Человек не терпит насилия!

Гриценко, Хмельницкий, Беличанский лес

Після призначення нового Генпрокурора я зареєстрував на його ім’я заяву про вчинення кримінального правопорушення екс-міністром оборони Анатолієм Гриценком, який 2006 року, підробивши документи та перевищивши свої службові повноваження, без згоди Кабінету Міністрів України вчинив злочин з мотивів особистої вигоди і відмовився від земельної ділянки під військовою частиною №136 на користь фірми регіонала Василя Хмельницького ТОВ «Столиця Центробуд».

Йдеться про 147 га Біличанського лісу під Києвом вартістю в понад 1 мільярд гривень, які завдяки Гриценку Київрада Черновецького безкоштовно передала одіозному олігарху.

Попри очевидні факти зловживання Гриценком владою та підробки документів, Генпрокуратура Шокіна порушила кримінальну справу лише за фактом і спустила її на гальмах.

Докладніше тут: http://www.kotsubynske.com.ua/2016/02/25/klychko-i-hrytsenko-spivuchasnyky-najbilshoji-afery-chernovetskoho/

Хмельницький протягом багатьох років був змушений відмазувати Гриценка, оскільки в разі порушення кримінальної справи проти екс-міністра піднявся би грандіозний скандал і випливло би чимало фактів корупційних дій із боку одіозного олігарха, враховуючи, що це була одна з найбільших земельних афер в історії Україні. Фейковий житлово-будівельний кооператив, який незаконно отримав 147 га, був заснований двома студентами, які на той час жили в гуртожитку, і ТОВ «Юкрейніан Лігал Асістенс», засновником якої є той таки Хмельницький. З цього приводу прокуратура також була порушила кримінальну справу, але…

Якщо Хмельницький не «домовиться» з Луценком – екс-міністра оборони за статтями 364 і 366 КК України мають позбавити волі на строк від 3 до 6 років, а дорогоцінну землю – повернути Києву.

Крім того, цього тижня до Верховного Суду України була подана заява про перегляд рішення Вищого господарського суду України у справі Біличанського лісу, продажні судді якого скасували законні рішення попередніх інстанцій і повернули землю олігарху.

Щоби дешевше було «рішати питання» з правоохоронними органами, Хмельницький «поставив блок» на більшості провідних українських ЗМІ, які не висвітлюють негативну інформацію у справі Біличанського лісу, натомість поширюють замовні статті проти людей, які продовжують із ним боротися.

Володимир Тищенко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Вот еще один лидер проявился не дооцененный Порошенком.

  2. Левада-Центр провела социальный опрос — За кого бы Вы сегодня проголосовали на выборах Президента Украины.
    Анатолий Степанович Гриценко — с 13% уверенно входит в первую тройку лидеров опроса.
    На фоне стремительно падающего рейтинга Порошенка, (у Яценюка вообще рейтинга нет) — выросли рейтинги Тимошенко, Ляшко и Гриценко. И Если кандидатура Тимошенко или Ляшко многих криминальных авторитетов и олигархов устраивает — с ними они быстро найдут общий язык, то кандидатура Гриценка как Президента Украины — для всей судебно-прокурорской мафии, Медведчуков, Бойков, бандитов и олигархов — страшный сон.
    Вот и стали активно выплескивать дерьмо — прямой заказ Порошенка, Кононенка и Ложкина. мрази..

  3. Специально для автора этого дерьма — пидара Тищенка.
    Прочитай внимательно статью, с которой ты ушлепок выдрал 3 абзаца и ознакомься с материалами дела.
    ––-Так, на судовому засіданні 25 червня 2014 року було з’ясовано, що існує два однакових документи Міністерства оборони України, адресовані двом юридичним особам за одним вихідним номером, про відмову в земельній ділянці, підписані тодішнім міністром Анатолієм Гриценком.–––
    Перший документ був надісланий голові КМДА Леоніду Черновецькому, другий — Київській міській раді. Тому, як мінімум, один із двох документів — фальшивий.

    Судить нужно тех, кто совершил служебный подлог, а автор — проплаченая сука.

  4. Вася Хмельницкий проститутка во всех партиях был! Шестеркой у Януковича, а сейчас спокойно живёт в Киеве! Ждёт реванша! Как этот миллиардер спокойно живёт в Киеве и продолжает грабить Украину??!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ