Человек не терпит насилия!

Пшонкін Чижиков все клює…

chigekonomist11

Прочитав на «Українській правді» хвалебний допис Павла Шеремета про такого собі Чижикова – президента Торговельно-промислової палати України. Взагалі-то подібні опуси мають публікуватись з позначкою «реклама». Але співмешканцю Олени Притули дозволяється безперешкодно розміщувати заказушну срань під виглядом журналістики.

Якщо хто не бачив – зверніть увагу, це вже друга рептилька Шеремета з описом неймовірних чеснот пана Чижикова:

http://www.pravda.com.ua/columns/2016/02/5/7097996/

Що ж це за Чижиков і де він бере гроші, щоби оплачувати публікації в «Українській правді» (наскільки я знаю, Притула подібні рекламні оди менше, ніж за 30 тис. доларів, не розміщує)?

Геннадій Чижиков – це людина з найближчого оточення колишнього генпрокурора України Віктора Пшонки, бізнес-партнер і довірена особа дружини Пшонки, Ольги, з якою Чижиков йде разом по життя з початку 90-х років минулого століття.

Попервах Геннадій Чижиков і Ольга Пшонка – ще коли Віктор Павлович працював на посаді прокурора Краматорська – вели спільний бізнес на базі Краматорського відділення Торговельно-промислової палати України. Після того, як Пшонка став заступником прокурора Донецької області, Чижиков і дружина Пшонки прибрали до свої рук обласну ТПП: Чижиков став президентом Донецької ТПП, дружина Пшонки – його перший заступник. Про те, що вони там коїли можна розповідати довго й, бажано, під протокол. Бісились з жиру до такого ступеню, що навіть побудували власну церкву при ТПП – вже не знали, куди дівати гроші.

Той, хто обізнаний, чим займається Торговельно-промислова палата України, уявляє, які гроші обертаються під машкарою цією, начебто, неприбуткової організації. Товарні експертизи, усілякі висновки, оцінки митної вартості, арбітраж – все це приносить колосальні кошти, значна частина яких досі йде на поповнення сімейного бюджету Пшонок.

Після втечі Януковича Чижиков лише розширив свій бізнес, зокрема – шляхом видачі довідок підприємствам окупованого Криму про те, що їхня продукція походить з України й тому не підпадає під міжнародні санкції.

Ще одна стаття доходу Чижикова – це видача шенгенських віз ватажкам терористичних угруповань зі Сходу України. Процитую свій колишній допис, в якому я розповідав про те, що в окупованому Донецьку діє почесне консульство Франції, яке очолює Чижиков:

«Думаю, не відкрию секрету, якщо скажу, що сімейне життя колишнього генпрокурора Віктора Пшонки тривалий час вирувало в трикутнику: він сам, його дружина Ольга та друг родини, бізнес партнер і довірена особа Геннадій Чижиков. Коли наприкінці 2003 року прокурор Донецької області Віктор Пшонка був уперше призначений заступником генпрокурора, до Києва він переїхав сам, залишивши дружину в Донецьку під наглядом Чижикова, з яким Ольга вела чималий спільний бізнес, а також разом працювала в обласній Торговельно-промисловій палаті.

Але кілька років тому в цю дружну родину увійшов четвертий – посол Франції в Україні Ален Ремі, який відбив Чижикова у Ольги. У 2012 році Ремі для свого друга Чижикова відкрив у Донецьку почесне консульство Франції на базі Торговельно-промислової палати. Почесним консулом Чижиков залишився й після того, як у лютому 2013 року перебрався на проживання до Києва, де очолив Торговельно-промислову палату України (залишившись почесним президентом Донецької ТПП, віце-президентом якої з правом першого підпису до цього дня є Ольга Пшонка).

Почесне консульство Франції в Донецьку не було закрито й після окупації регіону російськими бойовиками. Навпаки – роботи значно побільшало, оскільки тепер терористи з числа українських громадян масово долучаються до європейських цінностей: свої закордонні паспорти вони возять до Києва Чижикову, а вже почесний консул передає їх в посольство Франції та забезпечує відкриття шенгенських віз. Після чого паспорти повертаються в Донецьк, звідкіля їхні власники потрапляють до Парижа через Москву.

Зовсім недавно Ален Ремі був відкликаний з Києва, на його місце з Франції прибула Ізабель Дюмон. І хоча вона в інтимних стосунках з з Чижиковим не помічена, так зване почесне консульство в закривати не збирається».

Звісно, з липня 2015 року Чижикову стало значно складніше допомагати терористам – у зв’язку з необхідністю особистого подання заяви на отримання шенгенської візи. Але враховуючи те, яку кількість 5-ти річних шенгенських віз він допоміг отримати землякам у 2014 і перший половині 2015 року, на найближчі роки проблем з відвідуванням Європи у активістів ДНР немає.

Втім, не може не радувати те, що останнім часом Чижиков не тільки фінансує свою колишню подругу Ольгу Пшонку, але й матеріально підтримує сім’ю власниці «Української правди». Але все ж таки було б непогано, щоби дописи свого співмешканця Притула публікувала з плашкою «на правах реклами».

Володимир Бойко, ФБ

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Спасибо, что есть Бойко! Грамотный текст, ирония. Прочитала, отдохнула. журналистов осталось …по пальцам одной руки посчитать (в стране в целом). ОРД уже открывать боюсь: читаю заголовок и быстро смотрю, кто автор, чтоб если опять Заровная — закрыть к чертовой матери, потому что абзац прочтешь и тошнит потом долго. Так же нельзя! Спасибо Бойко! Глоток свежего воздуха. И ОРД за Бойко спасибо.

  2. А что в державе от реформ изменилось и в частности в журналистике?
    Да ничего,но появилась скрытая цензура кого пущать ,а кого нет.
    Нет обьективности,критического анализа,единичный факт преподносится как
    что то из ряда вон выходящее событие.Ну какой вывод можно сделать из изложенногои если экономика уходит в тень,предпринимательство здоровое сворачивается,а мы все о достижениях и величии.Кто заказывает музыку тот
    и платит. Хватит валить на папередников.Они как были так и остались.
    Это один из результатов нынешних демократов.Вверху лес шумит,а внизу тишина,бизнес уходит в тень,разоряется….Это не застой,а развал.Чижиков
    один из личинок колорадских жуков подьедающих корни государственности.
    Притула пособник.

  3. И что после этой статьи у Чижикова хоть одно перышко зачешется? Да ему что при той, что при этой власти живется хорошо! А почему? Ответ знают теперь даже дети в начальных классах — у него очень много денег. У кого их очень много, не важно, Янукович, Порошенко, патриоты во власти, или космополиты. Они жили и будут жить! А простые смертные, которых, по понятиям власти и их кураторов, расплодилось очень много на этой территории, должны лечь в землю, что с одной стороны, что с другой. Кураторы у всех разные, только цель у них одна!

  4. Цей Шеремет взагалі поводить себе в кращих традиціях Кісільових і Соловьевих ((( . Нормально разом з Славіком Шустрим влаштувались в Украіні і рубають капусту

  5. Вооружение, которое оставил Турчинов с Порошенко в Круму перебрасывается к керченской переправе: https://www.youtube.com/watch?v=6lTlxP9NcUw Пойдет на донбасс для проведения наступления. Так Путин и воюет. Со складов Турчинова и Порошенко. Что-б делали эти вожди без АТО? Третий майдан был-бы позади….

  6. Автор явно завидует гонорарам. Быть вонючим сопливым тролем обидно, понимаю. Я не за Чижикова переживаю, за державу. Из за таких вот “журналистов” в стране и головах бардак. Надеюсь автору заплатили 30 долларов, чтобы он хоть салфетки купил…..

  7. бойко — это медийный онанизм. Самоудовлетворение. Не его вина. Чудак роет, пишет, народ комментирует ..а “героям” сюжетов -похй, максимум -подъепка от “коллег”. Такова “система”, куевская. Вот что такое ТПП сегодня? пОМНЮ В 90-Е имела какой то смысл для бизнеса .Акты на давальческое, справки по кодам ТНВЭД, экспертизы …за столом по номенклатуре ,цены мировые,биржевые итд. А сейчас? Все что перечислено выше от них уже нигде в госконторах не котируется. Каждая, блть, контора имеет ООО “откат” и признает только их док-ты . Что такое ТПП сегодня?

  8. Група підтримки працювала добре!!навіть дуже!!!добре…
    Звернув увагу на таку собі cherryleader-Наталія (не вистачає помпонів)
    І звісно заздрість!гнойна маніпуляція-автора на-патріотизмі (типа РИГИ досі при владі…) та ця стаття мені дещо нагадала;
    Якось мій однокласник розповів про
    свій шокуючий перший досвід
    алкогольного блювання з балкону. В
    ході оповіді він весь час орудував
    усталеною фразою “да я пускал лєнти
    с
    5-го етажа і до асфальта!!!”. З моїм
    пуританським вихованням складно
    було уявити природу такої довгої,
    безперервної стрічки. Але завдяки
    сьогоденному наповненню “дурдом”
    я таки
    набув чітке бачення кілометрових
    “ізриганій”, де кожен
    експертообразни
    й “пінчєр-sapiens” повинен чвякнути
    щось розумне про правове поле і
    осудливе на адресу “не чесних”.
    Нестримне прагнення орально
    викакати кілотонни надважливих
    “експертних висновків” походить від
    імпотентної нездатності емпірично
    впливати на ситуацію…. І не лише
    на
    макрорівні, а банально — на рівні
    побуту. Коли людина не хоче думати
    над власними гріхами, вона починає
    обсмоктувати вчинки інших і
    виголошувати методичні настанови
    про те, як потрібно було діяти вірно .
    Коли людина не хоче після себе на
    кухні помити посуд, вона починає
    ===іти про політику. Коли людину
    ятрять глибоко закапсульовані
    комплекси, їй по кайфу з кимось
    посперечатися. Єдиним шматочком
    ендорфіну у цьому глевкому
    вербальному потоці є угарний стьоб
    Наталі, Farabundo Marti та ЗВІСНО-невдахі-автора Володимир Бойко
    , який з часом ляже в основу
    навчальних посібників з антропології
    єбанатів та імбецилів та
    імамури подібних- Семена Сердюка
    Вибачте, якщо ще когось забув згадати.

  9. На сьогоднішній день і минулі пів-року…маю можливість спостерігати,рейдерську атаку на ТППУ…
    І як несподівано і неочікувано,з’являється такий собі КРАХОБОР-авт,ст

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ