Человек не терпит насилия!

Полиция Чернигова Едуард Алехин

Простітутка Е. Альохін: від регіоналів до оборонця Майдану! (Або пригоди Едіка підлабузька)

Головний коп області, напевно, повинен бути справжнім патріотом, людиною щирою і відвертою, з високим авторитетом та без брудних плям в біографії.
У нас не склалося!

Едуард Альохін, який керує поліціянтами Чернігівщини носить саме таку МАСКУ.
Він скрізь говорить про підтримку реформ, досягнення Революції Гідності, їздить (на пару днів) в АТО де бореться з терористами, про що красномовно «звітує» на своїй сторінці в Facebook.
В нього добре виходить маскуватися під справжнього патріота та професіонала своєї справи, адже всі вже підзабули про те, що Альохін справжня політична ШЛЬОНДРА

Факти? Будьласка!

Едік Альохін ніколи не вболівав серцем та душею за Україну, завжди був недалекоглядним і не вірив у світле майбутнє нашої держави, а тому в 2010 році без жодних докорів сумління, керуючись своєю пихатістю, кар’єризмом, підлабузництвом, жагою до наживи, ревно агітував за тоді ще не легітимного «проффесора» Віктора Януковича.

А Едік- підлабузько свято вірив, що заручившись підтримкою місцевих ригів буде керувати міліцією! Але довіряти злодіям та розраховувати на їх прихильність з боку професіонала міліціонера з багаторічним стажем– м’яко кажучи не професійно. І Альохіна все ж таки кинули за бортом, не довіривши йому керувати навіть райвідділком міліції.

Але коли запахло кєросіном та палаючими шинами – Едуард Володимирович побачив для себе перспективу повернення в міліцію, швидко змінив свої погляди і в грудні 2013 року став натхненно захищати Чернігівський Майдан від свавілля ті тушок та міліціянтів Януковича, яких ще вчтора він називав справжніми професіоналами Так, Альохін став керівником «Народної Самооборони» Чернігівського Майдану, а потім обійняв довгоочікувану посаду в управлінні нацполіції Чернігівської області.

Що можна чекати від такого ХАМЕЛЕОНА не загадка. А ось чого чекати молодим хлопцям та дівчатам, які прийшли служити до нової поліції ідеалам добра та справедливості? Це питання залишається загадкою…

тут фотодокази https://www.facebook.com/groups/chernigov/permalink/567503750088899/

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. Нет пацаны, вы не правы. Это честнейший человек. Просто зделал глупость как он говорит.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ