осічки) набої до АК, де зв’язок між підрозділами. Якщо по перших двох пунках, це питання не до громади Тернополя, то по зв’язку, якраз навпаки.
Завдяки старанням пана Майхрука (останнього на цю посаду поставив пан Хоптян – Партія Регіонів) системи зв’язку нашої армії були знищені безповоротно та назавжди. Серед іншого (2010- 1014р): 
— бездарно розтрачено 3 млн. державних коштів, що надійшли з Києва для модернізації систем запуску типу СС200 «Сатана»;
— вивезено та створено умови для викрадення цілого ряду цінних станків та обладнання (станом на сьогодні будь яка ракета Московії може знищити наші передові підрозділи в зоні АТО). …Цікава деталь: обладнання та схеми були «випадково» вивезені в Крим, або в Донецьку та Луганську волость;
— розпродано по ціні металолому запаси металу НЗ (БІЛЬШЕ 200000тонн цінного , не китайського металу всіх модифікацій);
— Вивезено в невідомому напрямку прибори з високим вмістом дорогоцінних металів (до 20 гр. чистого золота в кожному. Плюс точність, якість. Іт.д.);
А на завершення , В ЦЕХУ ПРОСТО ВПАВ ДАХ (від Майхрука не було вказівки…(((().
Це було при Майхруку до початку АТО…

Станом на сьогодні , майже нічого не помінялось: за вказівкою Майхрука знищенням підприємства займаються:
1. Коханка Майхрука (мадам Ткачук) ;
— колишній керівник юридичного відділу (безрезультатно розшукує воєнкомат, та всі поліція):
— колишній голова профкому пан Расевич (будучи керівником охорони підприємства брав саму активну участь в крадіжці супер дорогого станка «Мамонт». Таких в СРСР було лише 2 шт. Один з них знаходився в Україні , на Тернопільському — Промені. Вночі був демонтований та вивезений в невідомому напрямку без згоди працівників. До слова слід зауважити, що пан Присяжний – голова обласної профспілки так гарно Янику лизав «зад» що цей прикрий інцидент і не побачив((((. Люди кажуть, що завдяки профспілці – цей Мамонт опинився в москалів). Дяка Присяжному і Ко.
— Начальник виконавчої служби Мулик П. (майно держави вартістю 1,5 млн.грн. останній оцінив аж на 79 000грн.). Документи в вигляді квашених помідорів та огірків … давно квасяться в архівах Поліції…
— Нечесний поліцейський — Капитан Перепёлкин з фільму Турецкий гамбіт-, він же слідчого управління обласної поліції Тернопільської волості. До відома начальника поліції, відділу внутрішньої безпеки, пана Авакова, Юрія Луценка… окреме прохання до НАБУ: якщо ці дві поважні персони «не виявлять складу злочину,» — запакуйте останніх… Вже гадоїло: приїзжає Луценко . Говорить – посадим всіх. По факту: не сидить ніхто………… з матеріалів справи дивним чином пропав документ по вартості майна на 79 000грн. зазначений в вищенаведеному пункті….
Ви спитаєте, чому не садять? 
А відповідь проста: фінансує все це — Васько Чубак (підставний власник Подолян. Акції в Московії). Який під маркою чесного підприємця грабує державу Україна , маючи віллу під Москвою . Порізав ОБОРОННИЙ завод Сатурн. Викупив Фарфоровий завод в Тернополі (ТА ПЕРШИМ ДІЛОМ ПОБИВ ПЕЧІ. Тобто свої фарфорові чашки Україна вже не виготовлятиме.). І зараз намагається добити завод Промінь. При цьому намагається корчити з себе дурачка. Тільки , за мзду, всів це вірять , крім волонтерів… Як так далі піде, не здивуємось, як наш танк БУЛАТ – М , випадково Васю на пішохідному переході переїде… Думаємо АТО шніки нас розумють….
За все вищевикладене ніхто не поніс покарання. Причина проста : «криша». З Києва Василька Чубака кришує група «Кінаха з Опоблоку». В місцевій прокуратурі Тернопілля – працює зять пана Майхрука. 
Судовий «дашок» цього процесу здійснює суддя Тернопільського міськрайонного суду (а можливо в скорому часі – підсудний — громадянин) Братосюк.
Всю інформацію , якою володіють волонтери описати не можливо.
Враховуючи вищевикладене волонтери Складу допомоги воїнам АТО прийняли рішення:
1. Розкосервувати потужності Складу допомоги воїнам АТО , що були передбачені на випадок війни за адресою: Склад допомоги воїнам АТО, 44011, м. Тернопіль,вул. Дністрянського 10, тел. 0679963258.
2. Оголосити про формування волонтерських підрозділів швидкого реагування по боротьбі з фактами реальної корупції та знищення держави, з донесенням оперативних координат до бойових підрозділів спеціального призначення ЗСУ України.
3. Звернутись до правоохороннох органів:::: за рік часу про кричущі факти розкрадань підприємства Промінь ДК УКРОБОРОНПРОМ колишнім керівництвом було направлено інформацію в усі відповідні інстанції. Просимо Вас зайнятись прямим виконанням своїх посадових обов’язків.
4. Єдік (він же Єдуард Кольцов)! Звільни антидержавного чоловіка, та людину що отримує зарплату не в виконавчій службі Тернопільської волості, а в ТРЦ Подолянах — Російської Федераці — з роботи (Мулик П.). Інакше нам доведеться зайнятись Тобою, та Твоєю липовою довідкою учасника АТО.
5. Шановні Тернополяни! По можливості не ходіть Подоляни! Оскільки їх власники знищили оборонний завод, і кожен Ваша гривня занесена туди, працює на знищення оборонної промисловості України в угоду іноземній державі через двоголового російського орла Чубака – Кінаха.
 6. Допоки чекатимемо відповідь по фактах вищенаведених, ми волонтери обіцяємо РОЗПОЧАТИ ПРОЦЕДУРУ «вкидання в сміттєвий бак» , «варення в киплячі смолі» «ччччесного та нннннепідкупного» судді Братощука. Адже через одного такого суддю, на всю суддівську систему падає чорна пляма…
Волонтери Складу допомоги воїнам АТО

P.S.Вибачайте за орфографічні помилки. Адже важлива суть… 
Кошти , які ми б витратили на рецензента, краще підуть на самонавідну установку «Фурія — 5» — працює без похибок та хабарів. По кожному судді зраднику. 100% попадання. При випробуваннях , та на «передовій» — осічок не виявллено. На фото № 2 – відправка розконсервованого НЗ в …
З чіткими інструкціями…
Ви хотіли війни — Ви її отримаєте…
В випадку, якщо з волонтерами Складу АТО щось станеться , — винні Чубак та Ібрагімов (группа Кінаха)
Хлопці! Дійте по ситуації! 
Ми — єдина країна!
Слава Україні!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ