Человек не терпит насилия!

Реформування Укрзалізниці як спосіб особистого збагачення

Протягом тривалого часу залізниця була одним із найприбутковіших підприємств незалежної України. Проте, останнє десятиріччя ми спостерігаємо значний занепад даної галузі: вагонний парк на 83 % потребує оновлення, значний дефіцит локомотивів та тепловозів, та найголовніше вектор управління залізниці направлений перш за все на особисте збагачення, щорічно змінюються лише керівники, а схеми залишаються сталими протягом вже тривалого часу.
Донедавна з призначенням на посаду генерального директора ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Балчуна у працівників залізниці з’явилася надія на гідне реформування даної галузі та виведення її до рівня Європейських залізниць.
Проте, одного бажання польського керівника змінити на краще українську залізницю в нашій країні за мало. Тим паче, що виконавці всіх рішень керівництва Укрзалізниці є особи, які вже тривалий час супроводжують та забезпечують надійне існування тіньових схем, які приносять окремим особам мільйони доларів незаконного прибутку.
Як наслідок, на відповідальні керівні посади в регіональних філіях, призначаються підконтрольні їм особи, які у більшості випадків не є фахівцями залізничної галузі, а відповідно до обов’язків є одними із головних реформаторів галузі на шляху до Європейських стандартів.
Одним із найбільш головних прикладів є Регіональна філія Донецька залізниця ПАТ «Укрзалізниця», яка з початку свого створення протягом 2016 року отримала на посади головних реформаторів осіб, які мають значні вміння до організації в основному тільки злочинних угруповань.
Серед таких основних реформаторів слід відзначити:

  • Мірошник Юрій Петрович працював заступником керівника регіональної філії Донецька залізниця ПАТ «Укрзалізниця» з безпеки, як зазначає сайт ОРД «господин Мирошник в прошлом был знатным взяточником. Цитируем — ” Суммы звучат заниженные. В действительности они как минимум в два раза выше. А должность он покупает у очень крутого зама областного СБУ Мирошника. Но этот парень меньше 50-ти “штук” просто не берет. Надо отработать 300 “штук” за назначение замом. Трепещите карьеристы Луганского СБУ, собирайте бабки с запасом.».

  • Серпокрилов Віталій Юрійович, працював заступником керівника регіональної філії Донецька залізниця ПАТ «Укрзалізниця» з реформування, в минулому політик, на перший погляд в кримінальних справах не був замічений, проте мав у своїй команді «реформаторів» особу, яка гарно з цим справлялась, а саме:

  • Базулін Олег Анатолійович, працював на керівній посаді в службі реформування регіональної філії Донецька залізниця ПАТ «Укрзалізниця», який вже неодноразово попадав в поле зору правоохоронних органів та об’являвся в розшук за організацію злочинної групи. Базулін О.А. за матеріалами Служби безпеки України вже затримувався іспанськими правоохоронними органами та з метою екстрадиції передавався вітчизняним спецслужбам для притягнення до кримінальної відповідальності за заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі, у складі організованої злочинної групи. Серед основних досягнень на новому місці є створення фіктивної первинної профспілкової організації Донецької залізниці, яка ним же була далі очолена, та як наслідок організація незаконних проплат з боку регіональної філії Донецька залізниця ПАТ «Укрзалізниця» на суму більше ста тисяч гривень, які і по даний час досі не повернуті.
    Однак, знаючи про кримінальне минуле вказаної особи та схильність його до фінансових злочинів, керівництво ПАТ «Укрзалізниця» призначає Базуліна О.А. одним із головних реформаторів регіональної філії Донецька залізниця ПАТ «Укрзалізниця». Вказане призначення було про лобійовано Джакелі Вахтангом першим заступником начальника Департаменту аудиту та контролю ПАТ «Укрзалізниця».
    Окрім Мірошника, Серпокрилова та Базуліна на Регіональну філію Донецька залізниця також було прийнято Пересічного (ВОХР), Шутліва (реформатори), Бузіна (БМЕУ), які були пролобійовані на призначення з боку Серпокрилова та Мірошника. Основною метою їх роботи був контроль за фінансовими потоками залізниці та збір компрометуючої інформації на начальника Донецької залізниці Зародова О.О. та інших членів команди Войцеха Болчуна.
    Слід зазначити, що всі вищевказані особи, замість того щоб, реально займатися реформуванням залізниці, при підтримці Джакелі Вахтанга використовують апарат ревізорів ПАТ «Укрзалізниця» та вживають заходи адміністративного тиску на непідконтрольних їм посадових осіб залізниці, що направлені перш за все на вирішення кадрових та фінансових питань та дискредитацію генерального директора ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Балчуна в очах Уряду країни.
    Зокрема, через тривалу відсутність на робочих місцях голови комісії з реорганізації Донецької залізниці Серпокрилова В. Ю. та її членів Мірошника Ю.П., регіональна філія Донецька залізниця ПАТ «Укрзалізниця» змушена тимчасово призупинити виплати заборгованості по заробітній платі, тим самим вказані дії дискредитують в частині не виконання українською стороною п.8 Мінських домовленостей щодо забезпечення виплат по заборгованості працівникам залізниці.
    Проте, пане Балчун досі довіряє вказаним особам, які окрім його дискредитації в своїй діяльності на більше і не спромоглися. За поданням Джакелі Вахтанга, особи яка є наближеною до пана Балчуна, вищевказаних «реформаторів» було включено до керівного апарату ЦКРУ. Як наслідок, вказані дії чітко характеризують наміри Джакелі Вахтанга, які окрім «бажання» реформувати залізницю створюють сприятливі умови для дискредитації генерального директора ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Болчуна, що слід відзначити, у нього дуже гарно виходить.
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ