Человек не терпит насилия!

В Погранслужбе зреет бунт против Назаренко

nazzarrr75tn

По сообщениям наших источников, а также по сообщениям нашего форума, среди пограничников после откровенного «проброса» с зарплатой и премией – зреет бунт против семейства Назаренко. Мало того, что широко известны коррупционные подвиги отца и сына Назаренко, так еще и руководителем Назаренко оказался никчемным. Не пользуясь авторитетом ни в Кабмине, ни на Банковой, Назаренко не смог отстоять интересы пограничников. В результате пограничники сегодня получают меньше военнослужащих и сотрудников милиции. Пограничникам вообще хронически не везет с руководством. Много лет их обкрадывала семейка Литвинов, сейчас пришла очередь семейки Назаренко.

Пытаясь скрыть горькую правду о себе, Назаренко или его подчиненные, вместо того, чтобы исправлять ситуацию – тупо пытаются забить мусором соответствующую ветку на форуме. Не отстает от него и заместитель начальника Мукачевского ОВВБ некто Баргман, устроивший со своими сотрудниками безобразную пьянку в ресторане, в результате которой выбили сторожу глаз. Также Баргман широко известен крышеванием контрабанды и переправой нелегалов.

Но, вернемся к Назаренко. Вот что пишут на форуме «ОРД»:

Крах системи «сім’я». І коли свої починають зраджувати, стає зрозуміло, що стан справ приходить в занепад, система починає руйнуватися. Всі кому потрібно, знають, як та з яких мотивів призначався за ініціативи Кучми пан Назаренко. Але крім боротьби з прокурорськими, сбушниками і міліціантами за надходження грошей із західних наземних пунктів пропуску через державний кордон України та підземних тунелів під ним, Назаренко перед відставкою вирішив, за проханням своєї доньки та її чоловіка, заробити на двох самопідйомних бурових установках В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи “Таврида”, які є власністю України. Розуміючи, що Автономну Республіку Крим та м.Севастополь продали та не збираються захищати, Назаренко «самостійно» прийняв рішення взяти участь в чергових епізодах широкомасштабного грабежу майна України та нанесення шкоди прибутку держави пов’язаного з видобутком природних ресурсів.

За проханням доньки, а точніше її чоловіка — Диковицького, який очолює Департамент цінової політики НАК «Нафтагаз України» та знаходиться у списках Магнитського (заборонено в’їзд в США та ЄС), Назаренко надав команду «на користь свого зятя» відвести прикордонні катери (в доповідній Президенту вказано: … внаслідок штормового попередження …, а як російськи буксири під час шторму, зайшли, зачепили та взяли на буксир?

Кому шторм, а кому не шторм!), які охороняли в нейтральних водах бурові установки В-312 і В-319, чим забезпечив чергове порушення суверенних прав України як прибережної держави на розвідку та розробку природних ресурсів у її територіальному морі та на континентальному шельф. Черговий етап порушення прав власності України відбувався за участю генерала з клану «Кучми» на фоні ризиків арешту в нетральних водах анексованих установок і платформи за позовом НАК “Нафтогазу України”. Внаслідок чергової домовленості «кумівського» чи точніше «кучмівського» генерала Назаренка, після відведення українських прикордонних катерів охорони — російською стороною змінено розташування у Чорному морі двох самопідйомних бурових установок В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи «Таврида».

Тільки здогадуватися можна, скільки отримала чергова «сім’я». Як відомо, вартість лише однієї нової установки, під час закупівлі у 2011 році за $400 мільйонів НАК «Нафтогаз України», що продала Україні Норвезька компанія Ferncliff через дочірню компанію Standard Drilling за $220 мільйонів, на етапі розміщення в грудні 2010 року цього замовлення у ведучого сінгапурського виробника Keppel Fels складала $ 179 мільйонів. Чи поділилася львівсько-кримська «сім’я» Назаренка (починав службу зі Львова потів в АРК та з Криму свого генерал Бляшенко зібрав, якій і досі постачає з АРК морожену рибу та консерви незважаючи на всі блогади) з українськими «сім’ями» Порошенка, Гройсмана чи Яценюка (з яким напевно будує «Стіну») за черговий перерозподіл майна України? Чи винагороду від одних росіян, як завжди, поділили з іншими росіянами? Ще може Кучмі щось заніс? Але, як сказала дружина Назаренка, раніше перебуваючи на посаді головного бухгалтера в офісі на Мечникова, — не рахуйте чужі гроші, заробляйте, як можете…»

Президенту України
Порошенко П.О.
Премє`р-Міністру України
Голові Верховної Ради України
Генеральному прокурору України
Міністру внутрішніх справ України
Голові служби безпеки України
Відкритий лист
Шановний Петро Олексійовичу!
Шановні високопосадовці!
До Вас звертаються військовослужбовці Державної прикордонної Служби України. Наше звернення викликане ситуацією, яка склалася а нашому прикордонному відомстві на сьогоднішній день.
Ми не можемо більше терпіти і бути мовчазними свідками того, як керівництво служби під час війни, яка йде в державі, займається організацією контрабанди і поборами на кордоні і в зоні АТО, розкраданням державних коштів, які виділяються на закупівлю майна, корупцією на всіх рівнях управління.
А тепер по порядку:
Голова Служби Назаренко В.О.
Після свого призначення на посаду керівника створив злочинну систему по відмиванню грошей, в якій задіяний його син Назаренко О.В., заступники Голови, деякі директори департаментів, начальники управлінь центрального апарату та регіональних управлінь і загонів.
Що стосується сина Назаренко Олександра Вікторовича то він до минулого року проходив службу в нашому відомстві на різних керівних посадах (начальник відділу, начальник загону і т.д.) на західному кордоні.
Після призначення Назаренко В.О. на посаду Голови, він перевів свого сина в прокуратуру у Львові, а потім звільнив його взагалі зі служби, щоб у того були “розв`язані руки”. 
Тепер син Назаренка В.О. “кришує” весь західний кордон  України, збирає побори зі всіх начальників загонів, начальників відділів на пунктах пропуску, організовує призначення на керівні посади в прикордонному відомстві за великі хабарі.
Такий собі новий “Саша Янукович”.
Що стосується Заступників Голови, то призначення восени минулого року Бляшенка О.В. і Серватюка В.О. на ці посади, викликало нерозуміння колективу відомства такої кадрової політики, тому що обидва генерали підпадали під Закон про люстрацію як бувші кадрові офіцери КДБ СРСР, і якби навіть служили на час набуття сили закону, то були б звільнені.
А тут людей, які звільнені на пенсію біля десяти років тому призначають на посади, після того як вони начебто столи учасниками АТО.
Це ж треба бути такими цинічними, щоб сісти в броньовані джипи, взяти із собою два десятки охорони з мобільного загону і три дні проїхатися біля зони зіткнення, і через тиждень отримати генералам Бляшенко О.В. і Серватюку В.О. статус учасників АТО, як пропуск на посади.
В той час, як наші побратими, які місяціми воюють на сході, до сих під деякі не отримали такого статусу.
Що стосується окремо Бляшенко О.В., який перебуває на посаді заступника Голови, відповідає за кадри, логістику і т.д., то про його можливості і схильності до розкрадання державного майна, ще під час служби в Криму під керівництвом товариша Назаренко В.О., знає вся прикордонна служба. Тоді Бляшено О.В. був заступником Назаренка В.О. по тилу в Азово-Чорноморському регіональному управлінні і успішно виконував завдання по розкраданню паливно-мастильних матеріалів.
Окремо хочемо зупинитися на питанні роботи з персоналом і кадровій роботі. На посаду директора департаменту по роботі з персоналом, якому підпорядковується і управління кадрів, Назаренко В.О. призначив свого товариша — генерала Нестеренко М.Ф., який зараз в нашому відомстві і є організатором всіх корупційних схем по призначеннях на посади через ВАК і без неї за гроші, відправлення або не відправлення в зону АТО за гроші і т.д.
Також всі добре знають, що Нестеренко М.Ф. був і є людиною Раїси Богатирьової. Аналізуючи все вище зазаначене, виникає питання, який кадровий підбір людей на такі високі посади і з якою метою їх туди призначають.
Окреме питання — організація закупівлі майна. Мало того, що Бляшенко О.В. створив свою систему по розкраданню коштів через полковників Гура О.І., Лутченко О.В., так в той же час на посаду заступника директора департаменту ресурстного забезпечення Адміністрації Держприкордонслужби призначений Матвійчук П.А. з МВС, який ще до проведення торгів, вже знає в кого і що купувати і по яких цінах…
Обурення і нерозуміння в колективі викликає те, що в такі тяжкі часи для України, Назаренко В.О., Серватюк В.О., Бляшенко О.В., та інші керівники структурних підрозділів служби, роблять шикарні ремонти в своїх кабінетах зі спальнями, кімнатами відпочинку і т.д. Позаймали під ці апартаменти цілі поверхи, позакривалися від нас кодованими замками і всім розказують, що роблять це за власні кошти…
Крім того на обслуговування керівництва Адміністрації служби (голова, заступники, директори департаментів, начальники управлінь) щодня використовується більше тридцяти одиниць автомобільної легкової техніки (позашляховики Нісан (які отримані від ЄС для охорони Державного кордону), Тойоти, Фольсвагени, Шкоди та інші), в той час коли постановою Кабінету Міністрів України для Адміністрації ДПСУ передбачено один службовий автомобіль.
Виникає питання, що наші керівники під час війни, коли гинуть наші хлопці, думають тільки про власну наживу, а не про підлеглих людей і Державу.
Пане Президенте, просимо Вас, як Головнокомандуючого, зупинити свавілля в нашому відомстві, бо велика кількість військовослужбовців вже на межі взриву…
З повагою,
офіцери, військовослужбовці за контрактом, Дердавної прикордонної служби України.
P.S.: Вибачне, не можемо написати свої прізвища, бо розуміємо, що зробить з нами керівництво служби…

Сергей Никонов, «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

58 ответов

  1. Скільки ще повинно відбутись майданів щоб ці уйобки перестали красти. Невже Небесна сотня загинула для того, щоб якісь пройдисвіти та зрадники набивали собі кишені вздовж кордону від заходу до сходу? Чому відбувається здирництво і розкрадання майна, зухвала закупівля , в т. ч. тушонки для прикордонників по ціні в декілька разів завищеній?

  2. Бунт так и останется пустой затеей и только лишь потому что тому к кому обращено заявление в той же шкуре невинной овцы!!!Кто же будет его гнать если он кормилец и пете???Кто его будет гнать если петя сам кормит сладостями врага и пополняет бюджет страны агрессора???))))Это пустой треп!!!

  3. Да кто этого уебка снимет? Он бабло бюджетное пилит правильно и в нужном направлении. Ничего не просит. В общем кругом удобный человек. А то что рабы волнуются, так надо дать им кнута. Я вам когда еще говорил, что будет кидок с повышением зарплаты и премией на новый год. Кто то еще питал иллюзии?

  4. а у другой Назаренко — та что в Харькове заведует инспекцией по вопросам Труда ,работает некто Жернов , который в составе ОПГ из прокурорских , обэповских , что на ул.Веснина в Харькове,поставил буквой ” зю” все предприятия и физические и юридические лица , делая ” экспертные заключения” через экспертный центр , оформленный на свою жену , и плевал он на всякие там ” майданы” и ” революции гидности” …

  5. Любой здравомыслящий человек знает твоё имя. Не маскируйся, всем и так всё понятно.

  6. Видели бы вы как служится на дальних отделах (заставах). Какой там Назаренко с Литвином, кто это вообще?))))

  7. А семей с детьми выставляют на улицу после проверки с администрации. Говорят что мы не имеем права жить с детьми в общежитии которое орендуеться для пограничников. А квартиры которые должны давать семейным дают холостым офицерам. Контрактники не должны там жить. Вот где справедливость.

  8. Мразь противна….будеш горіти разом із своїм синком в пеклі–за людські сльози……….

  9. Вы посмотрите кого поставили руководить воспитателями! Атасс! Бабу! Она ж вообще не понимает, что и где происходит! Нестеренко не справился, а она справится? Бред! Нужны угодливые, молчаливые овцы. А баба пусть тешится кабинетной тишиной и убаюкиванием! Она победит коррупционеров, пяниц , ложь и т. д. Мало мужиков? Пошлите эту бабенку в Ато, к солдатам, пусть покер унт! Придурки….

  10. Простой вопрос почти по теме: Откуда у простого полковника, пока даже не генерала, начальника управления повсяденной дияльности, новый черный Toyota Land Cruiser 200 2015. за 70 000 баксов???? Один из вопросов новому НЕЗАВИСИМОМУ совету ветеранов.

  11. Ето Вы о каком “совете ветеранов” о тех бухариках что были изгнаны из ДПСУ что б их не посадили, етих прикормленых и отобраных нынешним руководством (а изгнаными предыдущими), о тех которые постоянно свои посиделки заканчивают пянками напротив “бюро пропусков” Владимирская 30(перед поситителями стыдно за пяную угарь и мат из кабынета ветеранов на первом етаже) ето об етих что ли Вы спасителях говорите? Не смешите…а етот полковник уже пояснял кому положено “от куда и почем” и Вам может обяснить, заходите его скромный кабинет открыт всегда.. Не за тех беретесь 123456…етот хоть послужил и свой хлеб чесно зарабатывает, по крайне мере сейчас..

  12. Та ні, я дядьку той, як його, про той бензін по 16 закупоччна оптом , а як у нас у селі на заправці було по 9. Ну це так шутка, а ветерани алкаші –— Дааа !!! А нинішні всі ТРЄЗВЄННІКИ!!! Здоровяки, тільки за жопу беруть, зразу інсульт і на ДЄМБЕЛЬ!!! НЕ нарівайтесь ребята в антикоррупционном комитете не дураки сидят и с документами работать умеют. А Лещику и помощникам жизни в Украине не будет, копнем за 15 лет , не говоря про нашего ГСМщика!!!!!

  13. Олег Лантвойт коли прийшов — був дубовим але нормальним танкістом, а коли його саджали — був “побитою зрадженою собакою!!!!” А я його як однокашника попереджав ще тоді на початку нульових — “Не ЗАЖИРАЙСЯ!!!” А зараз на нарах жде ТОВАРИШІВ!!!! ТОВАРИШІ ОЛЕГ ЖДЕ НА НАРАХ І ПИШЕ ДЕНЬ І НІЧ ЯК НІЯКИЙ СИН СВОЇЙ МАТЕРІ НЕ ПИШЕ!!!! ЧЕкайте друзі і обзивайте раду ветеранів (до якої наша РАДА ВЕТЕРАНІВ ПРИКОРДОННИХ ВІЙСЬК ні якого відношення не має) алкашами. Завтра ви за забором, тільки ми вас не приймем. Мабуть КЕФІР вас порятує!!!!!……..

  14. О хлопці як увас запущено все…… Поки я був 8 років за кордоном…. Може всі забулись і діда Змія (царство небесне) діда Сачка, що 10 сімям з управління персоналом,у Межигірї дачні ділянки зробив, що тут робиться, зять Ліщинського на ДЖИПІ на Народній на хер всіх посилає!!! Куди я повернувся, А де революція ГІДНОСТІ?????

  15. Хотів би надіятись та бачили ми таких… тільки язиками а щодо лиця “нової Ветеранської…не кажіть гоп…” а після засідання прийдіть в коридор до боро перепісток і все зрозумієте, запитайте у відвідувачів, чи нічого це місце не нагадує (вам скажуть як у паршивій забігайлівці), запитайте жінок з бюро перепусток, як їм соромно за таких вереранів перед відвідувачами, що можна від таких чекати.. про які зміни … не смішіть…ким ви лякаєте — придівіться до цеї ради там % 85 звільнились бо як не залетіли так… памятаємо хлопці як ви тікали на більш хлібні місця дебільш платили і нічого не робили, а тепер коли такий варіант не проходить в ревізори ДПСУ подались…А щодо різниці в закупках то незабувайте скільки гребли собі Лещи, Лантвойти, риньки, з МТД — Мельникови, Панченки. Боявся ю чого “пока полковник” то як багато хто даже на метро їздив. а авто в нього доречі (поцікавився — не так уже і 2015 року — дивись його декларацію на сайті ДПСУ. без обід…також є ще надія на зміни, але не з цією організацією (Ветеранською)

  16. стало противно читати цей сайт тим більш писати, де тільки об..рають людей і небільше, якщо невпевнені не пишіть тим більш облить гразью просто.. надаю (щоб неутягощати вас пошуками декларації де вказано істиний рік випуску тойоти, і знаєте 5 років для такого класу це велика різниця як в ціні так і в стані (де ви взяли 70 000? — да вы просто провокатор батенька и чем Вы лучше тех кто ворует..).
    http://dpsu.gov.ua/upload/perevirka/p145_1426600555292.pdf
    До Вашого відома Лантвойт подав опеляцію і скоріш за все отримає всього навсього 4 — 5 років поселення а через 2-3 роки вийде і знову за своє (источник — газета “зеркало недели”).
    больше в дебаты не вступаю — низко ето, а насчет темы етой статьи — ни какого бунта не назревает — просто очередной пиар (как в МВС) — типа чем больше неугодных (даже бунты) тем правельнее типа в службе идет борьба с корупцией и оновление власти. Не отом Вы пишете — не отом, не в тех зло ищете — невтех И ето проходили… ан нет? о каких бунтах речь…Все блеф.

  17. Наш СОВЕТ ВЕТЕРАНОВ на ПОЗНЯКАХ в Киеве, и никакого отношения к Владимирской Алексеенки, Литвиина, Назаренко не имеет!!!!
    А сколько там живет ПОГРАНИЧНИКОВ и каких , скоро будет видно по нашей работе. Честь имею, а КРАСТИ НЕ МОЖНА вчила мене мати відправлявши в дитсадок в 63-67 роках!!!!!!

  18. А до речі, ДФСІ в відомство вже навідалось? Хлопці хто знає? Бо вже папки компромат аж через Південний Міст лізуть, навіть до “Рейтеону” дійшли.

  19. О да “РЕЙТИОН” ето конечно круто сам Серватюк и Панченко своей теперешней должности ему обязан но не знаю хватит ли сил доказать разворовывання МТД США, ведь до Рейтиона у Серватюка не было ни машины, не дачи, не квартиры нормальной (хоть и был он генералом (как я раньше считал — “Заслуженым”, Паня позычал деньги как и многие из нас чтоб дотянуть до зарплаты.. но именно с рейтиона и он и “Паня” стали ворюгами ой извините — бизнесменами). Именно с рейтиона и при поддержке одного из нач отделов Посольства США, Серватюк стал из простого менеджера проектов — первым замом Службы, при том крутым замом (а дело транжира денег МТД Госдепартамента США благодаря разворовыванию руками Панченка в карман Серв. и дальше продолжается). Да ладно Бог им судья… попомните, рано или поздно они кончат плохо, жали только сколько судеб невинных погубят свом непрофесионализмом и жлобой к деньгам. Рано или позно США поймет, что их проекты — ето дополнительный зароботок нечистым на руку где всего из 100% ДПСУ достается только 30, все идет на карман…. Неверите — копните проект “Друга линия обороны” — поверьте ето бомба а Лантвойт с жалкими 300 тис грн — ето так мелочевка… Что ж если дошли до проектов “Рейтиона” — удачи.. Но знайте Вы копаете не под целую систему а под Серватюка, Панченка, Мельникова и МАзура с их подручными в Одесе + некоторых их персонала в Посольстве США в Украине. Удачи

  20. Так у Васи в Рейтионе зарплата официальная была тысяч 7 баксов США, так что свой сраненький Судзуки Гранд-Витара Серватюк мог вполне купить за пару тройку месяцев работы в Рейтионе в кредит. Рядовой работник Рейтиона получал от 1000 дол. США в месяц. Но конечно и в Рейтионе было не без откатов, без откатов было бы стыдно и страшно жить в Украине. На откатах с государственных закупок кормятся все бюджетники-бюрократы от роддома-яслей-поликлиник аж до патологоанатома в морге и гробовщика на кладбище. Кушать все хотят и учитель в школе, и преподаватель в ВУЗе, и кадровик в АДПСУ, и прокурор, и полицейский, и судья… так и происходит круговорот откатов в Украине от рождения до смерти! И все довольны, и все хотят… и только лохи плачут и скочут на майданах!!! ))))))))))))))))))))

  21. откуда познания про 7000 дол? Бред. У менеджера по связям (реальная должность)а не директора Департамента (как величали) до 2000, факт плохо вы знаете маркетинг иностранных компаний, зато разбираетесь в марках машин Серв. Прекращайте лизать…. и майдан обс..ать.
    Люди шли за лучшей жизню..
    Вы не с таких… лижите дальше а не знаете не несите чушь про 7000…

  22. 30 грудня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення у 2016 році Дня Соборності України»
    Відповідно до Указу передбачено: проведення 22 січня 2016 року урочистостей та церемоній ушанування видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності та антитерористичної операції; заходи щодо донесення інформації про національно-визвольні змагання в Україні, сучасний етап боротьби за незалежність та територіальну цілісність України.

  23. Президент України на засіданні підсумкової колегії Служби безпеки України за 2015 рік
    Високо оцінив роль та участь співробітників СБУ в антитерористичній операції, визначив боротьбу з корупцією головним завданням Служби на наступний рік.

  24. Президент України на засіданні підсумкової колегії Служби безпеки України за 2015 рік
    Високо оцінив роль та участь співробітників СБУ в антитерористичній операції, визначив боротьбу з корупцією головним завданням Служби на наступний рік.

  25. Основні напрямки розвитку реалізовуються шляхом зміни психології управління, знищення корупційних проявів серед персоналу, удосконалення системи підготовки і модернізації системи охорони державного кордону.
    В цих питаннях налагоджена дієва взаємодія з міжнародними організаціями, зокрема МОМ та офісом НАТО в Україні. З американськими колегами започатковано пілотний проект з протидії корупції «Виклики тисячоліття».
    Державна прикордонна служба України продовжує очищення своїх лав від корупціонерів. Впродовж року за негативними статтями звільнено понад 680 військовослужбовців, 83 з них з пониженням або позбавленням військових звань.
    За послаблення управлінського контролю звільнено з посад та відсторонено від виконання обов’язків низку керівників органів охорони кордону та посадових осіб регіональних управлінь.
    З 1 серпня 2015 року під гаслом «Служити, захищати, допомагати» стартував пілотний проект «Нове обличчя кордону». До підготовки персоналу за цим проектом долучилися фахівці прикордонної служби США, Німеччини та Естонії, представники Консультативної Місії ЄС.
    Метою даного проекту є підвищення рівня довіри суспільства до Держприкордонслужби, створення максимально комфортних умов для громадян, які перетинають державний кордон України та підготовка прикордонника нової формації.
    У грудні 2015 року 48 військовослужбовців, патріотів з Артемівська, Маріуполя та Волновахи відібрані в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону» заступили на службу на КПВВ Донецької області.
    Завдяки проведеним заходам в аеропортах «Бориспіль» та «Київ» практично відсутні скарги громадян, які перетинають кордон.
    З початку року у 14 випадках прикордонники Краматорського та Донецького загонів виявили на лінії розмежування у зоні АТО понад 2 мільйони гривень, більше 13 мільйонів російських рублів, 510 тисяч доларів США, 10 тисяч євро та 175 банківських карток. Більшість коштів були виявлені у КПВВ «Зайцеве», «Мар`їнці» та «Новотроїцькому».
    За результатами моніторингу 55 офіційних веб-сайтів центральних органів виконавчої влади Держкомтелерадіоу січні цього року склав рейтинг їх інформаційної прозорості.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ