Человек не терпит насилия!

Під рубрикою «Генеральний дебіл України»

medium lycikkatok22

«Я був автором закону про Національне антикорупційне бюро», — заявив у етері ток-шоу Наталії Влащенко «Hard Talk LIVE» Юрій Луценко. З чого можна зробити висновок, що Юрій Віталійович ніколи не читав цього закону й не знає, що він був прийнятий 14 жовтня 2014 року Верховною Радою України 7-го скликання, до діяльності якої достроково звільнений громадянин Луценко не мав жодного відношення.

Та й які, власне, законопроекти може розробляти попсуй-прокурор, який не відрізняє Кримінальний кодекс від Кримінального процесуального й глибоко переконаний, що слідчий суддя в ході розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу може повернути справу на додаткове розслідування?

Пришелепуватий генпрокурор у етері ток-шоу Наталії Влащенко «Hard Talk LIVE» заявив, що за його участю знайдено зброю, з якою під час акцій протесту розстрілювали «майданівців», і що йому достеменно відомо, хто саме з числа організаторів акцій протесту влаштував вивезення та знищення цієї зброї .

Тож хочу нагадати, що, насправді, пошкоджену зброю «беркутівців» в одному з озер у Голосіївському районі Києва знайшли співробітники СБУ ще 12 серпня 2015 року. І, напевно, це було зроблено без допомоги тодішнього голови фракції БПП у Верховній Раді.

А стосовно видатних криміналістичних здібностей Юрія Луценка пригадую, як 11 років тому він розкрив отруєння Ющенка:

«Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що йому відомо, хто перевозив через український кордон отруту, якою отруїли Віктора Ющенка. Про це він сказав в інтерв’ю газеті «Известия». Луценко вважає, що справу отруєння Ющенка розкрити цілком реально. «Мені відомо, хто перевозив через кордон отруту, який депутат її супроводжував, який чиновник переносив до місця скоєння злочину, хто її підмішував у їжу. Усі ці зведення не викликають сумнівів. Висловлюючись гаслом братів-унсовців, «усьому приходить час розплати», – сказав він»

http://ua.comments.ua/…/16020-Lutsenko_znaie_hto_priviz_otr…

Отже, це той випадок, коли на чолі Генеральної прокуратури України опинився не Шерлок Холмс, а Конан Дойл.

Володимир Бойко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

32 ответа

  1. А фото Юрика понравилось. Остальное мишура. Когда Юрик проходил психиатрическую экспертизу? Или с определенного звания ее не проходят? Юрка с печатью ума на лице.

  2. Ганьба!!! Мародер-патриот не мародер! Ему можно, я разрешил. И Рошен липецкий не продам, не дождетесь )))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ