Человек не терпит насилия!

ОНИ ПРОДАВАЛИ РОДИНУ. Имексбанк

Основні розкрадання з ПАТ «Імексбанк»:

Назва банку

Фабула виявленого порушення (ознаки вчиненого кримінального правопорушення)

Подано заяв про нанесення збитку (тис. грн.)

ПАТ ”Імексбанк”

1) Доведення банку до стійкої фінансової неспроможності через неналежне виконання посадовими особами банку своїх обов’язків, зокрема: виведення активів у значно великих розмірах шляхом штучного створення правових підстав для задоволення вимог окремих кредиторів. Так, при наявності значної кількості незадоволених кредиторських вимог Банком, без будь-якого попереднього погодження з НБУ, 23.01.2015р. було достроково повернуто субординований борг нерезиденту-інвестору компанії «SOLITRADE LTD» в сумі 6 500 тис. доларів США та ТОВ «INTERPLAY TRADING 101 (PTY LTD» в сумі 3 500 тис. доларів США. Крім того, було добровільно визнано позовні вимоги кредитора – компанії A.YUNEROSPINLTD, що випливали з договору поставки обладнання на територію анексованого півострову АРК, що стало наслідком постановлення Господарським судом Одеської області судового рішення про стягнення з Банку 13 121,068 тис. доларів США, яке було виконане Банком того ж 23.01.2015р. Також з боку посадових осіб Банку мало місце продаж належних Банку активів – прав вимоги за кредитними договорами за явно заниженими цінами на користь окремого кредитора – ТОВ «Компанія «ДАСТІ»; 2) Заподіяння шкоди Державі в особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що стало результатом доведення Банку до неплатоспроможності і, як наслідок, штучного створення правових підстав для здійснення Фондом значних виплат на користь кредиторів Банку. Попередня кваліфікація дій за ознаками злочинів, передбачених ст.ст. 219, 364, 367 КК України.

5 513 56

ПАТ ”Імексбанк”

Завдання збитків Державі в особі її інституційнго органу – Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в результаті розтрати активів банку та доведення його до неплатоспроможності. Попередня кваліфікація дій за ознаками злочинів, передбачених ст.ст. 219, 364, 367 КК України.

568 00

ПАТ ”Імексбанк”

Розтрата майна, вчинена посадовими особами банку, зокрема: відчуження на вкрай невигідних умовах 19.12.2014 р., тобто за явно заниженими цінами, 57 одиниць транспортних засобів, здійснене на користь окремого кредитора банку – ТОВ «КОМФОРТ-СЕРВІС-ГРУП». Попередня кваліфікація дій за ознаками злочинів, передбачених ст. 190, п. 2 ст. 191, ст.ст. 364-1, 366, 367 КК України.

1 500

ПАТ ”Імексбанк”

Здійснення можливої спроби замаху на заволодіння державними коштами – коштами Фонду через створення клієнтами ймовірно штучних правових підстав для отримання від банку виплат сум гарантованого відшкодування. Так, зокрема, в період до моменту запровадження тимчасової адміністрації деякі клієнти Банку, можливо, за сприянням працівників самого Банку, вдались до проведення ряду операцій (а саме: 1) здійснення безготівкових перерахувань з поточних рахунків юридичних осіб на рахунки фізичних осіб – клієнтів Банку з призначенням платежу, не пов’язаним із трудовими відносинами; 2) проведення касових операцій без фактичного внесення/отримання готівкових коштів; 3) проведення банківських операцій у період застосування обмежень, встановлених постановою Правління НБУ № 16 /БТ від 15.01.2015р. «Про віднесення банку до категорії проблемних»), що фактично надало їм змогу розділити суму їх кредиторських вимог з-поміж імовірно пов’язаних осіб на кілька частин, задоволення/повернення яких гарантується Державою, і таким чином здійснити «дроблення». Попередня кваліфікація дій за ознаками злочинів, передбачених ст.ст. 190, 364-1, 366 КК України.

56 60

ПАТ ”Імексбанк”

Здійснення можливої спроби замаху на заволодіння державними коштами – коштами Фонду через створення клієнтами ймовірно штучних правових підстав для отримання від банку виплат сум гарантованого відшкодування. Так, зокрема, в період до моменту запровадження тимчасової адміністрації деякі клієнти Банку, можливо, за сприянням працівників самого Банку, вдались до проведення ряду операцій (а саме: з безготівкового перерахування грошових коштів з рахунків одних фізичних осіб, залишки коштів по яких перевищували гарантовану Державою суму відшкодування, на рахунки інших фізичних осіб – клієнтів банку, без зазначення підстав такого перерахування та в період фактичної неплатоспроможності банку, а також наявності значної кількості незадоволених вимог аналогічних кредиторів), що фактично надало їм змогу розділити суму їх кредиторських вимог з поміж імовірно пов’язаних осіб на кілька частин, задоволення/повернення яких гарантується Державою, і таким чином здійснити «дроблення». Попередня кваліфікація дій за ознаками злочинів, передбачених ст.ст. 190, 364-1, 366 КК України.

53 02

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, громадянка України Шевченко Світлана Володимирівна (паспорт серії КЕ № 908527, виданий ананьївським РВ УМВС України в Одеській області 19 січня 1998 року, яка проживає за адресою: Одеська область, м. Ананьїв, вул. Карла Лібкнехта) створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

53

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ТОВ “БТ-МАСТЕР” (Одеська область, м. Іллічівськ, вул. Леніна 8/72-Н) Кузмін В.О. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

82

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа готелю “Мирний” (м.Одеса, вул. Каманіна 2/2) Трандасир Т.С. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

24

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ТОВ „Сталь і Папір Термінал” (код ЄДРПОУ 31068933, місцезнаходження: м. Одеса, вул. Гоголя, 12) Налімов Р.О. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

22

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, громадянин Любка О.Т. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку з відділення № 356, розташованого за адресою м. Чернівці, вул. Небесної сотні 17.

38

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ТОВ „Кременчуцька торгова гільдія” створюють перешкоди і не дозволяють банку вивезти устаткування, що належить банку.

48

ПАТ ”Імексбанк”

Стосовно виконувача обов’язків начальника відділення №328 у місті Луганську Курочки Олександра Вікторовича, 14.08.1963 р.н., нар. в м. Луганськ, зареєстрованого за адресою: м. Луганськ, квартал Зарічний, 2, квартира 16, ИНН № 2323601391, який привласнив кошти банку.

140

ПАТ ”Імексбанк”

Стосовно незаконного заволодіння майном, що належить АТ “ІМЕКСБАНК”, з боку громадянина України Труфіна Ігоря Івановича, 1976 р.н., що проживає за адресо м. Чернівці, вул. Кафказька, б. 1, який привласнив (вивіз у невідомому напрямку) майно відділення № 356 АТ ”Імексбанк”.

38,00

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа БПРП “Ринок” Анастасов Олександр Петрович створює перешкоди і не дозволяє банку отримати устаткування, що належить банку.

22,00

ПАТ ”Імексбанк”

Стосовно факту знищення заставного майна — житлового будинку, площею 711,2 кв.м. за адресою: Овідіопольський р-н, с. Мізікевича, ж/м “Чорноморка-2”, вул. Кодимська, 2, вчиненя за вказівкою позичальника — Соснівського Миколи Віталійовича.

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення протягом 2014 року в установі АТ “ІМЕКСБАНК” з боку посадових осіб Банку діянь, що можуть містити ознаки злочинів, передбачених ст.ст. 190, 191, 364-1, 366 КК України, зокрема: надання кредитів під неліквідне забезпечення, заміна ліквідних засобів забезпечення, видача бланкових по суті кредитів, що потягло до розтрати майна Банку та доведення Банку до неплатоспроможності.

11 039 579,00

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 24 АТ “ІМЕКСБАНК” Туркіною Ларисою Василівною 29.10.1977 р.н. на суму 116129 грн.

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Арендодавець створює перешкоди і не дозволяє банку отримати устаткування, що належить банку.

54

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ТОВ «КОМФОРТ-СЕРВІС-ГРУП» створюють перешкоди і не дозволяють банку отримати устаткування, що належить банку.

96

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ПП “АНГАРА-КОМПАНІ”створюють перешкоди і не дозволяють банку отримати устаткування, що належить банку.

19

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ТОВ “ЯНТАРЬ” створюють перешкоди і не дозволяють банку отримати устаткування, що належить банку.

18

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ТОВ “ТАВРИЯ-В” створюють перешкоди і не дозволяють банку отримати устаткування, що належить банку.

27

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ТОВ “ТАВРИЯ-ПЛЮС” створюють перешкоди і не дозволяють банку отримати устаткування, що належить банку.

174

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 104 АТ “ІМЕКСБАНК” Харламовою Людмилою Станіславівною на суму 75 000 грн.

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 431 АТ “ІМЕКСБАНК” Папушой Світланою Миколаївною 10 739 грн.

10 739

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 104 АТ “ІМЕКСБАНК” Науменко Аллою Олександрівною 58 000 грн.

58 000

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ПП “ДНІСТЕР” створюють перешкоди і не дозволяють банку отримати устаткування, що належить банку.

35

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ТОВ “БТ-МАСТЕР” (Одеська область, м. Іллічівськ, вул. Леніна 8/72-Н) Кузмін В.О. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

82

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ФОП Шевченко Світлана Володимирівна створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

53

ПАТ ”Імексбанк”

Порушення майнових прав та інтересів АТ “ІМЕКСБАНК”, пов`язаних з неповерненням заборгованості за кредитом у суммі 1939842 грн. з боку керівництва ТОВ ”КРИМАР”.

1939842

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 431 АТ “ІМЕКСБАНК” Папушой Світланою Миколаївною 70 000 грн.

70 000

ПАТ ”Імексбанк”

Неналежне виконання посадовими особами МВС посадових обовязків при перевірці заяви начальника відділення № 304 АТ “ІМЕКСБАНК” Письменної Т.В., щодо факту неазконного проникнення у приміщення банку.

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 431 АТ “ІМЕКСБАНК” Папушой Світланою Миколаївною 68 000 грн.

68 000

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 431 АТ “ІМЕКСБАНК” Папушой Світланою Миколаївною 36 876 грн.

36 876

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 431 АТ “ІМЕКСБАНК” Папушой Світланою Миколаївною 20 000 грн.

20 000

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ПП “Будзалізобетон” Матвійцев В.В. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

265

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 104 АТ “ІМЕКСБАНК” Харламовою Людмилою Станіславівною на суму 100 000 грн.

100 000

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 431 АТ “ІМЕКСБАНК” Папушой Світланою Миколаївною 20 000 грн.

20 000

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ПП “ГЕЛІОС” Оберемок М.П. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

1

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ПП “ОРБІТА ЮГ” Філіпов Д.М. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

1

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ТОВ “ДОМІНО-КІРОВОГРАД” Гоц В.О. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

45

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ТОВ “ДЖЕРЕЛЬНИЙ” Літвінюк Т.М.створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

29

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ТОВ “РЕЕЛТ-СЕРВІС” Міщерук В.А. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

29

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ТОВ “ЗЕБЕСТОВ” Яковлев С.В. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

35

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, ФОП Нікітіна Т.Ю. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

90

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, ФОП Нікітіна Т.Ю. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

8

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадова особа ТОВ “КИЇВТУРЕКСПРЕС” Кононовський М.В. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

6

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, ФОП Волошин В.Е. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

8

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 104 АТ “ІМЕКСБАНК” Харламовою Людмилою Станіславівною на суму 48 000 грн.

48 000

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 104 АТ “ІМЕКСБАНК” Харламовою Людмилою Станіславівною на суму 128 000 грн.

128 000

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 104 АТ “ІМЕКСБАНК” Харламовою Людмилою Станіславівною на суму 192 000 грн.

192 000

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, ФОП Агинян В.Г. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

18

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ДП “ЖИТОМИРТУРИСТ” ПАТ “УКРПРОФТУР” створюють перешкоди і не дозволяють банку вивезти устаткування, що належить банку.

32

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ТОВ “ВК СТАНІСЛАВ” створюють перешкоди і не дозволяють банку вивезти устаткування, що належить банку.

29

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, ФОП Ліходій І.В. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

35

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, директор ТОВ “ОБРІЙ” Богданов Д.Д. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

13

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, головний лікар КЗ “ЮЖНЕНСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ” Лиманський Р.В. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

6

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, ФОП Столбченко Т.О.створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

8

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, директор ТОВ “ЕВРИКА” Нариков В.П.створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

92

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, посадові особи ПП “ДІМАЙЗ” створюють перешкоди і не дозволяють банку вивезти устаткування, що належить банку.

56

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, ФОП Пургло С.М. створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

20

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, директор ТОВ “ХОЛД-СЕРВІС-БУКОВИНА” Супрович Костянтин Октав’янович створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

267

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, ФОП Лебеденко П.А. створюює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

23

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 104 АТ “ІМЕКСБАНК” Харламовою Людмилою Станіславівною на суму 154 000 грн.

154

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 431 АТ “ІМЕКСБАНК” Папушой Світланою Миколаївною 6 800 грн.

6 800

ПАТ ”Імексбанк”

Незаконне вивезення майна звідділення № 356, Чернівці, Небесної сотні 17

48

ПАТ ”Імексбанк”

Незаконне вивезення майна звідділення № 304, Кіровоград, пр-т Правди 1

53

ПАТ ”Імексбанк”

Незаконне вивезення майна з відділення №304, Кіровоград, Пацаєва 14 корп. 1

42

ПАТ ”Імексбанк”

Незаконне вивезення майна з відділення №465, Запоріжжя, пр-т Леніна 186

54

ПАТ ”Імексбанк”

Незаконне вивезення майна відділення № 367 Дніпропетровськ, вул. Стартова 9-ф

65

ПАТ ”Імексбанк”

Вчинення опору уповноваженій особі у реалізації нею своїх законних прав та інтересів, передбачених ст. 37 Закону 4452, а саме перешкоджання доступу уповноваженої особи фонду до банку, його приміщень, засобів зв’язку, операційних систем, активів, книг, записів, документів. Так, ФОП Акопян В.Г.створює перешкоди і не дозволяє банку вивезти устаткування, що належить банку.

97

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 104 АТ “ІМЕКСБАНК” Харламовою Людмилою Станіславівною на суму 46 000 грн.

46 000

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів клієнтів банку шляхом незаконного їх списання з рахунків колишнім економістом відділення № 343 АТ “ІМЕКСБАНК” Давіденко В.В. на суму 42 000 грн.

42 000

ПАТ ”Імексбанк”

Привласнення коштів АТ “ІМЕКСБАНК” колишнім начальником відділення № 311 Кравчук Оленою Юріївною.

29

Генплан

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Ублюдок ЮРЕЦ ЕНАКИЕВСКИЙ ГРАБИЛ РОДИНУ И ПРИКАЗЫВАЛА УБИВАТЬ ЖУРНАЛИСТОВ! Забрал бизнес у людей! Спонсирует ДНР ЛНР и спокойно живёт в Монако!!!

  2. А убоюдок Петя Виницкий довел страну дальше некуда. Спонсирует не только сепаров , но и страну агрессора своими цукерками. С таким цинизмом страну не грабил еще никто. Юрец Енакиевский ангел в сравнении с этой сворой которая сейчас грабит страну.

  3. В социальных сетях поднялась буря возмущений из-за крестного хода в Харькове 10 июля, у участников которого, в частности, были видны георгиевская ленточка и значок с российским царем Николаем Вторым. МВД и СБУ “уберите” этих ублюдков. Слава Украине

  4. Колись в державі був такий банк “Україна”. Другий по капіталізації після Ощадбанку. Заступником голови правління був В.А.Ющенко. Висновок: голову правління Імексбанку потрібно призначити генеральним секретарем ООН, або президентом США.

  5. Украина — моя РОДИНА! Представьте себе, у «укропов» и «хохлов» тоже есть гордость. Когда вы радостно бьетесь в припадках от того, что «Крым – ваш», для нас это означает только одно – что Крым не наш. Вы одинаково забрали его и у «бандеровцев» и у «русскоязычных соотечественников». Вы отобрали Крым уЯроша, но вы так же забрали его и у харьковчан, полтавчан, одесситов. Вы плюнули во всех без разбора, не зависимо от языка и вероисповедания, со свойственным вам тупым чванством. Это раньше вы говорили: славяне-братья, и мы соглашались. Теперь вы говорите – «салоеды», «укры» и это оскорбляет всех, кто носит украинскую фамилию, имеет украинский паспорт, не зависимо от того за ЕС он или за Таможенный союз. Вы не оставляете нам выбора, унижая всех подряд.

    Весной российские «туристы» срывали и топтали в Донецке украинские флаги, и вешали вместо них свои. В этом вы отличаетесь от европейцев – они никогда не топтали наши символы. Те, кто за Европейский союз – вешают свой флаг рядом с украинским, но не вместо него. Поэтому мы и выбрали Европу, и теперь уже не отступим. В нынешней ситуации это единственный путь, потому что интегрироваться с вами теперь может только полный псих и самоубийца. Если вы все еще верите, что в Донбассе идет война между «ополченцами» и «хунтой», то спешу вас расстроить – это не так. Война, которая идет у нас, от начала и до конца устроена вами. Можно не верить мне, но спросите сами себя, почему «Донецкой республикой» управляют россияне? …

    Я, коренной дончанин, их не знал и не звал. Я за них не голосовал. Если это не оккупация Донбасса Россией, то почему они здесь? И чем они отличаются от немецких гауляйтеров? Слабо найти десять отличий? Если вы сочувствуете «ополченцам», потому что они русские, то я вас заверяю – есть сотни тысяч русских, которые с ними не согласны, и которые сами страдают от их действий. Посочувствуйте лучше им. Тем, чьи машины отбирают, кого по глупым обвинениям бросают в подвалы, кем прикрывается ваш Игорь Стрелков, который ведет себя в городе, как Шамиль Басаев в Буденновске. Если вы сочувствуете жителям юго-востока, посочувствуйте лучше 38 военным из Днепропетровска, которые погибли в самолете, сбитом из вашего ПЗРК.

    Посочувствуйте сожженным в БТРах солдатам из Николаева. Как думаете, их родители, родственники, друзья будут любить Россию? Если вы хотите знать правду о том, что такое «Донецкаяреспублика», попробуйте выключить телевизор, закрыть глаза и представьте на минуту, что кто-то вооружил всех наркоманов и уголовников вашего города.

    Что безумные ветераны чеченских войн, спивающиеся менты-отставники, забитые наколками рецидивисты, быковатые охранники-чоповцы, сумасшедшие казаки, толкиенисты, лимоновцы, скинхеды вдруг получили в руки оружие и неограниченную власть. Представили? Если да, то тогда вам больше не надо ничего объяснять. Сделать такую же республику достаточно легко где угодно.

    Просто уберите название «Донецкая» и подставьте «Саратовская», «Челябинская», «Ростовская». Думаете, наговариваю на «ополченцев»? Тогда смоделируйте ситуацию – милиции нет, власти нет, оружие в свободном доступе. Что произойдет в вашем городе? Ну честно, признайтесь себе сами.

    Раскачать ситуацию, поднять бессмысленный и беспощадный бунт в социально неблагополучном регионе, населенном люмпенами и безработными – достаточно просто. Бородаи, стрелковы, бабаи, мотороллы только поднесли спичку, а дальше полыхнуло.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ