Человек не терпит насилия!

Пішов але обіцяв повернутись! Або як «справи» бурштинового короля – Олега Назарука. А також, про Демчину

medium nazarukk110243

small ab1578ca5528192b

За низкою корупційних скандалів якось вже забулося, що 23 грудня 2015 року в Рівному співробітники Головного слідчого управління СБУ з групою оперативників Главка «К» та військової прокуратури провели обшук в будинку, що належить екс-заступнику начальника обласного управління СБУ — начальнику відділу по боротьбі з корупцією Олегу Назаруку . За результатами обшуку Олегу Назаруку було вручено підозра за статтями 364 — ” зловживання службовим становищем ” , і 369 — ” одержання неправомірної вигоди ” — попросту хабара .

Справу Назарука ставили в один ряд із справою «діамантових» прокурорів. Олег Назарук особа на Рівненщині одіозна, зять не менш одіозного казнокрада регіонала колишнього першого заступника голови Рівненської ОДА Анатолія Юхименка, якого до речі після того як Сашко Білий взяв Рівненську ОДА прилетіли захищати і кримінальні авторитети Саша Длінний, Коля Чорний і Вова Большой, тобто «кращі» люди області. Доволі символічний для колишньої влади трикутник влада-правохоронці-бандити!

Як писав на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Євгеній Дейдей (https://www.facebook.com/evgeniy.deidei/posts/869996709758545?__mref=message_bubble) далі мова оригіналу — На самом же деле, несколько недель проведенных нашей командой в Ровенской области, дают все основания утверждать, что после падения «янтарной империи Януковича» вся власть перешла в руки отдельным депутатам и их ставленнику на месте, некому Олегу Назаруку.
ДЛЯ СПРАВКИ: Назарук Олег Васильевич, экс-заместитель начальника управления – начальник отдела Службы безопасности Украины. Люстрирован.
 В теме Олег Васильевич давно. В доле тоже. Многочисленные фото-, аудио- и видеозаписи свидетельствуют о том, что ни одна помпа в регионе без его ведома не выставляется. Все участки на картах георазведки давно распределены и приносят многомиллионные доходы. 
Из этих же материалов очевидна и его близкая связь с одним из народных избранников.
Например, на одной из локаций в Олевске, Житомирской области Назарук и Ко заработали порядка 150 миллионов долларов за год. И это единичный прецедент, а таких сотни, если не тысячи…
Несколько месяцев назад местные «недовольные» порядком расценок и устанавливаемой иерархией уже «предупреждали» Назарука- в его дом неизвестные бросили гранату. Не мало подтверждений «бурной деятельности» Олега Васильевича в «янтарной республике» лично я услышал и от его бывших коллег из СБУ.

Гучний корупційний скандал потрапив в поле зору Національного антикорупційного бюро України . І НАБУ зажадало справу собі . Відповідно до закону , НАБУ може забрати для розслідування будь — корупційну справу якщо воно стосується чиновників 1-2 категорій, і справа Назарука — їх підслідність .

Однак як кажуть, обізнані люди, після цих подій тесть Назарука — Анатолій Юхименко підняв всі свої зв’язки та терміново виїхав в ГПУ, прихопивши чималу валізу.

Після цього генеральний прокурор Віктор Шокін витребував справу Назарука собі особисто на розгляд . І до сих пір ГПУ не виконує законну вимогу НАБУ про передачу справи . Хоча передати цю справу — це не її право вибору, це обов’язок Генеральної прокуратури. Очевидно , що “прокурорські” не читали закон про НАБУ, і не поспішають виводити злочинця на чисту воду. Саме цікаве те, що в подальшому справа Олега Назарука була тихенько передана в Рівненську обласну прокуратуру, і курував її не хто інший як «бурштиновий прокурор» Боровик, і кажуть непогано заробив. Яка подальша її доля на даний час не відома.

Однак, якщо зважити на те, що писав у своїй статті Юрій Бутусов — Назарук связан близкими дружескими отношениями с первым заместителем начальника главка “К” СБУ Павлом Демчиной. Демчина является сейчас фактически главным “решалой” в главке “К”, поскольку действующего начальника “К” Трепака “отправили в отпуск” после того, как он взял на себя ответственность за задержание “бриллиантовых” прокуроров — друзей генпрокурора Виктора Шокина. В главке “К” сейчас победили прокурорские. Свои коррупционные вертикали влияния выстроили наряду с Демчиной также недобитый Парасюком генерал Писный и “крышующий” контрабанду Коваленко. (http://censor.net.ua/r375800)

Напомним, что Демчина представляется везде, как “смотрящий” от Кононенко. А Коваленко, это тот придурок, который на вопрос, что ты умеешь делать, отвечает — я одноклассник Грановского. ”ОРД”

Якщо брати до уваги, що колишній підлеглий Назарука – Павло Демчина на даний час став першим заступникам голови СБУ – керівником главку «К» то чутки які розповсюджує наступник Назарука на посаді, та його колишній заступник, який доречи також повторив його долю і був звільнений за «кришування» бурштину, Віталій Сидорчук про те, що «вони з Олегом скоро повернуться, бо Паша під Кононенком і він рулить» не позбавлені глузду… Особливо враховуючи те, що одним із заступників главку «К» є як говорилось недобитий пан Пісний, відомий в Інтернеті як куратор кримінального авторитета «Морди», який за чутками проплатив призначення на посаду прокурора Рівненщини Соболя, сподіватись на розслідування справи Назарука мабуть, що марно.

Доречі, під час призначення Соболя журналісти спитали у Луценка як там справа Назарука і не отримали чіткої відповіді, і здається мені і не отримають…

Мене дивує де наші доморощені борці з корупцією – Віталій Шабунін, Остап Єднак та інші? Просто на очах прокуратурою розвалюється резонансна справа і такий ігнор… Чи що, героям страшно? Тоді заради чого кожен божий день з фронту приходять похоронки, за ради того щоб такі як Назарук, Сидорчук (доречі кум екс-губернатора Рівненщини Чугуннікова, і відомої особи під призвиськом «дядя Федор») продовжували безкарно грабувати нашу країну, а ми і далі будемо мовчати та складати копійки щоб проплатити комуналку, а вони красти та жирувати…

Сергій Олев, для “ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. СБУ кадрами не разбрасывается. Тем более проверенными на экономических схемах. А тому, кто не понимает… Рука Кремля, зраднык и АТО. Хуй сосать, не в АТО воевать.

  2. Назарук уже давно збитый льотчик, его уже давно ограбил и загнал Дядя Федор вмести с кумом Сидором !!!!!

  3. Обещание о борьбе с коррупцией № 1001. “Но почему же украинский народ не видит этого процесса? Во-первых, потому что это системная работа, которая только началась. А во-вторых, потому что у нас борьба с коррупцией пока работает как спортивная рыбалка: поймали, показали, отпустили. А ключевым словом должно быть посадили”, — добавил Порошенко.
    Системная работа по главарях мафии в Италии видна сразу, а здесь как в том анекдоте, когда не видишь, а она оказівается есть

  4. Статья-полный бред. Похоже на какие-то СБешные внутренние разборки. Похоже, что автор сошёл с ума!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ