Человек не терпит насилия!

Главный антикоррупционер, уволившись из СБУ, оформил на жену «замок» и завел автосалон (+видео)

artuhov

Родина колишнього першого заступника голови СБУ Юрія Артюхова (на фото) у травні цього року придбала маєток площею понад 800 квадратів у курортному районі Конча-Заспа (Козин) під Києвом, йдеться у розслідуванні Аліни Стрижак для програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Юрій Артюхов до листопада 2015 року був першим замголови СБУ і очолював головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю.

art1 1

Будинок площею 828 метрів та 21 сотка землі у Конча-Заспі були записані на дружину Артюхова Крістіну та її батька Юрія Климука через півроку після звільнення Артюхова зі спецслужби.

art2

Удвічі менший сусідній будинок із меншою площею зараз продають за $2 млн , будинок трохи далі – за $3,5 млн.

Маєток Артюхових зараз будується. На зйомці з коптера видно, що це буде 4 поверхи. На території є своя пристань, басейн, гараж, будинок для охорони. Сам Артюхов запевняє. що купив маєток за 7,5 мільйонів гривень, що становить близько $300 тисяч.

Поки козинський маєток Артюхова будується, родина сбушника живе у 200-метровому будинку на столичних Осокорках. Дім та 20 соток землі під ним родина купила на початку 2000-их років. Поступово його розбудовувала. Нині нерухомість меншою на 10 соток площею коштує в цьому районі 19 млн. грн.

Також дружина Артюхова Крістіна у березні минулого року зареєструвала квартиру площею 130 м. в столичному «Нікольському граді». Квартири такої площі в цьому комплексі коштують 280 тис. дол. На дітей Артюхових – дочку Катерину та сина Михайла у 2012 та 2015 роках зареєстровані паркомісця у цьому ж будинку. Михайло Артюхов значиться начальником лівобережного міжрайвідділу УСБУ в Києві та області.

art3

У квітні цього року Юрій Артюхов зареєстрував на себе Mercedes-Benz V250 2015 року випуску. Вартість таких автівок залежно від комплектації – $76 тис.
Дочка Артюхова Катерина минулого року зареєструвала на себе Mercedes-Benz SL55 Amg 2003 року випуску. Вартість таких автівок в районі $25 тис. залежно від комплектації. Дружина сбушника Крістіна їздить на «Ауді».

Тесть і теща Артюхова – Юрій та Вікторія Клімуки в 2014 році стали власниками 24 соток землі в заповідному Чернечому лісі. Очільники СБУ без належних дозвільних документів захопили реліктовий ліс під Києвом. Після виходу сюжету «Наших грошей» керівництво СБУ написало відмову від ділянок на користь держави. Проте пізніше виявилося, що прокуратура не може повернути цю землю державі, бо пропустила позовні строки. Ділянки тестя і тещі Артюхова й досі арештовані. Тесть Артюхова Юрій Клімук все життя пропрацював у КДБ.

Сам Артюхов пояснює статки, зокрема, і юридичною практикою:

– Я зареєструвався як приватний підприємець. Вид діяльності – надання юридичних послуг
– У вас там просто нема навіть контактного телефона, як люди вас знаходять?
– А я пропоную послуги тим людям, які, по перше мене добре знають, або ті люди. Це як, знаєте, хороший гарний кутюр’є. Ви пошили якусь блузку, і порадили подружці.

Юрій Артюхов у 2007 був першим заступником начальника УСБУ в м. Києві, 2008-2009 – начальником УСБУ у Вінницькій області, 2009-2010 – начальником УСБУ у Львівській області. З 2014 – очолював ГУСБУ у Києві та Київській області, пізніше став першим заступником глави СБУ-начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ЦУСБУ. З цієї посади він і звільнився в листопаді 2015 року.

За півроку після звільнення зареєструвався як фізична особа-підприємець – займається діяльністю у сфері права. Також Артюхов є співвласником фірм «БМТ-Сервіс», «Автоград» та «Автопасаж». Це автосалон на столичній Оболоні. «Автограду» належать будівлі автомобільно-сервісного комплексу на столичній вулиці Богатирській 1а. «Автопасаж» значиться дилером автомобілів. «БМТ-сервіс» орендує в Київради 30 соток землі на Московському проспекті 23а і здає їх в суборенду.

Дружина та дочка Артюхова теж зареєстровані як підприємці. Крістіна Артюхова – з 2006 року. По документах займається діяльністю готелів. Зі слів Артюхова, Крістіна Артюхова здає в суборенду приміщення. Дочка сбушника Катерина, юрист за освітою, стала підприємцем 4 роки тому. По документах, здає в оренду нерухоме майно. Зі слів батька, також займається юридичною практикою.

По материалам: “Наші гроші”

Источник фото: Аргумент

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. А біля Артюхова на фото сидить владелец кілометрів кордону непідкупний пан назаренко,он же голова прикордонної служби.

  2. Самые крупные сумы обнала в Киеве сейчас идут через Демченко Людмилу, которую крышует Южанина. И причём здесь ваш Кефирчик со товарищами? Их крутят на возмещение НДС Клима, к которому они не имели никакого отношения. Генитальная прокуратура передав дело Толе-Тепловизору думала, что отбив им внутренности, терпимы все выложат на тарелочку с голубой каемочкой, а оказалось, что имея признательные показания, разобраться в схемах не под силу храбрым и тупым следакам. Не клеется дело в одну ОПГ, да и сама ОПГ не вырисовуется. А недавно поняли, что и преступления то не было. Такое законодательство было. Ещё пару месяцев потанцует военная прокуратура (группой в 60 человек) на граблях и опять дело передатут районным ментам. Это подтверждает и то, что из якобы арестованных восьми человек, сидит только кефирчик (его колят на поделиться), а ещё двое на подписке о невыезде. Все остальное красивый звездеж полудурков-прокуроров, разносимый журнашлюшками, которым в западло проверить базар идиотов.

  3. Юра Артюхов-юридический советчик? Я вас умоляю, не смешите меня. Но оказался жадным. А когда-то был хороший мальчик.

  4. А это кто рядом сидит возле юрца? Самый бравый таможенник? Он уже выбрался с капкана в который и попал? Скоро будет возле юрца- на рыбалке, но нет на хрен он юрцу, еще и ему припишут рабство на границе…

  5. Последнему.Нет, не зависть, а факт налицо. Генералы , в том числе и зампреды СБУ при их зарплате, не имели и не имеют финансовых возможностей сколотить такие богатства.Это факты свидетельства их гнилости и продажности, потому что все это можно зпиметь только путем взяточничества.Скрытого взяточничества.Кто-то на тестя или тещу с ее бабушкой перевел бабки, рассчитавшись таким образом за оказанную услугу типа не посажу за решетку.Кто-то на кого-то из окружения переписал или подарил квартирук с дмиком метров 500, а кто-то в салоне заплатил вместо владельца за купленный по такой сземе мерсик.Вот так обогащаются мнимые борцы с коррупцией, а вернее сами ее , эту коррупцию , и возглавляют.И так почти все. Когда прочел иныормацию из электронных деклораций сирот в ковычках типа парубиев, сыроидов, полтароков и им подобных, то понял две главные вещи:Эту страну не победить.Эту страну не изменить изнутри.И хочется выть-Боже, спасай Украину!

  6. КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ : Стаття 48. Кожен має право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім’ї, що включає достатнє харчування, одяг, житло.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ